Elämäntapa

Uudistunut Retki-lehti kaikille luonnossa kulkijoille

tiistai 22 toukokuuta, 2018 @ 15.50
1
Kesä on täällä ja ulkoilu on ihanampaa kuin koskaan! Retkeilystä on viime vuosina tullut aina vain suositumpi ajanviete, ja syystäkin. Voisi sanoa, että parempaa harrastusta mielelle ja keholle ei löydy. Liikkuminen raikkaassa ulkoilmassa ja kauniissa luonnonmaisemissa, varsinkin näin kesällä, on lähestulkoon lyömätön aktiviteetti. Mikä parasta, sitä voi tehdä yhdessä isommankin porukan kanssa täysin ilmaiseksi!

Luonto

Jos kaipaat vinkkejä ja neuvoja retkeilyyn liittyen, voimme lämpimästi suositella Retki-lehteä. Retki-lehti on Suomen suosituin outdoor-lehti, eikä syyttä. Se käsittelee kaikkea retkeilyyn liittyvää, kuten varusteita, matkakohteita, reittejä, ja tapahtumia. Kiinnostavien henkilötarinoiden kautta pääset lukemaan myös muiden retkeilijöiden kokemuksista maailman eri kolkista.

Vaellus_retki


Koska Retki-lehti ilmestyy 10 kertaa vuodessa, se käsittelee retkeilyä tasaveroisesti kaikkina eri vuodenaikoina. Lisäksi uudistumisen myötä Retki-lehti on nyt entistä suurempi ja näyttävämpi ja helppolukuisempi!

Tulevia teemoja Retki-lehdessä:

Nr 5-6 (7.6.): Uudistuvan ulkonäön myötä Retki-lehdestä tulee aiempaa kuvallisempi, ilmavampi ja luettavampi. Tämä lehti on kesän tuplanumero, jossa keskitytään muun muassa Riihimäen erämessuihin ja Lapin retkeilykohteisiin. Testiin pääsevät kahden hengen vaellusteltat.

Nr 7 (9.8.): Testissä vaellusrinkat ja paljon vaellustarinoita.

Nr 8 (13.9.): Testataan retkeilijän kumisaappaita ja tutustutaan bushcraft-retkeilyyn.

Nr 9 (18.10.): Testissä avotulimajoitteet eli perinteiset laavut ja louteet.

Retki

Tilaa Retki-lehti täältä.

Kirjoita kommentti

Nimesi: * Sähköposti: URL:
Kommentit*

Kommentteja tähän postaukseen


Vastaus Kommentoineet: pekka veikko koski 20.07.2020 10:54 vai niin,mutta nytkö,mä voit ilmoitaan siitää,että ,mun omaa,nimensä,oot,pekka Veikko,koski,kuin olen ainoiastaan uskon herra jumalla,ja sekä,että hän rakkasta ,kaikki ihmisiä sekää hän oon siin meidän,suuri lääkäri jan parantaa,myös kaikki sairaitaa mutta kun mä Olin ollut sielää,tukholman suomalaisen kesäkodille,ja silloin,entinen kirkko pastori Jarmo,junttumaa hän Olin myös siitää,muukana,mutta,hän,oot rukoilen, ja luukenuut raamattu,sekä että,me seurakunnalle istuunut ja,söin oikein hyvää,ruaan ja niin edellen URL: helsinginsanomaat
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D