Naistenpäivä 2019

onsdag 27 februari, 2019 @ 14:41
0
naistenpäivä 2019


Naistenpäivää vietetään 8. maaliskuuta kansainvälisesti. Hemmottele itseäsi tai elämäsi naista lehtitilauksella tai leffaillalla! Maaliskuun 8. päivä juhlistetaan naisten sosiaalisia, poliittisia ja taloudellisia saavutuksia sekä nostetaan esiin naisten asemaan liittyviä epäkohtia. Naistenpäivänä on hyvä hetki muistaa äitiä, vaimoa, tyttöystävää, työtovereita ja muita läheisiä naisia pienillä lahjoilla. Kokosimme tähän naistenlehtiä, jotka ovat täynnä mielenkiintoisia tarinoita naisten elämistä.


Naistenpäivän TOP 10

1. Kodin Kuvalehti
2. Vauva
3. Kaksplus
4. Me Naiset
5. ET-lehti
6. Viva
7. Elle
8. Seura
9. Anna
10. Koti ja Keittiö


Lehtikuningas.fi laajasta valikoimasta löydät yli 500 naistenlehteä Suomesta ja ulkomailta. Tämä kategoria on ylivoimaisesti suosituin ja näitä lehtiä myydään tuhansia tilauksia vuosittain. Lehtikuninkaalta löydät Suomen laajimman valikoiman naistenlehtiä. Naistenlehdistä luet kiinnostavia juttuja naisten arjesta: työstä, perhe-elämästä, kauneudenhoidosta, terveydestä ja muodista. Naistenlehdistä löydät myös mielenkiintoista asiaa kulttuurista ja yhteiskunnasta. Naistenlehdistä saat parhaat vinkit sisustamiseen ja ruuanlaittoon ja poimit jokaisen kauden kuumimmat trendit. Valikoimastamme löytyy lehti kaikille naisille iästä riippumatta. Naiset ovat teini-ikäisiä, uteliaita opiskelijoita, äitejä, ammattilaisia ja isoäitejä. Olet nainen koko elämäsi, mutta kiinnostuksesi kohteet muuttuvat iän myötä. Valtavasta valikoimastamme löydät lehden jokaiseen elämän käännekohtaan! Naistenlehtien kirjo on moninainen ja niiden suosio kestää vuodesta toiseen. Monet perinteikkäistä naistenlehdistä siirtyvätkin äidiltä tyttärelle. Anna, Me Naiset ja Eeva suorastaan kuuluvat suomalaiseen kotiin. Lehtikuninkaalta löydät myös kattavan valikoiman ulkomaisia naistenlehtiä: Vogue, Cosmopolitan, Marie Claire, Elle ja paljon muita! Valikoimastamme löydät myös rakastetut ruotsalaiset klassikkolehdet, kuten Svensk Damtidning, Allers ja Hemmets Journal. Naistenlehtien kirjoon kuuluu myös joukko monipuolisia terveyteen ja hyvinvointiin keskittyneitä lehtiä, kuten vaikkapa FIT, Kauneus & Terveys ja Voi Hyvin. Naistenlehtiin lukeutuvat myös käsitöihin keskittyneet teemalehdet, kuten Kauneimmat Käsityöt, Suuri Käsityölehti ja Burda Style. Käsityölehtien helpoilla ohjeilla neulot, virkkaat ja ompelet ihania vaatteita ja asusteita koko perheelle!

Kaikki tarjoukset löydät täältä: naistenpäivän erikoistarjoukset


naistenlehdet

Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS

Uudistunut Kotiliesi

tisdag 26 februari, 2019 @ 15:38
0
kotiliesi


Kotiliesi on Otavamedian kustantama 27 kertaa vuodessa ilmestyvä suomalainen naistenlehti. Lehden sisältö käsittelee aiheita ruoka, koti, juhlat, perhe-elämä ja arki, ihmissuhteet, kulttuuri, sisustus, terveys, pukeutuminen, käsityöt sekä tarinoita ja haastatteluja ihmisten elämästä. Kotiliesi tarjoaa inspiraatiota ja vinkkejä toimivaan arkeen. Vuodesta 1922 ilmestynyt Kotiliesi on suosikki vuodesta toiseen. Kotiliesi on erinomainen naistenpäivä tai äitienpäivä lahjaidea.

