Viikkolehti vai kuukausilehti?

perjantai 07 syyskuuta, 2018 @ 16.15
0
Viikkolehdet rytmittävät arkea mukavasti. Kaikki kunnia toki kuukausilehdillekin! Niiden kanssa saattaa vain innokkailla lukijoilla välillä kärsivällisyys loppua, kun uutta lehteä joutuu odottamaan aina sen nelisen viikkoa. Kun tilaa viikkolehteä, tietää, että aina tiettynä päivänä viikossa pääsee nauttimaan lukuhetkestä ja siitä tulee itselle rentouttava rutiini.

Mgazine


Viikkolehtiä on monenlaisia. Jotkin keskittyvät juoruihin ja julkkisten elämään, siitä esimerkkeinä Seiska, Hymy, brittiläinen Star Magazine ja ruotsalainen Hänt Extra. Toiset taas ovat täysin asiapitoisia ja käsittelevät aiheita kuten politiikka ja talous, näistä oivia esimerkkejä ovat Suomen kuvalehti sekä brittiläiset The Guardian Weekly ja Newsweek International. Näiden ääripäiden lisäksi löytyy toki myös esimerkiksi laajoja aiheita käsitteleviä naistenlehtiä, kuten Anna, Me naiset ja brittiläinen Woman’s Weekly sekä iki-ihanat sarjakuvalehdet Aku ankka ja sen ruotsinkielinen versio Kalle Anka.

mail_magazines


Kaikilla meillä on omat suosikkimme, mutta koskaan ei ole myöskään liian myöhäistä kokeilla uutta!

Kummista sinä pidät enemmän, viikkolehdistä vai kuukausi lehdistä? Kommentoi alle!

Lisää inspiraatiota seuraavan viikkolehtituttavuuden tekoon saat täältä.
Tykkää ja jaa

Kirjoita kommentti

Nimesi: * Sähköposti: URL:
Kommentit*

C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D