Koti ja keittiö – unelmien sisustuslehti

torstai 09 toukokuuta, 2019 @ 11.37
0
Koti ja keittiö on lehti jokaiselle, jonka intohimona ovat viehättävät kodit, kauniit esineet ja hyvä ruoka. Jokaisessa numerossa esitellään inspiroivia ja kauniita suomalaisia koteja. Koti ja keittiö -lehdestä löydät uusimmat trendit, mutta myös klassista tyyliä ja käytännöllisiä ratkaisuja kodin arkeen. Lehdestä löytyy myös parhaat ruokareseptit niin juhlaan kuin arkeen ja vinkkejä puutarhaan! Lehden vinkeillä loihdit kotiin täydellisen tunnelman tilanteeseen kuin tilanteeseen kokonaisvaltaisesti. Kun uppoudut lehden maailmaan, on helppo unohtaa omassa kodissa vallitseva kaaos ja epäjärjestys! Onneksi Koti ja keittiö auttaa myös saamaan tämän kaaoksen hallintaan ja muuttamaan kodin unelmien rentoutumispaikaksi. Lehti innostaa ja inspiroi myös kokenuttakin sisustajaa kokeilemaan ja löytämään uutta.

Koti ja keittiö

Koti ja keittiö -lehti on loistava lahjaidea äidille, sillä se on yksi Suomen tunnetuimmista ja rakastetuimmista sisustuslehdistä. Juuri nyt saat vuoden lehdet huippuedullisesti Lehtikuninkaalta!

Tykkää ja jaa

Kirjoita kommentti

Nimesi: * Sähköposti: URL:
Kommentit*

C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D