Syyskuun parhaat

fredag 28 september, 2018 @ 10:54
0
syyskuun parhaat


Syyskuun suosituimmat lehdet mukailevat syksyn trendejä. Arkeen paluu ja harrastukset näkyvät vahvasti TOP 10 lehdet listalla. Tiesitkö, että valikoimassamme on yli 1000 lehteä kampanjahintaan? Esimerkiksi kaikki alla olevat lehdet ovat nyt syyskuussa erityisen edullisia ja tarjoukset kannattaa hyödyntää ennen kuun vaihdetta.

TOP 10: syyskuun parhaat tarjoukset

1. Tieteen Kuvalehti
2. Tieteen Kuvalehti Historia
3. Hevoshullu
4. Seiska
5. Aku Ankka
6. Seura
7. Koululainen
8. Maaseudun Tulevaisuus
9. Kodin Kuvalehti
10. Kauneimmat Käsityöt

Mikä on sinun suosikkisi? Ensimmäinen kommentoija saa haluamansa lehden vuositilauksen (max 100€).
Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS

Syksyn 2018 sisustustrendit

torsdag 20 september, 2018 @ 12:33
0
Habitare-messut valloittivat Helsingin messukeskuksen viime viikolla ja nyt on aika kurkistaa joihinkin tämän syksyn sisustustrendeihin! Mikä näistä trendeistä on eniten sinun makuusi?

sisustus


1. Ruskean eri sävyt - Kulkee käsi kädessä luonnonmateriaalien suosimisen kanssa.

2. Voimakkaat graafiset kuosit sekä eläinkuosit – Kuvittele safari Afrikassa olohuoneeseesi ja olet tämän tyylin ytimessä!

3. Japanilaisen ja skandinaavisen tyylin yhdistely - Puhtaita, moderneja linjoja ja minimalismia.

4. Kivi materiaalina sisutuksessa - Marmori, graniitti, miksei jopa betoni - kivi on materiaalina mahtipontinen ja näyttävä!

5. Värit sisustuksessa ja maksimalismi - Enemmän on enemmän! Ei haittaa, vaikka yhdistäisit erilaisia tyylejä toisiinsa, nyt jopa eriparisuus on huudossa.

sisustus


Löydät uusimmat trendit ja paljon inspiraatioita monista valikoimamme sisutuslehdistä: esimerkiksi Avotakka, Deko, Unelmien Talo & Koti ja Koti ja Keittiö esittelevät jokaisen kauden parhaat palat. Löydät täältä kaikki sisustuskategorian lehdet!

Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS

Viikkolehti vai kuukausilehti?

fredag 07 september, 2018 @ 17:15
0
Viikkolehdet rytmittävät arkea mukavasti. Kaikki kunnia toki kuukausilehdillekin! Niiden kanssa saattaa vain innokkailla lukijoilla välillä kärsivällisyys loppua, kun uutta lehteä joutuu odottamaan aina sen nelisen viikkoa. Kun tilaa viikkolehteä, tietää, että aina tiettynä päivänä viikossa pääsee nauttimaan lukuhetkestä ja siitä tulee itselle rentouttava rutiini.

Mgazine


Viikkolehtiä on monenlaisia. Jotkin keskittyvät juoruihin ja julkkisten elämään, siitä esimerkkeinä Seiska, Hymy, brittiläinen Star Magazine ja ruotsalainen Hänt Extra. Toiset taas ovat täysin asiapitoisia ja käsittelevät aiheita kuten politiikka ja talous, näistä oivia esimerkkejä ovat Suomen kuvalehti sekä brittiläiset The Guardian Weekly ja Newsweek International. Näiden ääripäiden lisäksi löytyy toki myös esimerkiksi laajoja aiheita käsitteleviä naistenlehtiä, kuten Anna, Me naiset ja brittiläinen Woman’s Weekly sekä iki-ihanat sarjakuvalehdet Aku ankka ja sen ruotsinkielinen versio Kalle Anka.

mail_magazines


Kaikilla meillä on omat suosikkimme, mutta koskaan ei ole myöskään liian myöhäistä kokeilla uutta!

Kummista sinä pidät enemmän, viikkolehdistä vai kuukausi lehdistä? Kommentoi alle!

