Oma talous kuntoon

torstai 06 syyskuuta, 2018 @ 10.31
0
talouslehdet


Taloudenhoito on tärkeä osa elämää, sitä ei voi kukaan kieltää. Talous koskettaa myös kaikkia elämänalueita. Monille säästäminen ja sijoittaminen on eräänlainen harrastus. Kysymys kuuluu, että kuinka saamme rahoillemme parhaiten vastinetta? Tapaaminen pankkivirkailijan kanssa voi kuulostaa latinalta maallikon korviin. Saatamme ottaa lainaa esimerkiksi taloa varten ymmärtämättä mitä lainaehdoissa oikeastaan sanotaan. Kannattaako meidän luottaa pankkivirkailijaan tai talousneuvojaan sokeasti? Kaikkien tulisi tietää ainakin perusasiat taloudesta. Perusasioiden avulla meidän on helppo valvoa talouttamme ja tehdä oikeita päätöksiä. Erilaisten talouslehtien lukeminen helpottaa nopeasti talousasioiden hahmottamista. Talous voidaan ajatella hieman hankalana pelinä. Tiedot ja taidot lisäävät luottamusta ja lisäävät varmuutta. Siksi meidän on pyrittävä parhaaseen mahdolliseen tulokseen pysymällä ajan tasalla, että mitä maailmalla tapahtuu. Tieto on valtaa myös taloustieteissä. Valikoimamme lehdet käsittelevät henkilökohtaisen talouden lisäksi myös talouden parissa työskenteleville hyödyllistä ja relevanttia tietoa kansainvälisestä taloudesta ja rahoituslaitoksista. Jos olet kiinnostunut maailman tapahtumista eri näkökulmista, olet oikeilla jäljillä. Nämä lehdet kertovat kehityksestä eri aloilla ja selventävät vaikeatajuisetkin asiat kiinnostavasti. Mielenkiintoisia artikkeleita elämän kaikilta osa-alueilta, kuten esimerkiksi työstä, terveydestä, tekniikasta, yhteiskunnasta, taloudesta ja politiikasta. Nämä lehdet tarjoavat lisäksi kommentteja ja analyysejä viikon uutisista ja ajankohtaisista tapahtumista. Listasimme alle kymmenen suosituinta lehteä tästä kategoriasta.

Suosituimmat talouslehdet top 10
1. Maaseudun Tulevaisuus
2. Suomen Kuvalehti
3. Talouselämä
4. Kanava
5. Arvopaperi
6. Aarre
7. Optio
8. The Economist
9. Harvard Business Review
10. Råd & Rön

Kaikki talouslehdet löydät tästä linkistä: talouslehdet

Tykkää ja jaa

Kirjoita kommentti

Nimesi: * Sähköposti: URL:
Kommentit*

C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D