Haaveiletko jo puutarhan laittamisesta?

tiistai 22 tammikuuta, 2019 @ 14.03
0
Talven keskellä tuntuu usein siltä, että kylmyys ei koskaan lopu, vaikka kevät varmasti tuleekin ennemmin tai myöhemmin. Kuin varkain alkavat kevään ensimmäiset krookukset nostaa päätään kukkapenkistä ja viherpeukaloon iskee syyhy päästä upottamaan sormet multaan. Talven pimeinä iltoina on ihana haaveilla lähestyvästä keväästä ja väriloistosta, jonka voi kauniilla kukilla luoda puutarhaan.

puutarha


Hae inspiraatiota kevään puutarhatöitä varten esimerkiksi Kotipuutarha-lehdestä, josta löydät vinkkejä pihan suunnitteluun ja kasvien valintaan. Kotipuutarhaa tekevät alan ammattilaiset ja lehti onkin saanut kiitosta korkeatasoisuudestaan ja monipuolisuudestaan. Toinen kotimainen puutarhalehti on Viherpiha, josta löydät jokaiseen vuodenaikaan sopivia vinkkejä. Lehti tarjoaa kauniita kuvia ja esittelyitä puutarhoista ympäri Suomen ja maailman, toisin sanottuna täydellinen lehti puutarhahaaveiluun! Terassi-lehti saa haaveilemaan toden teolla oman terassin tai ulkotilan uudelleensuunnittelusta ja laittamisesta. Lehti on mukaansatempaava yhdistelmä puutarhanlaittoa ja sisustussuunnittelua.

Kukkapenkki


Voit myös inspiroitua lukuisista ulkomaisista puutarhalehdistä, kuten Gardens Illustrated tai Allt om Trädgård. Olitpa sitten enemmän puutarhasta haaveilija ja niiden ihailija tai pesunkestävä viherpeukalo ja puutarhuri, tilaa nyt juuri sinulle sopiva puutarhalehti! Löydät kaikki puutarhalehdet täältä.

Puutarhanlaitoin iloa!
Tykkää ja jaa

Kirjoita kommentti

Nimesi: * Sähköposti: URL:
Kommentit*

C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D