Joulu lähestyy & marraskuun suosikit

torstai 12 marraskuuta, 2020 @ 16.30
0
Pimeät ja viileät syysillat ovat täällä. Nyt saa ilman huonoa omaatuntoa olla sisällä, käpertyä vilttiin ja juoda teetä kynttilänvalossa oikeastaan tekemättä juuri mitään. Syysfiilistelyyn kuuluu olennaisena osana myös kirjojen ja lehtien lukeminen. Suosituimmissa lehdissä näkyy jo, että joulu ja sitä edeltävä juhlakausi lähestyy pikkuhiljaa. Ruoka, leivonta, askartelu, käsityöt ja lahjalehdet ovat nyt nousussa. Nyt onkin hyvä aika alkaa hamstrata inspiraatiota ennen talvea. Vältä kiireet suunnittelemalla juhlamenut hyvissä ajoin. Ideoi miten voit kierrättää loppuvuoden pakkausmateriaalit ja askarrella itse upeat joulukoristeet. Tänä vuonna joulun saa aloittaa aiemmin piristämään muuten niin harmaata syksyä ja vuotta.

Suosituimmat lehdet juuri nyt
1. Tieteen Kuvalehti
2. Tieteen Kuvalehti Historia
3. Alibi
4. Maaseudun Tulevaisuus
5. Seiska
6. Aku Ankka
7. Kodin Kuvalehti
8. Me Naiset
9. ET-Lehti
10. Koti ja keittiö


marraskuu

Kirjoita kommentti

Nimesi: * Sähköposti: URL:
Kommentit*

C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D