Sisusta syksy kotiin! Habitare 2019

tiistai 10 syyskuuta, 2019 @ 10.52
0
Habitare


Habitare-messut tulevat jälleen ja huomisesta lähtien voi sisustamisen uusia tuulia käydä haistelemassa Helsingin messukeskuksessa. Millaisia trendejä voi syksyltä ja talvelta odottaa? Me Lehtikuninkaalle pidämme seuraavista asioista:

1. Viherkasvit
Viherkasveilla saa helposti uutta ilmettä mihin tahansa tilaan! Vehreät kasvit tuovat elävyyttä huoneisiin ja puhdistavat ilmaa.

2. Puu sisustusmateriaalina
Erilaiset puulajit kestävät hyvin aikaa ja vanhenevat kauniisti. Ne tuovat harmoniaa ja maanläheisyyttä sisustukseen. Löydät omat puulajit niin tummaan kuin vaaleaan sisustustyyliin!

3. Persoonalliset sisustusratkaisut
Kaikkien ei tarvitse mahtua samaan muottiin myöskään sisustukseen liittyvissä ratkaisuissa! Kun pysyy omalle tyylilleen uskollisena, viihtyy omassa kodissaan hyvin! Hae inspiraatiota eri lähteistä, tuunaa ja mieti mikä juuri omaa silmääsi oikeasti miellyttää.

Viherkasvit


Löydät kaikki sisustuslehdet täältä. Habitare-messutarjouksessa juuri nyt Koti ja Keittiö sekä Antiikki & Design 5 nroa 19,90 €! Valikoimassa on myös runsaasti skandinaavisia suosittuja sisustuslehtiä!

Tykkää ja jaa

Kirjoita kommentti

Nimesi: * Sähköposti: URL:
Kommentit*

C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D