Viime hetken joululahjat

torsdag 19 december, 2019 @ 12:44
0
joululahjapaniiikki 2019


Viimeiset päivät ennen jouluaattoa ovat käsillä! Onko oikean lahjan löytäminen vaikeaa? Me autamme sinua! Löydät sivustolta joululahjaoppaan, jota käyttämällä saat joululahjavaihtoehtoja suosituista lehdistämme. Lisäksi löydät alta valikoiman tämän joulun suosikkilahjoista. Ei siis syytä paniikkiin, löydät meiltä lahjat vaikka koko suvulle kerralla!

Ota joulu vastaan rauhassa, osta kaikki lahjat suoraan kotisohvalta! Tilaa lehti, tulosta kortti ja olet valmis!

TOP 10 joululahjat 2019
1. Aku Ankka
2. Hevoshullu
3. Tieteen Kuvalehti
4. Tieteen Kuvalehti Historia
5. Seiska
6. Tekniikan Maailma
7. Seura
8. Koululainen
9. Suomen Kuvalehti
10. Ryhmä Hau

Osta joululahjat täältä: suositut joululahjat 2019


lapset

lehtikuningas
Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS

Joululahjaidea: Katso

onsdag 18 december, 2019 @ 11:10
0
katso lehti


Katso on Suomen vanhin tv-lehti! Katsosta löydät kattavat ohjelmatiedot yli 60 televisiokanavasta sekä suoratoistosuosikit. Katso sekä palvelee että viihdyttää! Viikon tv-tarjonta on esitetty selkeästi ja helposti luettavassa muodossa. Lisäksi lehti kertoo suosituimpien sarjojen juonipaljastukset ja pitää huolta, että tiedät, mitä jännittävää suosikkisarjassasi on tapahtumassa. Katso haastattelee myös mielenkiintoisimmat näyttelijät, ohjaajat ja muut television ja elokuvien tekijät.
Kun haluat tietää, mitä televisiosta todella tulee, katso se Katsosta!

joululahjaidea


katso


Löydät joululahjat koko perheelle tästä linkistä: Joululahjaideat 2019
Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS

Joululahjaideat naiselle 2019

fredag 13 december, 2019 @ 10:49
0
naisten toivelahjat


Etsitkö täydellistä joululahjaa naiselle? Mikä olisi hyvä lahja vaimolle, tyttöystävälle, äidille, tai mummolle? Täältä löytyy Lehtikuninkaan parhaat lehtivinkit ja joululahjaideat, jotka tuottavat pitkäaikaista lukuiloa naisille pitkään joulun jälkeen. Lehtitilaus on persoonallinen ja edullinen lahja naiselle. Valitse sopiva lehti satojen lehtien valikoimasta lahjaoppaan avulla! Lehtikuningas myy sekä määräaikaisia automaattisesti päättyviä lehtitilauksia, että kestotilauksia. Sinä päätät, kuinka pitkäksi aikaa haluat tilata lehden. Määräaikainen tilaus on helppo joululahja, koska sitä ei tarvitse muistaa peruuttaa.

lapset


Tee tilaus helposti ja nopeasti netissä elämäsi naiselle. Meiltä löydät sopivan lehden jokaiselle naiselle. Oli hänen kiinnostuksen kohteensa urheilu, muoti, matkat, kauneus, terveys tai mitä maailmalla tapahtuu meiltä, löytyy sopiva lehti juuri hänelle. Valitse lehti hänen elämäntapansa ja kiinnostuksen kohteidensa mukaan. Meiltä löytyy sopiva lahja vaimolle, tyttöystävälle ja anopille! Tee lahjasta persoonallinen lähettämällä kortti lahjan saajalle. Voit tulostaa tai lähettää sähköpostilla sivuiltamme kortin, jossa kerrot, että lehti tipahtaa postiluukusta joulun jälkeen! Kortin voit lähettää jo tänään tai pistää sen pukin konttiin! Kaikki joululahjatilaukset alkavat 24. joulukuuta jälkeen.

