Black week

tiistai 24 marraskuuta, 2020 @ 10.55
0
black friday


Black Friday on tänä vuonna 27.11.2020 eli tämän viikon perjantaina. Meillä on ollut Black Friday kampanja Lehtikuninkaan perustamisesta saakka, mikä tarkoittaa alennuksia ja erikoistarjouksia mustana perjantaina jo kymmenen vuoden ajan. Me olimme yksi ensimmäisistä verkkokaupoista Suomessa, joka on viettänyt tätä alun perin amerikkalaista shoppailupäivää. Yhä useampi yritys on venyttänyt Black Fridayn mustaksi viikonlopuksi, viikoksi tai jopa koko kuukaudeksi ja siksi me olemme miettineet, että kumpi on parempi Black Week eli tarjouksia koko viikon ripotellen vai Black Friday, jolloin tarjoukset ovat voimassa vain yhden päivän? Kerro mielipiteesi kommenteissa.

black friday alennus

Kirjoita kommentti

Nimesi: * Sähköposti: URL:
Kommentit*

C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D