Riista-lehti - täyttä metsästystä

tiistai 04 kesäkuuta, 2019 @ 11.07
0
Metsästäjä, olethan jo tutustunut Riista-lehteen? Metsästyksen erikoislehti on täyttä metsästystä. Riistaa toimittavat pitkän metsästyskokemuksen omaavat henkilöt ja tämä heijastuu suoraan lehden sisältöön. Lehti on lukijoidensa arvostama ja lehden uskolliset lukijat luottavat lehden sisältöön. Riistassa esittelyyn pääsevät metsästysvarusteet, kuten aseet, vaatteet ja reput sekä totta kai kaikki muut metsästykseen olennaisesti kuuluvat varusteet. Riistan varustetestit ovatkin yksi vakiintuneista sisällöistä, joilla otetaan selvää siitä, mitkä ovat juuri ne metsästykseen parhaiten sopivat varusteet. Jokaisessa Riista-lehdessä on vähintään 80 sivua ja lehden teemat vaihtuvat metsästyskausien mukaan. Lehden sivuilla tutustutaan niin Suomen kuin ulkomaiden jahteihin.

Riista-lehden parhaat tarjoukset löydät täältä.

Riista
Tykkää ja jaa

Kirjoita kommentti

Nimesi: * Sähköposti: URL:
Kommentit*

C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D