Lisää inspiraatiota seuraavan viikkolehtituttavuuden tekoon saat täältä.
Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS

Oma talous kuntoon

torsdag 06 september, 2018 @ 11:31
0
talouslehdet


Taloudenhoito on tärkeä osa elämää, sitä ei voi kukaan kieltää. Talous koskettaa myös kaikkia elämänalueita. Monille säästäminen ja sijoittaminen on eräänlainen harrastus. Kysymys kuuluu, että kuinka saamme rahoillemme parhaiten vastinetta? Tapaaminen pankkivirkailijan kanssa voi kuulostaa latinalta maallikon korviin. Saatamme ottaa lainaa esimerkiksi taloa varten ymmärtämättä mitä lainaehdoissa oikeastaan sanotaan. Kannattaako meidän luottaa pankkivirkailijaan tai talousneuvojaan sokeasti? Kaikkien tulisi tietää ainakin perusasiat taloudesta. Perusasioiden avulla meidän on helppo valvoa talouttamme ja tehdä oikeita päätöksiä. Erilaisten talouslehtien lukeminen helpottaa nopeasti talousasioiden hahmottamista. Talous voidaan ajatella hieman hankalana pelinä. Tiedot ja taidot lisäävät luottamusta ja lisäävät varmuutta. Siksi meidän on pyrittävä parhaaseen mahdolliseen tulokseen pysymällä ajan tasalla, että mitä maailmalla tapahtuu. Tieto on valtaa myös taloustieteissä. Valikoimamme lehdet käsittelevät henkilökohtaisen talouden lisäksi myös talouden parissa työskenteleville hyödyllistä ja relevanttia tietoa kansainvälisestä taloudesta ja rahoituslaitoksista. Jos olet kiinnostunut maailman tapahtumista eri näkökulmista, olet oikeilla jäljillä. Nämä lehdet kertovat kehityksestä eri aloilla ja selventävät vaikeatajuisetkin asiat kiinnostavasti. Mielenkiintoisia artikkeleita elämän kaikilta osa-alueilta, kuten esimerkiksi työstä, terveydestä, tekniikasta, yhteiskunnasta, taloudesta ja politiikasta. Nämä lehdet tarjoavat lisäksi kommentteja ja analyysejä viikon uutisista ja ajankohtaisista tapahtumista. Listasimme alle kymmenen suosituinta lehteä tästä kategoriasta.

Suosituimmat talouslehdet top 10
1. Maaseudun Tulevaisuus
2. Suomen Kuvalehti
3. Talouselämä
4. Kanava
5. Arvopaperi
6. Aarre
7. Optio
8. The Economist
9. Harvard Business Review
10. Råd & Rön

Kaikki talouslehdet löydät tästä linkistä: talouslehdet

Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS

Treenilehtien top 10

måndag 03 september, 2018 @ 15:07
0

terveys


Syksy tekee tuloaan ja on aika karistaa kesäkilot! Listasimme top 10 lehdet, joista löydät parhaat treenivinkit! Aloittelija, aktiivinen harrastaja tai ammattiurheilija meiltä löytyy parhaat vinkit oli tavoitteesi sitten kunnon kohottaminen tai lihasmassan rakentaminen. Meiltä löytyy myös lehtiä ulkoilusta kiinnostuneille. Esimerkiksi Kunto Plus–lehti on täydellinen treenikaveri. Se tarjoaa uusia ideoita ja inspiraatiota urheiluun, iloitsee kanssasi onnistumisista ja tarjoaa motivaatiota vaikeampiin hetkiin. Lehdestä löydät kunto-ohjelmia ja harjoituksia sekä muita hyödyllisiä vinkkejä. Lehti käsittelee monipuolisesti eri aiheita kuntoiluun ja terveyteen liittyen. Sen aihepiireihin kuuluvat muun muassa juoksu, treeni, laihdutus, kauneus ja terveellinen ravinto.

Treenilehtien top 10

1. Kunto Plus
2. Retki
3. FIT
4. OMjooga
5. Hyvä Terveys
6. Juoksija
7. Flex magazine
8. Pyöräily+Triathlon
9. Kunto & Terveys
10. Fillari

fit

fit

fit

kunto plus

fitness

Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D