Aivoja kehittävä harrastus

torsdag 13 juni, 2019 @ 15:33
0
ristikkolehdet


Ristikkolehdet sivulta löydät suosituimmat ristikkolehdet. Katso kaikki lehtitarjoukset ja tilaajalahjat ja tilaa lehti itselle tai lahjaksi. Ristikko-, krypto- ja sudokulehdet tarjoavat ajanvietettä ja aivojumppaa koko perheelle pitkäksi ajaksi. Moni ristikkolehti tarjoaa myös rahapalkintoja, joten varmista, että saat lehden ensimmäisten joukossa kotiin kannettuna. Tämän kategorian lehdistä ajanvietettä kaiken ikäisille ja tasoisille ristikkojen ystäville. Sudokut ja ristikot tarjoavat viihdyttävää ajanvietettä ja aivojumppaa pitkäksi ajaksi. Sudoku Ässä, Tähti-Ristikot, Lempi-Kryptot ja monet muut tarjoavat tekemistä pitkäksi aikaa. Tilaa sudoku- ja ristikkolehdet netistä osoitteesta Lehtikuingas.fi, ja aloita tehtävien ratkominen!Valikoimastamme löydät kaikki ristikkolehdet edullisesti. Ristikkolehdet sisältävät myös paljon muita pelejä ja tehtäviä.

Ristikkolehtien täyttäminen on mainiota ajanvietettä ja ristikkolehtitilaukset ovat myös mieluisia lahjoja ystäville ja perheenjäsenille. Valikoimamme lehdistä löydät erilaisia vaikeusasteita ja teemoja. Meiltä löydät ristikkolehdet lapsille ja vanhemmalle väelle. Meiltä löydät sana- ja logiikkatehtävien erikoislehtiä, jossa jokaisella numerolla on teema. Ristikoiden täyttäminen on mukavaa puuhaa. Lisäksi voit aina voittaa rahaa kilpailuista ja samalla kehität aivojasi. Harjoituksen avulla voit kehittyä ristikkomestariksi. Erityisesti kesällä mökillä, rannalla, riippumatossa tai laiturin nokassa, kun ei ole kiire minnekään. Tiesitkö, että ristikoiden täyttämisellä on myös hyödyllisiä terveysvaikutuksia? Saadaksemme kaiken hyödyn irti tulisi meidän ratkoa ristikoita päivittäin. Ristikot kehittävät ja ylläpitävät sekä muistia, että sanastoa. Ristikoiden ratkominen on edelleenkin monille tärkeä ajanviete. Ristikoita ratkoo enemmän tai vähemmän säännöllisesti Suomessa arviolta noin miljoona ihmistä. Ala työllistää kymmeniä piirtäjiä, laatijoita ja kustantajia. Nykypäivänä ristikoiden ratkojat arvostavat ovelia vihjeitä tavallisillekin sanoille. Pidä ristikkolehti aina mukana, se on kullanarvoinen matkoilla, lomalla ja odotushuoneissa. Ristikot ja sudokut vain veivät mennessään ja niistä tuli elämäntapa. Tilaa kaikki sanaristikot, sudokut, kryptot, tavuristikot, kuvaristikot itselle tai lahjaksi kampanjahintaan osoitteesta Lehtikuningas.fi

Löydät kaikki lehdet täältä: ristikkolehdet
Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS

Lukemista koko perheelle - kesän TOP 20

tisdag 11 juni, 2019 @ 11:29
0
kesälukeminen


Mitä teillä luetaan kesällä? Talvella voi sytyttää kynttilöitä ja kääriytyä peittoon sohvan nurkassa hyvällä omatunnolla, mutta kesällä pitäisi jokaisesta päivästä ottaa ilo irti. Mitä siis tehdä, kun ulkona sataa kaatamalla ja tekeminen alkaa loppua? Meiltä löydät tekemistä sadepäiville ja virikettä lomalaisille. Mikä sen mukavampaa kuin rauhalliset kiireettömät aamut mökillä ja mielenkiintoinen artikkeli luettavana. Listasimme alle tämän kesän suosituimmat lehdet.

1. Seiska
2. Seura
3. Aku Ankka
4. Maaseudun Tulevaisuus
5. Anna
6. Tekniikan Maailma
7. Tieteen Kuvalehti
8. Hevoshullu
9. Alibi
10. Koululainen
11. Tieteen Kuvalehti Historia
12. Et-lehti
13. Me Naiset
14. Suomen Kuvalehti
15. Kodin Kuvalehti
16. Koti ja keittiö
17. Kalle Anka & C:o
18. Katso
19. Lego Ninjago
20. Kotiliesi

ristikko

juhannustaika

taika

Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS

Riista-lehti - täyttä metsästystä

tisdag 04 juni, 2019 @ 12:07
0
Metsästäjä, olethan jo tutustunut Riista-lehteen? Metsästyksen erikoislehti on täyttä metsästystä. Riistaa toimittavat pitkän metsästyskokemuksen omaavat henkilöt ja tämä heijastuu suoraan lehden sisältöön. Lehti on lukijoidensa arvostama ja lehden uskolliset lukijat luottavat lehden sisältöön. Riistassa esittelyyn pääsevät metsästysvarusteet, kuten aseet, vaatteet ja reput sekä totta kai kaikki muut metsästykseen olennaisesti kuuluvat varusteet. Riistan varustetestit ovatkin yksi vakiintuneista sisällöistä, joilla otetaan selvää siitä, mitkä ovat juuri ne metsästykseen parhaiten sopivat varusteet. Jokaisessa Riista-lehdessä on vähintään 80 sivua ja lehden teemat vaihtuvat metsästyskausien mukaan. Lehden sivuilla tutustutaan niin Suomen kuin ulkomaiden jahteihin.

Riista-lehden parhaat tarjoukset löydät täältä.

Riista
Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS

Retki on Suomen johtava ulkoilu-lehti!

tisdag 04 juni, 2019 @ 11:33
0
Rakastatko ulkoilua ja luonnossa liikkumista? Siinä tapauksessa Retki on lehti sinulle! Suomen johtava ulkoilu-lehti pureutuu kaikkiin mahdollisiin ulkoilulajeihin kuten patikoimiseen, hiihtoon ja pyöräilyyn. Lehdestä löytyy runsaasti ideoita ja inspiraatiota uusiin seikkailuihin ulkoilmassa, niin Suomessa kuin ulkomailla. Voit syventyä omaan lajiisi lehden kanssa tai löytyy jonkin uuden, innostavan lajin, jota kokeilla. Retki-lehdestä löytyy varustetestejä, jotta voit varustautua paremmin seuraavalle reissullesi. Myös kiinnostavat tarinat ja matkakohteet pääsevät esittelyyn lehden sivuilla. Retki kerää yhteen alan asiantuntijoita ja lehteä tuottavatkin ammattilaiset, joilla on runsaasti retkeilykokemusta. Heidän vinkeillään voikin turvallisin mielen lähteä retkelle, koska olitpa sitten suuntaamassa lyhyelle patikointikierrokselle tai pidemmälle vaellukselle, auttaa lehti sinua selviytymään kaikista olosuhteista!

Retki-lehden tarjoukset löydät täältä.

retki
Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D