Kai olet jo tutustunut ihastuttavaan Kotiaarre-lehteen? Jos et, voimme lämpimästi suositella sitä kaikille sisustuksesta kiinnostuneille.

Sisustus_kotiaarre

Joskus kyllästyttää lukea sisustuslehtiä, joiden sivuilta löytyy pääosin maltaita maksavia kalusteita ja muita sisustuselementtejä, joihin itsellä ei luultavasti milloinkaan tule olemaan varaa. Kotiaarre on ihanan maanläheinen siinä mielessä, että sen sisustusprojekteissa tehdään kaunista pienemmillä budjeteilla ja arvokasta luontoamme säästäen. Kotiaarre on myös visuaalisesti hyvin miellyttävää luettavaa. Kuvitukseen panostetaan ja kuvien laatu onkin jokaisessa numerossa taattu.

Sisustu_blogi_kotiaarre

Löydät lehdestä myös ruoka- ja juomareseptejä ja muita vinkkejä taloudelliseen – mutta samalla nautinnolliseen - elämiseen ja asumiseen liittyen. Hetkittäiset kiperät taloustilanteet ovat suurimmalle osalle tuttuja, ja Kotiaarre-lehdestä voit lukea erilaisia tarinoita niihin ja niistä selviytymiseen liittyen. Jokainen numero sisältää seuraavat osiot: Kodit, Sisustus, Tyyli, Ruoka ja juoma, Aarreaitta sekä Arvot & Elämä.

Tulevia teemoja Kotiaarre-lehdessä:

Nro 4/18 (ilm. 30.8.): Tässä numerossa tehdään pientä kunnostusta kotona, kuten uusitaan lattia, keittiötaso tai ovet. Saat vinkkejä koneisiin, materiaaleihin ja muihin tarvikkeisiin sekä laitteisiin. Arvostelussa kotisohvat ja nojatuolit. Myös erilaisia säilytys- ja valaistusratkaisuja esitellään. Lisäksi puhutaan hyvinvoinnista.

Nro 5/18 (ilm. 25.10.): Tässä lehdessä suunnataan katse jouluun, ja käsiteltävinä aiheina ovat muun muassa joulun tekstiilit, ruoka ja juoma, joulusiivous sekä viihde-elektroniikan uutuudet.

Nro 1/19 (ilm. 27.12.): Talohanke mielessä, ostaako valmiina vai rakentaako itse? Tässä numerossa annetaan myös vinkkejä aleshoppailuun ja esitellään unelmien sänkyjä

Tilaa Kotiaarre täältä.

kotiaarre2
Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS

Mitä sinä luet lomalla?

måndag 25 juni, 2018 @ 16:56
0
Tässä tulee kesäkuun TOP 10 asiakkaidemme keskuudessa!

1. Seiska
2. Tieteen Kuvalehti
3. Tieteen Kuvalehti Historia
4. Tosi Elämää
5. Alibi
6. Leivotaan
7. Aku Ankka
8. Seura
9. Anna
10. Maaseudun Tulevaisuus

loma

loma

loma

loma

loma
Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS

Juhannustaikoja

torsdag 21 juni, 2018 @ 11:38
0
juhannustaika


Juhannustaiat ovat osa suomalaista kansanperinnettä. Taiat liittyvät usein tulevaisuuden ennustamiseen kuten rakastetun etsintään. Nykypäivänä taiat ovat muuttaneet muotoaan eikä niitä oteta vakavasti kuten ennen ja osa perinteisistä taioista on jopa vaikea toteuttaa teknisesti. Alastomana pellolla kirmaaminen ei ole ehkä se suosituin juhannustaika vuonna 2018, mutta esimerkiksi kukkia kerätään tyynyn alle edelleen. Listasimme alle perinteisiä juhannustaikoja, jotka onnistuvat ainakin pienillä sovelluksilla ja myös nykyaikaisempia taikoja.

