Lahjat kevään juhliin

fredag 24 maj, 2019 @ 11:25
0
valmistujaislahjaEtsitkö täydellistä lahjaa valmistuneelle tai ylioppilaalle? Listasimme alle parhaat lahjaideat. Nämä lehdet ovat olleet suosituimmat lahjat tänä vuonna. Meiltä voit tilata kesälukemista myös koululaisille tai vaikka itsellesi.

Suosituimmat lahjat 2019
1. Aku Ankka (printti + digi)
2. Hevoshullu
3. Seiska
4. Koululainen
5. Seura
6. Anna
7. ET-Lehti (printti + digi)
8. Tieteen Kuvalehti
9. Kodin Kuvalehti (printti + digi)
10. Isoäidin Ristikot
11. Tieteen Kuvalehti Historia
12. Paw Patrol (Ryhmä Hau)
13. Maaseudun Tulevaisuus
14. LEGO NINJAGO
15. TOPModel
16. Onni Pupunen
17. Me Naiset (printti + digi)
18. Napero
19. Prinsessa
20. Kotiliesi


Kaikki valmistujaislahjaideat löydät täältä: lahjavinkit
Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS

Koti ja keittiö – unelmien sisustuslehti

torsdag 09 maj, 2019 @ 12:37
0
Koti ja keittiö on lehti jokaiselle, jonka intohimona ovat viehättävät kodit, kauniit esineet ja hyvä ruoka. Jokaisessa numerossa esitellään inspiroivia ja kauniita suomalaisia koteja. Koti ja keittiö -lehdestä löydät uusimmat trendit, mutta myös klassista tyyliä ja käytännöllisiä ratkaisuja kodin arkeen. Lehdestä löytyy myös parhaat ruokareseptit niin juhlaan kuin arkeen ja vinkkejä puutarhaan! Lehden vinkeillä loihdit kotiin täydellisen tunnelman tilanteeseen kuin tilanteeseen kokonaisvaltaisesti. Kun uppoudut lehden maailmaan, on helppo unohtaa omassa kodissa vallitseva kaaos ja epäjärjestys! Onneksi Koti ja keittiö auttaa myös saamaan tämän kaaoksen hallintaan ja muuttamaan kodin unelmien rentoutumispaikaksi. Lehti innostaa ja inspiroi myös kokenuttakin sisustajaa kokeilemaan ja löytämään uutta.

Koti ja keittiö

Koti ja keittiö -lehti on loistava lahjaidea äidille, sillä se on yksi Suomen tunnetuimmista ja rakastetuimmista sisustuslehdistä. Juuri nyt saat vuoden lehdet huippuedullisesti Lehtikuninkaalta!

Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS

Anna on piristysruiske keskellä viikkoa

onsdag 08 maj, 2019 @ 18:09
0
Kerran viikossa ilmestyvä naistenlehtien klassikko Anna on ihana ja inspiroiva, hyväntuulinen ja monipuolinen. Suomalaisnaisten rakastama viikkolehti on todellinen piristysruiske keskellä viikkoa ja aina yhtä odotettu! Annasta löytyy niin syvällisiä henkilöhaastatteluja kuin aikuiselle naiselle kohdennettua lifestyle-sisältöä. Lehden sivuilta löytyy muun muassa ruokaohjeita, matkailuinspiraatiota, muotia, sisustusta, julkkiksia ja tv-ohjelmaopas. Jokaisessa numerossa on lisäksi ristikko sekä viikoittainen horoskooppi. Täyden viihteen paketti siis! Anna elääkin vahvasti mukana naisten elämässä ja tarjoaa inspiraatiota ja ajatuksia niin arkeen kuin juhlaan. Annan lukijoita yhdistää aktiivisuus ja halu nauttia elämästä!

Anna sopii äitenpäivälahjaksi monille äideille monipuolisen sisältönsä ansiosta. Tilaa siis äidille lahjaksi Anna ja lahjoita hänelle viihdettä joka viikoksi!

Anna
Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D