Anna on piristysruiske keskellä viikkoa

keskiviikko 08 toukokuuta, 2019 @ 17.09
0
Kerran viikossa ilmestyvä naistenlehtien klassikko Anna on ihana ja inspiroiva, hyväntuulinen ja monipuolinen. Suomalaisnaisten rakastama viikkolehti on todellinen piristysruiske keskellä viikkoa ja aina yhtä odotettu! Annasta löytyy niin syvällisiä henkilöhaastatteluja kuin aikuiselle naiselle kohdennettua lifestyle-sisältöä. Lehden sivuilta löytyy muun muassa ruokaohjeita, matkailuinspiraatiota, muotia, sisustusta, julkkiksia ja tv-ohjelmaopas. Jokaisessa numerossa on lisäksi ristikko sekä viikoittainen horoskooppi. Täyden viihteen paketti siis! Anna elääkin vahvasti mukana naisten elämässä ja tarjoaa inspiraatiota ja ajatuksia niin arkeen kuin juhlaan. Annan lukijoita yhdistää aktiivisuus ja halu nauttia elämästä!

Anna sopii äitenpäivälahjaksi monille äideille monipuolisen sisältönsä ansiosta. Tilaa siis äidille lahjaksi Anna ja lahjoita hänelle viihdettä joka viikoksi!

Anna
Tykkää ja jaa

Kirjoita kommentti

Nimesi: * Sähköposti: URL:
Kommentit*

C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D