10 perinteistä juhannustaikaa

1. Kerää tyynyn alle seitsemän erilaista kukkaa seitsemältä niityltä ja näet tulevan kumppanisi unessa.
2. Kuuntele kuinka monta kertaa käki kukkuu. Niin monta vuotta menee ennen kuin löydät kumppanisi kuin käki kukkuu.
3. Hyppäämällä palaneen kokon yli voit puhdistaa sielusi ja kasvattaa mahdollisuuksia löytää kumppani.
4. Kokon savu seuraa sitä, kuka löytää seuraavaksi kumppanin.
5. Laita sukka väärinpäin vasempaan jalkaan ja uneksit tulevasta kumppanistasi.
6. Kun kierrät juhannusyönä saunan kolmesti tasan keskiyöllä ja kurkistat saunan luukusta sisään voit nähdä tulevan kumppanisi.
7. Heitä saunan jälkeen vasta saunan katolle. Mihin suuntaan vastan kädensija osoittaa sieltä tulee tuleva kumppanisi.
8. Katsoessaan kaivoon, lampeen tai lähteeseen juhannusyönä näkee tulevan puolison kuvajaisen.
9. Laita tyynyn alle yhdeksällä heinällä sidottu kukkaseppele ja näet tulevan kumppanin unessa.
10. Onnea kumppanin etsintään tuo, kun kieriskelee alasti niityllä juhannusyönä.

10 nykyaikaista juhannustaikaa
1. Sytytä kokko taajamassa. Paikalle saapuu taatusti joukko palomiehiä, joista jonkun täytyy olla sinkku.
2. Sytytä kokko alasti taajamassa. Saat paikalle myös poliiseja.
3. Saat poliisit paikalle myös, jos juokset taloyhtiön saunan ympäri alasti kolme kertaa.
4. Jos näet jonkun kuvajaisen vedenpinnassa ongi se poloinen kuivalle maalle ja toivo, että rakkaus syttyy pelastajaa kohtaan.
5. Pyyhkäise Tinderissä seitsemän kertaa vasemmalle ja kahdeksas oikealle. Hän on tuleva kumppanisi.
6. Valitse Pinterestissä seitsemän kaunista kukkakuvaa ja laita kännykkä tyynyn alle.
7. Laita kännykkä tyynyn alle lukitsematta näyttöä. Jos kännykkä on yöllä soittanut jollekin, on hän tuleva kumppanisi.
8. Jos juhannusyönä syöt alastomana vuoteessasi näkkileipää, tiedät taatusti aamuun mennessä missä murusesi on.
9. Kuoki seitsemissä eri mökkibileissä. Kieri alasti mökkien pihalla varmuuden vuoksi.
10. Lataa Instagramiin kuva juhannuksenvietosta. Tuleva kumppanisi on se, joka tykkää kuvasta ensimmäisenä.

juhannust taikoja

taika

juhannusyö

kesäyöOsa nykyaikaisista juhannustaioista on lainattu Me Naiset -lehdestä.
Tykkää ja jaa

Leivotaan on jauhopeukalon paras ystävä

onsdag 20 juni, 2018 @ 15:21
0
leipuri

Rakastatko leivontaa ja olet ystäväpiirisi jauhopeukalo, joka ilahduttaa aina uusilla leipomuksilla ja järjestää juhlia, jonne kaikki tulevat jo uskomattomien kakkujen ja muiden tarjoiluiden takia? Tai ehkä et ole ihan vielä niin pitkällä, mutta jonain päivänä haluaisit ilahduttaa läheisiäsi tuoreella leivällä tai vastapaistetulla pullalla heidän tullessaan vierailulle? Siinä tapauksessa Leivotaan-lehti on kuin sinulle tehty! Jokaisesta lehdestä löydät uusia jännittäviä ja rakkaudella koottuja reseptejä kokeiltavaksi.

kakku

Lehden ohjeet mukautuvat vuodenaikoihin, esimerkiksi kesällä resepteissä hyödynnetään marjoja ja muita puutarhan antimia, kun taas syksyllä ja talvella käytetään syksyn satoa sekä loihditaan lämmittäviä herkkuja. Leivotaan-lehden ohjeet ilahduttavat niin kokenutta leipuria kuin vasta-alkajaakin ja eritasoisia ohjeita löytyy joka numerosta! Lehdessä huomioidaan myös usein erityisruokavaliot mausta tinkimättä. Vaikka noudattaisit esimerkiksi vegaanista tai gluteenitonta ruokavaliota, ei se Leivotaan-lehden kanssa ole ongelma. Lehdessä kurkistetaan usein leivonnan trendeihin ja ääneen pääsevät myös tunnetut henkilöt, jotka rakastavat leivontaa ja jakavat lukijoiden kanssa esimerkiksi suosikkiohjeitaan. Visuaalista lukijaa ilahduttavat myös lehden kauniit kuvat, joissa herkulliset leivonnaiset pääsevät oikeuksiinsa.