kotiliesi


2019 teemat

14.2. Nostalgianumero: näin suuret ikäluokat mullistivat Suomen.
7.3. Suuri ekonumero: luonnonkosmetiikka sekä kodinhoidon ja sisustuksen ekologiset valinnat. Kotiruokaa kasvisproteiinista.
21.3. Puutarhan erikoisnumero: uutuudet, taimet, tarvikkeet. Hyödynnä yrtit kotikeittiössä.
28.3. Maistuvat ja keveät kasvisherkut: Kevään kauneimmat lautaset, tarjoiluastiat ja lasit.
11.4. Pääsiäisen suuri ruokanumero: lammas ja lisukkeet uusin maustein. Kevätpuutarhuri innostuu.
25.4. Kotiliesi Juhlat erikoisnumero: kaikki kevään juhlista, buffet-ehdotuksia, koristelut, kattaukset, juomatarjoilut, etiketit, kutsujen lähettämiset jne.
9.5. Kevät: Uusia ideoita kevään juhlapuffettiin. Kevään juhlaviinit testissä. Äitienpäivän juhlatyyli.
23.5. Grillikausi alkaa: grilliherkut lihasta, kanasta ja äyriäisistä sekä kastikkeet ja marinadit. Grillitesti. Ulkokalusteiden uutuudet, ruukut ja kesäkukat.
6.6. Nostalgianumero: ikimuistoiset suomalaiset rakkaustarinat. Keskikesän juhlamenu.
19.6. Terveysekstra: ihana nainen +50. Elinvoimaa lisäävät tuotteet terveyteen ja kauneuteen. Kesän helpot käsityöt. Uudet perunat ja kesäkalat lisukkeineen.
4.7. Sisustusteema: Asuntomessujen parhaat palat. Kesän parhaat burgerit ja lisukkeet. Oluttesti. Keskikesän kukoistava puutarha.
18.7. Säilötään kesä: hilloja ja leivontaa kesän marjoista. Muuttujan lomatyyli.
1.8. Juhlat puutarhassa: kesän ihanimmat salaatit ja leivonnaiset. Syyskesän puutarha.
15.8. Terveysteema: näin pidät huolta vastustuskyvystäsi. Terveelliset mehut.
5.9. Suuri sisustusnumero: Habitaren uutuuskalusteet. Kodin uusi syysilme.
19.9. Kirjateema: kirjasyksyn parhaat poiminnat. Nuku itsesi hyvinvoivaksi. Muuttujan uusi syystyyli: asut, hiukset, iho ja ehostus.
3.10. Nostalgianumero: kulttuurin, yhteiskunnan ja viihteen suomalaiset supernaiset.
17.10. Nivelet notkeiksi: uutta apua liikkuvuuteen ja kipuoireisiin. Keittiöteema: onnistu keittiöremontissa, keittiön piensisustus. Syksyn mausteiset maut: mausteseokset ja marjamarmeladit.
24.10. Unelmien Joulu: joulun tunnelmia, kattaus- ja koristeluideoita, askartelua, lahjatärpit, joulukukkia, pikkujoulut. Glögit testissä.
31.10. Apua uniongelmiin: Virkeänä juhlakaudella. Parhaat riistaruoat. Muuttujan uusi pirteä tyyli.
7.11. Joululeivonta-erikoisnumero: Suolaiset ja makeat leivonnaiset. Joulun klassikot. Joululeipä.
21.11. Kirjateema: joululahjakirjat. Parhaat kosmetiikka- ja tuoksulahjat.
4.12. Perinteet kunniaan joulupöydässä: Apua stressaajalle. Sisusta kaunis joulukoti.
19.12. Uudenvuoden juhlapöytä: Helli vatsaasi. Aikuisen naisen uusi tyyli.

Tilaa uudistunut Kotiliesi tästä: Kotiliesi kampanjatarjousuudistunut kotiliesi

Tykkää ja jaa

Miten vietät talvilomaa?

måndag 11 februari, 2019 @ 17:48
0
Talviloma, tai hiihtoloma, tuo useille tarvitun tauon kylmän talven keskelle. Loma katkaisee mukavasti muuten pitkältä tuntuvan alkuvuoden puurtamisputken ja lennättää toisen esimerkiksi Espanjan aurinkoon, kun taas toinen pakkaa sukset auton katolle ja hurauttaa Leville tai Rukalle laskettelemaan ja hiihtämään. Energian tuominen kesää odottavalle onkin ollut talviloman tarkoitus alun perin – koska lapset ja myös aikuiset viettävät nykyään niin paljon aikaa sisätiloissa tuo ulkoaktiviteetteihin keskittynyt talviloma tähän sopivan tauon.

