Ystävänpäivä 2019

maanantai 04 helmikuuta, 2019 @ 14.48
0
ystävänpäivä


Ystävänpäivä lähestyy ja on aika hankkia ystävänpäivälahjat. Ystävänpäivää vietetään 14. helmikuuta. Muista maista poiketen suomalainen ystävänpäivä on yleisemmin ystävien muistamisen, ei vain rakastavaisten juhlapäivä. Ystävänpäivänä ystäviä muistetaan ystävänpäiväkorteilla tai muilla tervehdyksillä. Lehtitilaus on suosittu ystävänpäivälahja, koska se ilahduttaa saajaansa vielä pitkään sen jälkeen, kun suklaat on syöty ja kukat lakastuneet.

Kun muistat ystävää helmikuussa lehtitilauksella niin saat lahjan myös itselle. Kaikki tilaajalahjat toimitetaan automaattisesti maksajan osoitteeseen ja alennuskoodilla YSTÄVÄ19 saat SF Anytime arvokoodin kaupan päälle. Koodilla voit katsoa minkä tahansa uutuuselokuvan SF Anytimen valikoimasta yksin tai ystävän kanssa.

Jos mietit, että mitä ystävälle lahjaksi, niin tässä on suosituimmat lehdet lahjaksi tällä hetkellä.

1. Aku Ankka (printti + digi)
2. Hevoshullu
3. Koululainen
4. Seura
5. Seiska
6. Tieteen Kuvalehti
7. Maaseudun Tulevaisuus
8. Tieteen Kuvalehti Historia
9. Paw Patrol (Ryhmä Hau)
10. Anna

Kaikki lehdet ja tarjoukset löydät täältä: ystävänpäivätarjoukset


lehtikuningas ystävänpäivä

ystävä

ystävänpäivälahja

ystävänpäivä tarjous

Tykkää ja jaa

Kirjoita kommentti

Nimesi: * Sähköposti: URL:
Kommentit*

C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D