Haaveiletko jo puutarhan laittamisesta?

tisdag 22 januari, 2019 @ 15:03
0
Talven keskellä tuntuu usein siltä, että kylmyys ei koskaan lopu, vaikka kevät varmasti tuleekin ennemmin tai myöhemmin. Kuin varkain alkavat kevään ensimmäiset krookukset nostaa päätään kukkapenkistä ja viherpeukaloon iskee syyhy päästä upottamaan sormet multaan. Talven pimeinä iltoina on ihana haaveilla lähestyvästä keväästä ja väriloistosta, jonka voi kauniilla kukilla luoda puutarhaan.

puutarha


Hae inspiraatiota kevään puutarhatöitä varten esimerkiksi Kotipuutarha-lehdestä, josta löydät vinkkejä pihan suunnitteluun ja kasvien valintaan. Kotipuutarhaa tekevät alan ammattilaiset ja lehti onkin saanut kiitosta korkeatasoisuudestaan ja monipuolisuudestaan. Toinen kotimainen puutarhalehti on Viherpiha, josta löydät jokaiseen vuodenaikaan sopivia vinkkejä. Lehti tarjoaa kauniita kuvia ja esittelyitä puutarhoista ympäri Suomen ja maailman, toisin sanottuna täydellinen lehti puutarhahaaveiluun! Terassi-lehti saa haaveilemaan toden teolla oman terassin tai ulkotilan uudelleensuunnittelusta ja laittamisesta. Lehti on mukaansatempaava yhdistelmä puutarhanlaittoa ja sisustussuunnittelua.

Kukkapenkki


Voit myös inspiroitua lukuisista ulkomaisista puutarhalehdistä, kuten Gardens Illustrated tai Allt om Trädgård. Olitpa sitten enemmän puutarhasta haaveilija ja niiden ihailija tai pesunkestävä viherpeukalo ja puutarhuri, tilaa nyt juuri sinulle sopiva puutarhalehti! Löydät kaikki puutarhalehdet täältä.

Puutarhanlaitoin iloa!
Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS

Milloin joululahjatilaus käynnistyy?

onsdag 16 januari, 2019 @ 18:00
0
Lehtitilaus on suosittu joululahja. Lahjan antajalle on usein tärkeää tietää, milloin lahjansaaja tulee saamaan ensimmäisen lehtensä. Alla kerromme hieman asioista, jotka on hyvä pitää mielessä tehtyäsi joululahjatilauksen.

Mail


Me, Lehtikuningas, välittämme kauttamme tehdyt tilaukset lehtien kustantajille, jotka puolestaan vastaavat aina lehden jakelusta. Joululahjatilaukset lähtevät meiltä kustantajille aina erillisissä tiedostoissa, jolloin kustantajat tietävät kyseisten tilausten kuuluvan käynnistyä vasta jouluaaton jälkeen. Koska me emme vastaa lehden jakelusta, emme myöskään usein pysty antamaan tarkkaa alkupäivämäärää tilauksille. Siitä kannattaa tiedustella suoraan lehden kustantajan asiakaspalvelusta.

Se, mistä numerosta tilaus tarkalleen tulee alkamaan riippuu täysin kustantajan aikatauluista sekä lehden julkaisutahdista. Tavallisesti joululahjatilaus alkaa tammikuun aikana. Jos vuoden ensimmäinen numero kuitenkin ilmestyy vasta esimerkiksi helmikuussa, tulee tilaus alkamaan silloin. Tilaus saattaa käynnistyä tammikuuta myöhemmin myös tapauksissa, jolloin vuoden ensimmäinen numero ilmestyy jo tammikuun alkupäivinä ja tilaus on tehty vasta myöhemmin joulukuussa, jolloin se ei kustantajan aikataulujen vuoksi ehdi mukaan vielä numeroon 1.

Huomioithan, että ulkomaisissa lehtitilauksissa on pidemmät alkamisajat kuin kotimaisissa. Jos siis haluat ulkomaisen lehtitilauksen alkavan mahdollisimman pian joulun jälkeen kannattaa tilaus tehdä jo hyvissä ajoin, mielellään jo syys-lokakuussa. Tämä ei kuitenkaan koske useimpia ruotsalaisia tai venäläisiä lehtitilauksia, jotka käynnistyvät nopeammin (tavallinen toimitusaika n. 1-6 viikkoa).

Asiakaspalvelumme auttaa mielellään aina, mikäli tilaukseen liittyen ilmenee epäselvyyksiä.

Magazines_watch

Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS

Mitä suomi lukee?

onsdag 16 januari, 2019 @ 15:06
0
suositut lehdet


Viime vuoden suosituimmat lehdet on listattu alle. Mukana on klassikoita ja uusia lehtiä, kuten Onni Pupunen ja Napero. Tilasitko sinä jonkun näistä lehdistä viime vuonna?

1. Hevoshullu
2. Anna
3. Tieteen Kuvalehti
4. Seiska
5. Tieteen Kuvalehti Historia
6. Seura
7. Aku Ankka
8. Koti ja keittiö
9. Alibi
10. Koululainen
11. Maaseudun Tulevaisuus
12. Kotiliesi
13. Antiikki & Design
14. Oma Aika
15. FIT
16. Katso
17. Tekniikan Maailma
18. Napero
19. Kunto Plus
20. Onni Pupunen

Kaikki suosituimmat lehdet löydät täältä: suositut lehdet
Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS

Vuoden 2019 liikuntatrendit

fredag 11 januari, 2019 @ 11:09
0
Mitkä treenimuodot ovat pinnalla vuonna 2019? Mitkä ovat tämän vuoden liikuntatrendit? Aloita vuosi treenaaten, inspiroidu uusista lajeista ja pääset kesäkuntoon kuin huomaamatta innostavan uuden treenin parissa!

1. Kotijumppa
Aika on kortilla, eikä salille huvita mennä töiden jälkeen. Tämä on monille tuttu tunne nykypäivänä. Sen vuoksi ei olekaan vaikea uskoa, että kotona tehtävä treeni on yksi nousevista trendeistä vuonna 2019. Kotona voi helposti treenata YouTube-videon avustuksella tai itsekseen vaikka kuminauhan tai käsipainojen avulla. Kekseliäs tekee vaikka mopinvarresta treenivälineen keppijumppaa varten!

Treeni


2. HIIT eli kovatehoinen intervallitreeni
HIIT on ollut pinnalla jo jonkin aikaa ja pitää pintansa suosikkitreenimuotojen joukossa myös vuonna 2019. Se on yksi trendikkäistä aikaa säästävistä treenimuodoista: HIITin tarkoituksena on tehdä treeni täysillä tehoilla lyhyessä ajassa. Vartin HIIT-treenistä voi saada saman hyödyn kuin tunnin lenkistä!

Jooga


3. Mindfulness ja henkinen hyvinvointi
Vuoden 2019 ennustetaan olevan se vuosi, jolloin mindfulnessia ja muita henkisestä hyvinvoinnista huoltapitäviä lajeja aletaan pitää hyvinvoinnille yhtä tärkeinä kuin fyysisiä lajeja. Kehosta ja mielestä huolehtiminen kokonaisuutena mietityttää yhä useampia ja meditaatio, jooga ja muut rauhalliset lajit antavat vastapainoa arjen kiireelle ja voimalajeille.

Pääset tarkastelemaan liikunta- ja treenilehtien valikoimaamme tästä!
Tykkää ja jaa
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D