Pulkkamäki


Talvilomaa, silloin hiihtolomaa, alettiin suunnittelemaan kouluvuoteen 20-luvulla ja 30-luvulla vihdoinkin ensimmäiset lapset pääsivät nauttimaan ulkoilupainotteisesta talvilomasta koko Suomessa. Tuolloin voisi kuvitella talviloman olleen lasten suuri riemu pulkkamäkineen ja hiihtoretkineen, vaan miten on tänä päivänä, kun useat lapset viettävät vapaa-aikaakin enimmäkseen sisätiloissa? Onneksi sisätiloissakin voi keksiä hauskaa ja kehittävää tekemistä, esimerkiksi lukeminen kuuluu monen mielestä rentouttavaan lomaan! Lapsille mutta myös aikuisille löytyy useita lehtiä, joista löytyy niin lukemista kuin tekemistäkin. Aikuisten suosiossa ovat perinteiset ristikkolehdet, mutta ristikoiden ratkomiseen ei aina tarvita erillistä ristikkolehteä. Joidenkin suosittujen aikakauslehtien, kuten Apu ja Seura, välissä tulee myös ristikoita, jolloin voi yhdistää tehokkaan aivojumpan sekä lukemisen ilot.

Lukeva lapsi


Lapsille taas muutakin viihdykettä kuin lukemista tarjoavat esimerkiksi Onni Pupunen, TOPModel ja uutuus Apu Juniori. Jos siis lapsen keskittymiskyky herpaantuu helposti, voi tällainen lehti olla hyvä ratkaisu. Mielenkiinto pysyy paremmin yllä, kun lapsen aivoja stimuloidaan monilla eri tavoilla. Suosikkilehti toimii yhtä hyvin perinteisellä hiihtolomalla, kun hiihto- pulkkamäki- tai laskettelupäivän jälkeen haluaa vain maata sohvalla tai etelänlomalla rantatuolissa lekotellessa. Niin, miten sinä siis vietät talvilomaasi, hiihtäen vai auringossa maaten? Olipa vastauksesi mikä tahansa, toivottavasti myös hyvä lehti kuuluu täydelliseen lomaasi!
Talvilomatarjoukset löydät täältä.

Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS

Ystävänpäivä 2019

måndag 04 februari, 2019 @ 15:48
0
ystävänpäivä


Ystävänpäivä lähestyy ja on aika hankkia ystävänpäivälahjat. Ystävänpäivää vietetään 14. helmikuuta. Muista maista poiketen suomalainen ystävänpäivä on yleisemmin ystävien muistamisen, ei vain rakastavaisten juhlapäivä. Ystävänpäivänä ystäviä muistetaan ystävänpäiväkorteilla tai muilla tervehdyksillä. Lehtitilaus on suosittu ystävänpäivälahja, koska se ilahduttaa saajaansa vielä pitkään sen jälkeen, kun suklaat on syöty ja kukat lakastuneet.

Kun muistat ystävää helmikuussa lehtitilauksella niin saat lahjan myös itselle. Kaikki tilaajalahjat toimitetaan automaattisesti maksajan osoitteeseen ja alennuskoodilla YSTÄVÄ19 saat SF Anytime arvokoodin kaupan päälle. Koodilla voit katsoa minkä tahansa uutuuselokuvan SF Anytimen valikoimasta yksin tai ystävän kanssa.

Jos mietit, että mitä ystävälle lahjaksi, niin tässä on suosituimmat lehdet lahjaksi tällä hetkellä.

1. Aku Ankka (printti + digi)
2. Hevoshullu
3. Koululainen
4. Seura
5. Seiska
6. Tieteen Kuvalehti
7. Maaseudun Tulevaisuus
8. Tieteen Kuvalehti Historia
9. Paw Patrol (Ryhmä Hau)
10. Anna

Kaikki lehdet ja tarjoukset löydät täältä: ystävänpäivätarjoukset


lehtikuningas ystävänpäivä

ystävä

ystävänpäivälahja

ystävänpäivä tarjous

Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D