SenioriTerveys on seniori-ikäisten terveyden asiantuntija

keskiviikko 09 toukokuuta, 2018 @ 11.42
0
SenioriTerveys on yksi harvoista suomalaisista lehdistä, joka keskittyy nimenomaan seniori-ikäisten suomalaisten terveyteen ja terveydenhuoltoon. Se kertoo lukijalle niin mahdollisuuksista kuin riskeistäkin seniori-ikäisen elämässä, eikä pelkää tuoda esille arkojakaan aiheita.

Aiheita, joita SenioriTerveys käsittelee ovat muun muassa kehon terveys kuten tuki- ja liikuntaelinten terveys, sydän- ja verisuoniterveys ja aivojen terveys, terveyttä tukevat palvelut ja terveydestä huolehtiminen liikunnan, ruokavalion ja erilaisten apuvälineiden avulla. Myös sosiaalinen ja psyykkinen terveys ovat keskeisiä aiheita ja lehdestä saakin paljon vinkkejä vapaa-ajan harrastuksiin, matkustukseen ja asumiseen.

Senioriterveys


Lehti sisältää erilaisten ihmisten selviytymistarinoita ja omakohtaisia kokemuksia terveyden ylläpidosta sekä asiantuntijoiden laatimia artikkeleita terveyden ja hyvinvoinnin eri osa-alueisiin liittyen. SenioriTerveys-lehden tavoitteena on antaa sen lukijalle vinkkejä ja neuvoja siihen, miten voida hyvin ja saada varttuneemmassakin iässä elämästä irti mahdollisimman paljon.

Tulevia teemoja SenioriTerveys-lehdessä vuonna 2018:

Nr 5 (julk. vko 33): Tämän numeron pääteemana on sydän- ja verisuoniterveys. Miten saada kolesteroli kohdalleen ja miten ruokavalio vaikuttaa sairauksien ennaltaehkäisyssä. Lehdessä keskustellaan myös muun muassa silmien hyvinvoinnista ja näöstä sekä gynekologisista ja urologisista terveysongelmista.

Nr 6 (julk. vko 38): Tässä numerossa keskitytään liikuntaan ja seksuaaliterveyteen sekä annetaan vinkkejä lihaskunnon ylläpitoon ja tasapaino- ja voimaharjoitteluun. Lisäksi esittelyssä ovat kylpylät, hoitolat ja terveys- ja liikuntamatkat.

Nr 7 (julk. vko 44): Keskustellaan mielen ja aivojen terveydestä, muistisairauksista ja henkisestä hyvinvoinnista. Myös turvallinen asuminen sekä alkoholi ja sen terveysvaikutukset ovat aiheita, joita tässä numerossa käsitellään.

Nr 8 (julk. vko 50): Talvi on täällä, poimi lehdestä vinkit talviliikuntaan! Myös erilaiset asumisjärjestelyt ja loma-asunnot pääsevät tapetille. Tässä numerossa kerrotaan lisäksi lääkäripalveluista kotona, verkossa ja puhelimessa sekä hyväntekeväisyydestä ja lahjoista joilla voit auttaa.

Tilaa SenioriTerveys itselle tai lahjaksi täältä.


Kirjoita kommentti

Nimesi: * Sähköposti: URL:
Kommentit*

C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D