Syksy saapuu pian. Oletko valmis?

tiistai 03 syyskuuta, 2019 @ 10.33
0
kotoilu


Nyt kun syyskuu on täällä, alkaa syksy hiipiä ilmaan! Vaikka vielä viime viikolla oli kesäisen lämmintä, ovat illat silti jo väistämättä alkaneet pimetä. Vieläkö sinä haluaisit pitää kesästä kiinni vai oletko jo valmis vastaanottamaan syksyn viilenevine ilmoineen? Me Lehtikuninkaalla fiilistelemme jo pimeneviä iltoja, pian kellastuvia lehtiä sekä syksyn ihanan muhkeita ja lämpimiä neuleita! On aika siirtyä seuraavaan vuodenaikaan ??

Lehtikuninkaan top 3 syyssuosikkia ovat:

1. Pehmeät villaneuleet
Hae inspiraatiota esimerkiksi Gloriasta tai Trendistä tai neulo itse Suuri Käsityö tai Kauneimmat Käsityöt -lehden ohjeilla!

2. Ruuanlaitto satokauden antimilla
Kauppojen hyllyt pursuavat ihania kotimaisia kasviksia ja hedelmiä - omenia, sieniä, erilaisia kaaleja. Mikä parempaa kuin napata ajankohtainen resepti esimerkiksi Glorian ruoka & viini tai Leivotaan -lehdistä ja loihtia herkkuja näistä vitamiinipommeista!

3. Kotoilu
Kotona on ihana viettää aikaa käpertyneenä sohvan nurkkaan lukemaan hyvää lehteä tai ratkomaan ristikkoa. Sytytä vielä kynttilät ja vedä päälle viltti. Täydelliset syysillat ovat täällä!

Kaikki syystarjoukset löydät täältä: syksykampanja

Oletko sinä valmis syksyyn?
Tykkää ja jaa

Kirjoita kommentti

Nimesi: * Sähköposti: URL:
Kommentit*

C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D