Syksy ja lehdet - olette tervetulleita!

perjantai 17 elokuuta, 2018 @ 16.10
0
En usko, että olen ainoa jolla on tällä hetkellä kaipuu pimeisiin ja viileisiin syysiltoihin. Siihen, että saa ilman huonoa omaatuntoa olla sisällä, käpertyä vilttiin ja juoda teetä kynttilänvalossa oikeastaan tekemättä juuri mitään. Siihen, että sen sijaan että pitäisi yrittää valita mahdollisimman keveät vaatteet mutta samaan aikaan näyttää asialliselta onkin helppoa pukeutua tyylikkäästi ilman lämpöhalvauksen saamista.

syyslehdet


Syysfiilistelyyn kuuluu minulle olennaisena osana myös kirjojen ja lehtien lukeminen. Parhaiten minulle iskee lehdistä ruoka- ja muotilehdet. Onko syynä sitten se, että syksy inspiroi minua vaiko vain yksinkertaisesti se, että päivien hämärtyessä alkaa ruokakin maistua paremmin ja vaatekaappi kaipaa päivitystä kuin salamaniskusta.

Joka tapauksessa haluan antaa teille parhaat vinkkini syyslukemiseksi:

Elle – Aina takuulla tyylipuhdas!

Maku – Loputon määrä kielen mennessään vieviä reseptejä!

Glorian Ruoka & Viini – Reseptien lisäksi mielenkiintoisia viiniesittelyjä sekä uutisia ruokamaailmasta

Kotiliesi – Ihanan lämmin ja kotoisa lehti, josta voi reseptien lisäksi lukea myös muista kodinhoitoon liittyvistä aiheista

Amelia (Ruotsi) – Lyhyesti sanottuna lehti elämästä naisena!

syksyjalehdet


Mitä sinä luet mieluiten syksyllä?

Syksyä odotellen,

Roosa
Tykkää ja jaa

Kirjoita kommentti

Nimesi: * Sähköposti: URL:
Kommentit*

C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D