Black week

tisdag 24 november, 2020 @ 11:55
0
black friday


Black Friday on tänä vuonna 27.11.2020 eli tämän viikon perjantaina. Meillä on ollut Black Friday kampanja Lehtikuninkaan perustamisesta saakka, mikä tarkoittaa alennuksia ja erikoistarjouksia mustana perjantaina jo kymmenen vuoden ajan. Me olimme yksi ensimmäisistä verkkokaupoista Suomessa, joka on viettänyt tätä alun perin amerikkalaista shoppailupäivää. Yhä useampi yritys on venyttänyt Black Fridayn mustaksi viikonlopuksi, viikoksi tai jopa koko kuukaudeksi ja siksi me olemme miettineet, että kumpi on parempi Black Week eli tarjouksia koko viikon ripotellen vai Black Friday, jolloin tarjoukset ovat voimassa vain yhden päivän? Kerro mielipiteesi kommenteissa.

black friday alennus

Joulu lähestyy & marraskuun suosikit

torsdag 12 november, 2020 @ 17:30
0
Pimeät ja viileät syysillat ovat täällä. Nyt saa ilman huonoa omaatuntoa olla sisällä, käpertyä vilttiin ja juoda teetä kynttilänvalossa oikeastaan tekemättä juuri mitään. Syysfiilistelyyn kuuluu olennaisena osana myös kirjojen ja lehtien lukeminen. Suosituimmissa lehdissä näkyy jo, että joulu ja sitä edeltävä juhlakausi lähestyy pikkuhiljaa. Ruoka, leivonta, askartelu, käsityöt ja lahjalehdet ovat nyt nousussa. Nyt onkin hyvä aika alkaa hamstrata inspiraatiota ennen talvea. Vältä kiireet suunnittelemalla juhlamenut hyvissä ajoin. Ideoi miten voit kierrättää loppuvuoden pakkausmateriaalit ja askarrella itse upeat joulukoristeet. Tänä vuonna joulun saa aloittaa aiemmin piristämään muuten niin harmaata syksyä ja vuotta.

Suosituimmat lehdet juuri nyt
1. Tieteen Kuvalehti
2. Tieteen Kuvalehti Historia
3. Alibi
4. Maaseudun Tulevaisuus
5. Seiska
6. Aku Ankka
7. Kodin Kuvalehti
8. Me Naiset
9. ET-Lehti
10. Koti ja keittiö


marraskuu

Isänpäivä 2020

torsdag 05 november, 2020 @ 12:17
0
isänpäivälahjat


Vuonna 2020 isänpäivä sattuu sunnuntaille 8. marraskuuta. Tänä vuonna vietetäänkin erilaista isänpäivää, kun isänpäivälahjashoppailua kaupoissa ei suositella ja vähäistenkin oireiden takia pitää jättää juhlat välistä. Onneksi lahjan voi tilata netistä, vaikka vielä isänpäivänä. Lähetä viesti isälle ja kerro, että lehti saapuu myöhemmin.

Lehtitilaus on mahtava lahja isälle, jolta löytyy jo kaikkea! Antamalla lahjaksi lehtitilauksen, annat lahjaksi mukavia lukuhetkiä aamiaispöydässä, viihdyttävää seilailtavaa iltapäiväkahvia juodessa ja hyvää lukemista ajankuluksi työmatkalle. Jos haluat apua oikean lehden valintaan, kokeile lahjaopastamme tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

"Isänpäivä, mitä lahjaksi?" on varmasti kysymys, joka monella on mielessä isänpäivän aikaan. Jokainen isä on uniikki ja jokaisella on omat mieltymyksensä ja kiinnostuksen kohteensa. Toisia kiinnostaa tiede ja historia, toisia autot ja vauhti. Jotkut isät tykkäävät urheilusta, jotkut taloudesta ja kulttuurista. Jotkut isät rakastavat ruuanlaittoa ja viinejä, jotkut taas haluavat lueskella sarjakuvia. Joitakin isiä veri vetää seikkailemaan luonnossa, toiset taas viihtyvät kotosalla nikkaroiden. Laajasta lehtivalikoimastamme löytyy lehdet kaikista mielenkiinnonkohteista - jokaiselle jotakin! Olemme koonneet alle kaikki suosituimmat isänpäivälahjat. Meiltä saat tilattua lehtien lisäksi SF Anytime arvokoodeja ja Bookbeatin. Kokosimme alle isänpäivälahojen toplistan.

Isänpäivälahjat TOP 15
1. Tieteen Kuvalehti
2. Maaseudun Tulevaisuus
3. Tieteen Kuvalehti Historia
4. Aku Ankka
5. Seiska
6. Alibi
7. Tekniikan Maailma
8. Auto Bild Suomi
9. Suomen Kuvalehti
10. Seura
11. Tex Willer
12. Tiede
13. Isoisän Ristikot
14. Metsästys ja Kalastus
15. SF Anytime


Tilaa isälle mieluinen lahja edullisesti osoitteesta Lehtikuningas.fi! Yli tuhannen lehden valikoimastamme löytyy varmasti sopiva lehti jokaiselle isälle. Hyödynnä nyt isänpäivän mahtavat erikoistarjoukset ja muista isää hänen makuunsa sopivalla lehdellä!
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D