Näytenumerokampanja

keskiviikko 10 heinäkuuta, 2019 @ 10.32
0
kesäale


MITÄ
Kesän 2019 halvimmat hinnat! Kesäkampanjan aikaan voit tilata lukuisat lehdet mahtavaan kampanjahintaan alkaen 1 euro. Mukana lehtiä kaikista eri kategorioista, jokaiselle jotakin! Löydät täältä lehtiä esim. aihepiireistä ruoanlaitto, ristikot, askartelu, tekniikka, sisustus ja urheilu. Ostorajoituksena 1 kpl kutakin näytelehteä/ talous. 1 euron tarjoukset ovat näytenumeroita eli kyseessä ei ole kestotilaus. Saat yhden numeron ja halutessasi tilata pidemmän jakson myöhemmin, mutta tilaus ei käynnisty automaattisesti.

MISSÄ
Kampanja löytyy sivuiltamme tästä linkistä: kesäkampanja

MIKSI
Haluamme ilahduttaa asiakkaitamme ja tarjota edullista luettavaa koko perheelle loppukesäksi. Kukapa ei tykkää hyvästä tarjouksesta?

MILLOIN
Kampanja jatkuu koko heinäkuun tai kunnes tavaraa riittää. Tiettyjä lehtiä ja tarjouksia on rajoitettu määrä. Koodit ovat voimassa rajoitetun ajan, eikä alennuskoodeja voi yhdistää toisiinsa. -10% ja -20% alennukset voi käyttää sivustolla suoraan maksettaviin lehtiin.

MITEN
Voit hyödyntää tarjouksemme suoraan nettisivuillamme tai myös asiakaspalvelumme kautta. Tavoitat meidät puhelimitse ja sähköpostilla aina arkisin. Näytenumerot ovat seuraavaksi ilmestyviä lehtiä ei siis aiemmin ilmestyneitä.


Alennuskoodit

Valitse yksi etu alla olevista ja syötä alennuskoodi kassalla:

-10% lisäalennus jo alennetuista hinnoista: Syötä koodi HEINÄKUU10 ja saat 10% alennuksen vähintään 20 € ostoksesta.

-20% lisäalennus: Syötä koodi HEINÄKUU20 ja saat 20% alennuksen vähintään 50 € ostoksesta.

SF Anytime vuokraleffa kaupan päälle! Syötä kassalla koodi KESÄLEFFA ja saat yhden vuokraleffan ilmaiseksi. Elokuvan voi lunastaa 15.8. saakka.

BookBeat: Kokeile BookBeatia kuukausi veloituksetta! Tilaa mikä tahansa lehti ja syötä kassalle
Tykkää ja jaa

Kirjoita kommentti

Nimesi: * Sähköposti: URL:
Kommentit*

C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D