Milloin joululahjatilaus käynnistyy?

keskiviikko 16 tammikuuta, 2019 @ 17.00
0
Lehtitilaus on suosittu joululahja. Lahjan antajalle on usein tärkeää tietää, milloin lahjansaaja tulee saamaan ensimmäisen lehtensä. Alla kerromme hieman asioista, jotka on hyvä pitää mielessä tehtyäsi joululahjatilauksen.

Mail


Me, Lehtikuningas, välittämme kauttamme tehdyt tilaukset lehtien kustantajille, jotka puolestaan vastaavat aina lehden jakelusta. Joululahjatilaukset lähtevät meiltä kustantajille aina erillisissä tiedostoissa, jolloin kustantajat tietävät kyseisten tilausten kuuluvan käynnistyä vasta jouluaaton jälkeen. Koska me emme vastaa lehden jakelusta, emme myöskään usein pysty antamaan tarkkaa alkupäivämäärää tilauksille. Siitä kannattaa tiedustella suoraan lehden kustantajan asiakaspalvelusta.

Se, mistä numerosta tilaus tarkalleen tulee alkamaan riippuu täysin kustantajan aikatauluista sekä lehden julkaisutahdista. Tavallisesti joululahjatilaus alkaa tammikuun aikana. Jos vuoden ensimmäinen numero kuitenkin ilmestyy vasta esimerkiksi helmikuussa, tulee tilaus alkamaan silloin. Tilaus saattaa käynnistyä tammikuuta myöhemmin myös tapauksissa, jolloin vuoden ensimmäinen numero ilmestyy jo tammikuun alkupäivinä ja tilaus on tehty vasta myöhemmin joulukuussa, jolloin se ei kustantajan aikataulujen vuoksi ehdi mukaan vielä numeroon 1.

Huomioithan, että ulkomaisissa lehtitilauksissa on pidemmät alkamisajat kuin kotimaisissa. Jos siis haluat ulkomaisen lehtitilauksen alkavan mahdollisimman pian joulun jälkeen kannattaa tilaus tehdä jo hyvissä ajoin, mielellään jo syys-lokakuussa. Tämä ei kuitenkaan koske useimpia ruotsalaisia tai venäläisiä lehtitilauksia, jotka käynnistyvät nopeammin (tavallinen toimitusaika n. 1-6 viikkoa).

Asiakaspalvelumme auttaa mielellään aina, mikäli tilaukseen liittyen ilmenee epäselvyyksiä.

Magazines_watch

Tykkää ja jaa

Kirjoita kommentti

Nimesi: * Sähköposti: URL:
Kommentit*

C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D