Treenilehtien top 10

maanantai 03 syyskuuta, 2018 @ 14.07
0

terveys


Syksy tekee tuloaan ja on aika karistaa kesäkilot! Listasimme top 10 lehdet, joista löydät parhaat treenivinkit! Aloittelija, aktiivinen harrastaja tai ammattiurheilija meiltä löytyy parhaat vinkit oli tavoitteesi sitten kunnon kohottaminen tai lihasmassan rakentaminen. Meiltä löytyy myös lehtiä ulkoilusta kiinnostuneille. Esimerkiksi Kunto Plus–lehti on täydellinen treenikaveri. Se tarjoaa uusia ideoita ja inspiraatiota urheiluun, iloitsee kanssasi onnistumisista ja tarjoaa motivaatiota vaikeampiin hetkiin. Lehdestä löydät kunto-ohjelmia ja harjoituksia sekä muita hyödyllisiä vinkkejä. Lehti käsittelee monipuolisesti eri aiheita kuntoiluun ja terveyteen liittyen. Sen aihepiireihin kuuluvat muun muassa juoksu, treeni, laihdutus, kauneus ja terveellinen ravinto.

Treenilehtien top 10

1. Kunto Plus
2. Retki
3. FIT
4. OMjooga
5. Hyvä Terveys
6. Juoksija
7. Flex magazine
8. Pyöräily+Triathlon
9. Kunto & Terveys
10. Fillari

fit

fit

fit

kunto plus

fitness

Tykkää ja jaa

Kirjoita kommentti

Nimesi: * Sähköposti: URL:
Kommentit*

C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D