Joululahjat naiselle TOP 20

1. Seiska
2. Kotipuutarha
3. Seura
4. Anna
5. Suomen Kuvalehti
6. Kodin Kuvalehti (printti + digi)
7. Alibi
8. Kotiliesi
9. Leivotaan
10. ET-Lehti (printti + digi)
11. Koti ja keittiö
12. Eeva
13. Sudoku Ässä
14. Antiikki & Design
15. Me Naiset (printti + digi)
16. Katso
17. FIT
18. Isoäidin Ristikot
19. Viva
20. Kauneimmat Käsityöt

Kaikki naisten toivelahjat löydät täältä.

joulu

lahja

joululahja
Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS

Joululahjaidea: Valitut Palat

torsdag 12 december, 2019 @ 11:41
0
Valitut Palat on maailman suosituin aikakauslehti ja runsas lukupaketti. Nauti Valittujen Palojen tarjoamista sydäntä lämmittävistä ja jännittävistä tarinoista, terveydenhoidon täsmäohjeista ja lempeästä huumorista.

valitut palat


Lehden sivuilla tapaat arjen sankareita – tavallisia ihmisiä, jotka joutuvat epätavallisiin tilanteisiin. Huomaat, kuinka erilaiset ihmiset arvostavat samoja asioita: perhettä ja läheisiä, terveyttä ja hyvinvointia, luontoa ja ympäristöä. Valittujen Palojen monipuoliset artikkelit käsittelevät luontoa, historiaa ja ajankohtaisia ilmiöitä raikkaasti ja avartavia lukuelämyksiä tarjoten. Näet maailman uudella tavalla ja ymmärrät, miten ajankohtaiset ilmiöt koskettavat meitä kaikkia. Valitut Palat avaa sinulle ikkunan maailmaan!

lehtikuningas


Saat Valitut Palat -lehdestä myös hyödyllisiä käytännön vinkkejä parempaan arkeen ja terveyden ylläpitoon mm. ravinnon, liikunnan ja terveellisempien elintottumusten kautta. Valittujen Palojen vakiopalstoista saat takuuvarmaa viihdykettä päiviin. Joka numerosta löydät kiehtovaa, ajatuksia herättävää, hyödyllistä ja viihdyttävää lukemista: kotimaan kiinnostavimmat aiheet ja parhaat jutut maailmalta. Sanavarasto-palsta esimerkiksi kartuttaa nimensä mukaisesti sanavarastoasi ja yleistietoasi sanojen etymologiasta eli niiden syntyperästä. Innostunut ja ammattitaitoinen joukko toimittajia ja kirjoittajia on sitoutunut tekemään Valituista Paloista napakan paketin toiveitasi ja odotuksiasi vastaavaa luettavaa. Ajatuksia virkistävät vakiopalstat kuten Katso kahdesti, Sanavarasto, Sudoku ja Visa. Valittujen Palojen parissa saat tuhdisti tietoa ja viihdettä taskukoossa.

Tilaa Valitut Palat täältä.

Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS

Joululahjaidea: Seiska

onsdag 11 december, 2019 @ 11:33
0
seiska


Skandaalit, draamat ja mehevät julkkispaljastukset yllättävät ja koukuttavat! Seiska tietää ennen muita mitä Suomen julkkismaailman kulisseissa tapahtuu. Joka viikko ilmestyvä Seiska on Suomen viihdemaailman käänteiden raportoinnissa ehdoton ykkönen! Seiska varmistaa eturivin paikan viimeisimpiin koko kansaa kohauttaviin tapahtumiin ja tuo puhuttavaa työpaikan taukohuoneisiin ja kahvipöytään!

Tunnetko jonkun, joka rakastaa seurata julkkiksia ja viihdemaailman tapahtumia? Siinä tapauksessa on Seiska itsestäänselvä joululahjavalintasi! Joulun huipputarjouksessa Seiska 9 numeroa 24,90 € ja kaupan päälle suosittu Santoku-veitsisetti (arvo 75 €)!

