Sisusta syksy kotiin! Habitare 2019

tisdag 10 september, 2019 @ 11:52
0
Habitare


Habitare-messut tulevat jälleen ja huomisesta lähtien voi sisustamisen uusia tuulia käydä haistelemassa Helsingin messukeskuksessa. Millaisia trendejä voi syksyltä ja talvelta odottaa? Me Lehtikuninkaalle pidämme seuraavista asioista:

1. Viherkasvit
Viherkasveilla saa helposti uutta ilmettä mihin tahansa tilaan! Vehreät kasvit tuovat elävyyttä huoneisiin ja puhdistavat ilmaa.

2. Puu sisustusmateriaalina
Erilaiset puulajit kestävät hyvin aikaa ja vanhenevat kauniisti. Ne tuovat harmoniaa ja maanläheisyyttä sisustukseen. Löydät omat puulajit niin tummaan kuin vaaleaan sisustustyyliin!

3. Persoonalliset sisustusratkaisut
Kaikkien ei tarvitse mahtua samaan muottiin myöskään sisustukseen liittyvissä ratkaisuissa! Kun pysyy omalle tyylilleen uskollisena, viihtyy omassa kodissaan hyvin! Hae inspiraatiota eri lähteistä, tuunaa ja mieti mikä juuri omaa silmääsi oikeasti miellyttää.

Viherkasvit


Löydät kaikki sisustuslehdet täältä. Habitare-messutarjouksessa juuri nyt Koti ja Keittiö sekä Antiikki & Design 5 nroa 19,90 €! Valikoimassa on myös runsaasti skandinaavisia suosittuja sisustuslehtiä!

Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS

Syksy saapuu pian. Oletko valmis?

tisdag 03 september, 2019 @ 11:33
0
kotoilu


Nyt kun syyskuu on täällä, alkaa syksy hiipiä ilmaan! Vaikka vielä viime viikolla oli kesäisen lämmintä, ovat illat silti jo väistämättä alkaneet pimetä. Vieläkö sinä haluaisit pitää kesästä kiinni vai oletko jo valmis vastaanottamaan syksyn viilenevine ilmoineen? Me Lehtikuninkaalla fiilistelemme jo pimeneviä iltoja, pian kellastuvia lehtiä sekä syksyn ihanan muhkeita ja lämpimiä neuleita! On aika siirtyä seuraavaan vuodenaikaan ??

Lehtikuninkaan top 3 syyssuosikkia ovat:

1. Pehmeät villaneuleet
Hae inspiraatiota esimerkiksi Gloriasta tai Trendistä tai neulo itse Suuri Käsityö tai Kauneimmat Käsityöt -lehden ohjeilla!

2. Ruuanlaitto satokauden antimilla
Kauppojen hyllyt pursuavat ihania kotimaisia kasviksia ja hedelmiä - omenia, sieniä, erilaisia kaaleja. Mikä parempaa kuin napata ajankohtainen resepti esimerkiksi Glorian ruoka & viini tai Leivotaan -lehdistä ja loihtia herkkuja näistä vitamiinipommeista!

3. Kotoilu
Kotona on ihana viettää aikaa käpertyneenä sohvan nurkkaan lukemaan hyvää lehteä tai ratkomaan ristikkoa. Sytytä vielä kynttilät ja vedä päälle viltti. Täydelliset syysillat ovat täällä!

Kaikki syystarjoukset löydät täältä: syksykampanja

Oletko sinä valmis syksyyn?
Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D