Digilehdet ja palvelut

tiistai 16 heinäkuuta, 2019 @ 10.43
0
digilehdet


Digipalvelut

SF Anytime
Katso uusimmat elokuvat alennettuun hintaan SF Anytime arvokoodilla. Kun ostat SF Anytime arvokoodeja Lehtikuningas.fi -sivustolta voit säästää jopa 40% elokuvien vuokrista. Saat arvokoodin suoraan sähköpostiisi heti tilauksen jälkeen, mikä tarkoittaa, että voit käyttää koodin heti ja aloittaa elokuvien katselun suoraan! Elokuva on katsottavissa 48 tuntia ja voit katsoa sen tuona aikana niin monta kertaa kuin haluat. Ostamalla SF Anytime arvokoodin et sitoudu mihinkään, vaan koodit ovat aina kertakäyttöisiä. Voit ostaa kerralla esimerkiksi 2, 4 tai 10 koodia, joista isoin alennus on tottakai 10-koodin paketissa.

BookBeat
Arvokoodi täynnä tuhansia tarinoita! Nyt voit koska tahansa nauttia hyvästä kirjasta BookBeat-sovelluksen avulla. Tämän palvelun ostaminen toimii hyvin samalla tavalla kuin SF Anytime. BookBeat on e- ja äänikirjasovellus, jossa voit lukea ja kuunnella tuhansia kirjoja älypuhelimellasi tai tabletillasi. Valikoimastamme löytyy aina sekä ajankohtaisia uutuuksia että klassikoita suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Kuuntele ja lue rajattomasti silloin kun sinulle sopii! Täydellistä seuraa niin kävelylle kuin automatkalle.

Digilehdet
Kun tilaat lehden, saat myös digipalvelun käyttöösi ja voit lukea lehteä missä vain ja milloin vain! Digipalvelut toimivat verkossa tai tablettien sovelluksilla.

Saat maksutta lukea myös toista valitsemaasi lehteä kun tilaat esimerkiksi Me Naiset, Kodin Kuvalehti tai SPORT -lehden itsellesi! Voit lukea tilaamaasi lehteä ja valita myös toisen aikakauslehden luettavaksi tilausjaksosi ajaksi.
Tilaa nyt ja nauti tästä lisäedusta!

Löydät sivustolta muutaman lehden, jonka voit ostaa myös vain digitaalisena versiona ilman painettua lehteä. Tällaisia lehtiä ovat esimerkiksi Hevosurheilu ja 7 oikein.

Kaikki Digilehdet löydät täältä: Digipalvelut


Tykkää ja jaa

Kirjoita kommentti

Nimesi: * Sähköposti: URL:
Kommentit*

C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D