Kun kaipaat siis inspiraatiota leivontaan vuoden kaikkia juhlia tai ihan vain arkipäivää piristämään, on Leivotaan kattava ja aina uusia ideoita pursuava lukupaketti. Juuri nyt voit tilata Leivotaan-lehden superedullisesti koko vuodeksi! Tämän hetken parhaat tarjoukset löydät täältä.
Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS

Miksi lehtitilauksen alkamisessa kestää?

fredag 15 juni, 2018 @ 17:43
0
lehtitilaus toimitusaika


Tämä kysymys askarruttaa monia asiakkaitamme. Saamme usein kommentteja ja kysymyksiä, että miten on mahdollista, että ”digiaikana” tilauksen alkamisessa menee jopa useampi kuukausi? Päätimme vastata kysymyksiin nyt täällä blogissa.

Kotimaiset lehdet

Me lähetämme tilaukset eteenpäin kustantajille viikon sisällä tilauksesta. Joidenkin kustantajien kanssa on sovittu, että tilauksia lähetetään kerran viikossa ja joillekin jokaisena arkipäivänä. Riippuu täysin kustantajasta, että miten tilauksia käsitellään ja kuinka pitkään tilauksen alkamisessa kestää. Yleisesti tilaukset kuitenkin alkavat aina seuraavasta ilmestyvästä numerosta, koska lehtiä on painettu vain rajoitettu määrä ja lehtien lähettäminen jälkipostituksena on kallista. Tämä tarkoittaa käytännössä, että aiemmin ilmestyneitä numeroita lähetetään harvoin edes asiakkaan toiveesta. Jos seuraavan lehden ilmestymiseen on vähemmän kuin kaksi viikkoa saattaa olla, että tieto uudesta tilauksesta ei ehdi painoon ja tilaus alkaa vasta sitä seuraavasta numerosta. Viikkolehtien tilaukset käynnistyvät joka tapauksessa nopeammin kuin esimerkiksi 6 kertaa vuodessa ilmestyvien lehtien tilaukset. Meillä ei ole siis lainkaan omaa lehtivarastoa, vaan kustantaja vastaa lehden jakelusta. Meillä ei ole edes näytenumeroita toimistolla, joita voisimme lähettää asiakkaille.

Ulkomaiset lehdet
Ulkomaisten lehtitilausten kohdalla tilanne onkin paljon monimutkaisempi. Me lähetämme tilauksia samaa tahtia kuin kotimaisiakin lehtitilauksia, mutta prosessi on paljon hitaampi. Esimerkiksi monet amerikkalaiset kustantajat vaativat maksun sekkeinä nykyaikaisempien maksutapojen sijaan. Sekkien lähetys postin kautta vie aikaa, niitä hukkuu matkalla ja monet ulkomaiset kustantajat eivät edes vahvista heti, että tilaus on vastaanotettu. Me emme saa ilmoitusta, kun lehti on lähtenyt kustantajan varastolta ja siksi onkin tärkeää, että asiakas itse seuraa tilannetta ja raportoi meille, että onko lehti saapunut vai ei. Toinen toimitusta yleisesti hidastava tekijä on, että jotkut kustantajat tulostavat osoitetarroja vain muutaman kerran vuodessa ja tilaus odottaa aina seuraavaan osoitetarraerään. Ulkomaisten lehtien tilausten alkamiseen voi mennä jopa 4kk, mutta yleensä tilauksen käynnistyttyä toimituksessa ei ole ongelmia vaan lehti tipahtaa postiluukusta säännöllisesti ja pienellä viiveellä. Suurin osa ulkomaisista lehdistä lähetetään lentopostina Suomeen mikä tarkoittaa, että viive lehden ilmestymisestä toimituspäivään on pieni. Ruotsalaisten lehtien tilaukset alkavat yleensä nopeammin noin 4 viikon kuluessa. Me ymmärrämme, että tämä on turhauttavaa asiakkaille, mutta me emme valitettavasti voi vaikuttaa asiaan tällä hetkellä.Haluaisitko mieluummin jo ilmestyneen numeron? Jäikö joku asia lehtien toimituksessa mietityttämään? Kommentoi alle.

