Viherpiha versoo hyvää!

perjantai 22 maaliskuuta, 2019 @ 09.11
0
viherpiha


Mullasta ponnistava tomaatin taimi, juuri kukkaan puhjennut perennapenkki. Paahteinen päivä pihahommissa. Voi sitä onnea, kun saa työntää kädet multaan!

Pihalla, palstalla tai parvekepuutarhassa puuhastelu tekee hyvää mielelle ja koko maailmalle. Se on mitä parhainta vastapainoa hektiselle arjelle, se on välittämistä itsestä ja ympäristöstä. Se on elämäntapa, joka versoo hyvää. Vain toinen samanlainen voi täysin ymmärtää vihervillityksen voiman. Viherpiha tuo yhteen kaikki viherpeukalot.

Viherpiha on ollut kaikkien viherpeukaloiden oma lehti jo vuodesta 1994 eli ilahduttanut lukijoitaan jo neljännesvuosisadan. Tänä vuonna Viherpiha uudistui. Tilaa lehti tästä linkistä: Viherpiha tarjoukset

Mitä sinun puutarhassasi kasvaa tänä keväänä?

viherpiha tilaajalahja

viherpiha

viherpiha lehti

uudistunut viherpiha

Kirjoita kommentti

Nimesi: * Sähköposti: URL:
Kommentit*

C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D