Tilaa Seiska täältä.
Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS

Joululahjat lapselle

tisdag 10 december, 2019 @ 11:41
0
lapset


Laajasta valikoimastamme löydät joululahjat kaikille lapsille. Olemme koonneet yhteen sarjakuvia ja lastenlehtiä useilla eri kielillä. Meiltä löytyy lehtiä kaikenikäisille lapsille ja nuorille. Voit antaa joululahjaksi arvostetun lukuhetken koko perheelle. Sinun eikä lahjan saajan tarvitse huolehtia tilauksen peruutuksesta, kun tilaat määräaikaisena. Meiltä Lehtikuninkaalta löytyy sekä määräaikaisia, että kestotilauksia. Saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi ja lehti toimitetaan suoraan lapelle. Voit ostaa lahjat myös viime tipassa ilman stressiä. Hanki joululahja jota lapsi arvostaa. Miksi et ostaisi tämän vuoden suosikkijoululahjoja netistä? Tältä sivulta löydät laajan valikoiman lehtiä sarjakuvista, ratsastuslehdet, fantasialehdet ja tiedelehtiin! Meiltä löydät kaikki lastenlehdet. Meiltä löydät kaikki suosituimmat lastentoivelehdet ja myös joululahjaideat lapselle, joka on kiinnostunut jostain tietystä osa-alueesta. Lahjaopas tai asiantunteva asiakaspalvelumme voi auttaa sinua valitsemaan lapselle sopivan lahjan. Kun tilaat lehden meiltä osoitteesta Lehtikuningas.fi voit lähettää lahjan saajalle persoonallisen kortin sähköpostitse tai tulostamalla kortin. Ehdit tilata lahjat vaikka vielä aattona 24. joulukuuta ja sujauttaa kortin pukinkonttiin. Anna lahjaksi mieluisaa luettavaa suoraan postilaatikkoon toimitettuna. Lehtitilaus ilahduttaa vielä pitkään sen jälkeen kun muisto muista lahjoista on haalistunut.

lapselle

joululahjat

joululahjat


Lasten toivelahjat 2019 - TOP 10
1. Aku Ankka
2. Hevoshullu
3. Paw Patrol
4. Kalle Anka & C:o
5. Koululainen
6. Pets Suomi
7. TopModel
8. Prinsessa
9. Napero
10. Systeri

Kaikki lasten toivelahjat löydät täältä.

hevoshullu


Tykkää ja jaa

Suosituimmat joululahjat 2019

måndag 02 december, 2019 @ 14:15
0
joululahjat


Joulu tulee taas ja on aika hankkia lahjat perheelle ja muille läheisille! Olemme koonneet tälle sivulle suosituimmat joululahjat ja parhaat tarjoukset. Meiltä löydät joululahjat koko perheelle yhdestä paikasta. Meiltä löydät kaikki lehdet mukaan lukien sekä isot ja tunnetut aikakauslehdet sekä pienemmät harrastelehdet, jotka keskittyvät vain johonkin tiettyyn osa-alueeseen. Meiltä löydät kaikki naistenlehdet, miestenlehdet ja lastenlehdet kampanjahintaan! Olemme koonneet yhteen netin parhaat lehtitilaustarjoukset. Meiltä voit tilata lehtiä myös määräaikaisena eli tilaus päättyy automaattisesti tarjouskauden jälkeen. Sinun tai läheisesi ei siis tarvitse huolehtia lehtitilauksen perumisesta joulun jälkeen. Valitse sopiva lehti satojen joulutarjousten joukosta ja tilaa lehti helposti, edullisesti ja nopeasti. Voit luoda ja tulostaa kortin pukinkonttiin sivustollamme. Varmista stressitön joulu ilman jonoja ja tarjousten perässä juoksemista tilaamalla 2019 joululahjat Lehtikuninkaalta! Ehdit tilata joululahjat vielä jouluaattona. Listasimme alle joululahjat, joita on tilattu tähän saakka eniten tänä vuonna.

TOP 20 – Suosituimmat joululahjat 2019

1. Aku Ankka
2. Seiska
3. Hevoshullu
4. Kotipuutarha
5. Tieteen Kuvalehti
6. Koululainen
7. Tieteen Kuvalehti Historia
8. Seura
9. Anna
10. Paw Patrol (Ryhmä Hau)
11. LEGO NINJAGO
12. Tekniikan Maailma
13. Prinsessa
14. Suomen Kuvalehti
15. TOPModel
16. Goal SUOMI
17. Kodin Kuvalehti
18. Pets SUOMI
19. Retki
20. Matin Helpot Ristikot

lehtikuningas

lehtikuningas

lehtikuningas
Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D