Tilaa ulkomaiset lehdet täältä.Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS

Tosi Elämää - Koskettava ja aito lukupaketti

torsdag 14 juni, 2018 @ 10:52
0
tosi elämää


Tosi Elämää on kuin kurkistus suljettujen verhojen taakse: lehti kertoo tositarinoita eletystä elämästä kaikkine käänteineen. Lehden tarinat ovat tavallisten ihmisten kirjoittamia, mikä tuo niihin aidon sävyn ja tunnelman. Tosi Elämää -lehti on todiste siitä, että tosi elämä voi olla taruakin ihmeellisempää! Lehden tarinat ovat toisinaan niin hämmästyttäviä, että on vaikea uskoa niiden olevan todellisesta elämästä. Tartu Tosi Elämää -lehteen jos sinua kiinnostavat uskomattomat selviytymistarinat ja muiden koskettavat kokemukset, jotka eivät unohdu helposti. Tosi Elämää on lehti, jonka tarinoita voi lukea moneen kertaan uudestaan ja uudestaan, koska ne eivät vanhene ajan kuluessa.

Kun haluat ajatonta ja aitoa luettavaa, tilaa Tosi Elämää! Juuri nyt voit tilata lehden upeaan tarjoushintaan 6 nroa vain 19,90 €! Tarjouksen löydät täältä.
Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS

Olutposti - Suomen suurin olutkulttuurilehti

tisdag 12 juni, 2018 @ 14:26
0
Oluita löytyy maailmasta jokaiseen makuun. Olutposti kertoo niistä kaiken sekä paljon muuta olutkulttuuriin liittyen.

Olutlasi


Uusi julkaisu ja Suomen suurin olutkulttuurilehti, Olutposti, on kaivattu lisä lehtimarkkinoille. Olutposti vie lukijan tutustumaan erilaisiin olutkaupunkeihin sekä niin pieniin kuin suurempiinkin panimoihin. Lisäksi lehti esittelee ja arvioi oluita, antaa vinkkejä oluen ja ruuan yhdistämiseen ja kotitekoisiin oluisiin sekä tarjoaa kiehtovia henkilöhaastatteluja oluen maailmasta.

Olut on merkittävä osa kulttuuria suurimmassa osassa maailmaa ja on läsnä erilaisissa hetkissä ja tapahtumissa, kuten ruuan seuralaisena, urheilukatsomoissa, festareilla sekä yöelämässä seurustelujuomana. Suomessa olutta kulutetaan varsin suuria määriä mistä kertoo jo se, että se on maamme kolmanneksi ostetuin juomatuoteryhmä. Olutposti kirjoittaa laajasti olutkulttuuriin liittyvistä ilmiöistä ja tapahtumista ja haastattelee mielenkiintoisia henkilöitä, joiden intohimona on olut.

ruokajaolut


Olutposti_2-2018
Oluesta on tullut enemmän ja enemmän trendikäs juoma ja ihmiset haluavat koko ajan kokeilla uusia oluita sekä löytää uusia suosikkeja. Olutposti ei pelkästään esittele ja arvioi oluita vaan keskiöön pääsevät myös erilaisten oluiden kanssa nautittavat ruuat ja reseptit niihin. Lisäksi lehden sivuilla tilaa saa myös siideri sekä parhaat vinkit kotioluiden valmistamiseen.

Olutposti julkaistaan neljä kertaa vuodessa ja jokainen numero on tuhti ja laadukas paketti kaikesta olueen liittyvästä. Tutustu Olutposti-lehteen täältä.
Tykkää ja jaa
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D