SenioriTerveys on seniori-ikäisten terveyden asiantuntija

keskiviikko 09 toukokuuta, 2018 @ 11.42
0
SenioriTerveys on yksi harvoista suomalaisista lehdistä, joka keskittyy nimenomaan seniori-ikäisten suomalaisten terveyteen ja terveydenhuoltoon. Se kertoo lukijalle niin mahdollisuuksista kuin riskeistäkin seniori-ikäisen elämässä, eikä pelkää tuoda esille arkojakaan aiheita.

Aiheita, joita SenioriTerveys käsittelee ovat muun muassa kehon terveys kuten tuki- ja liikuntaelinten terveys, sydän- ja verisuoniterveys ja aivojen terveys, terveyttä tukevat palvelut ja terveydestä huolehtiminen liikunnan, ruokavalion ja erilaisten apuvälineiden avulla. Myös sosiaalinen ja psyykkinen terveys ovat keskeisiä aiheita ja lehdestä saakin paljon vinkkejä vapaa-ajan harrastuksiin, matkustukseen ja asumiseen.

Senioriterveys


Lehti sisältää erilaisten ihmisten selviytymistarinoita ja omakohtaisia kokemuksia terveyden ylläpidosta sekä asiantuntijoiden laatimia artikkeleita terveyden ja hyvinvoinnin eri osa-alueisiin liittyen. SenioriTerveys-lehden tavoitteena on antaa sen lukijalle vinkkejä ja neuvoja siihen, miten voida hyvin ja saada varttuneemmassakin iässä elämästä irti mahdollisimman paljon.

Tulevia teemoja SenioriTerveys-lehdessä vuonna 2018:

Nr 5 (julk. vko 33): Tämän numeron pääteemana on sydän- ja verisuoniterveys. Miten saada kolesteroli kohdalleen ja miten ruokavalio vaikuttaa sairauksien ennaltaehkäisyssä. Lehdessä keskustellaan myös muun muassa silmien hyvinvoinnista ja näöstä sekä gynekologisista ja urologisista terveysongelmista.

Nr 6 (julk. vko 38): Tässä numerossa keskitytään liikuntaan ja seksuaaliterveyteen sekä annetaan vinkkejä lihaskunnon ylläpitoon ja tasapaino- ja voimaharjoitteluun. Lisäksi esittelyssä ovat kylpylät, hoitolat ja terveys- ja liikuntamatkat.

Nr 7 (julk. vko 44): Keskustellaan mielen ja aivojen terveydestä, muistisairauksista ja henkisestä hyvinvoinnista. Myös turvallinen asuminen sekä alkoholi ja sen terveysvaikutukset ovat aiheita, joita tässä numerossa käsitellään.

Nr 8 (julk. vko 50): Talvi on täällä, poimi lehdestä vinkit talviliikuntaan! Myös erilaiset asumisjärjestelyt ja loma-asunnot pääsevät tapetille. Tässä numerossa kerrotaan lisäksi lääkäripalveluista kotona, verkossa ja puhelimessa sekä hyväntekeväisyydestä ja lahjoista joilla voit auttaa.

Tilaa SenioriTerveys itselle tai lahjaksi täältä.


Tykkää ja jaa

Kirjoita kommentti

Nimesi: * Sähköposti: URL:
Kommentit*

C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D