• Ei puhelinmyyntiä
  • Turvalliset maksutavat
  • Suomen suurin valikoima

Määräaikainen vai kestotilaus?

Lehtikuninkaalta löytyy sekä määräaikaisia että jatkuvia tilausvaihtoehtoja. Joidenkin asiakkaiden mielestä kestotilaukset ovat riesoja, joista ei milloinkaan pääse eroon jonka vuoksi he tilaavat mieluummin määräaikaisia tilausjaksoja. Toiset taas pitävät kestotilauksista juuri sen vuoksi, että ne jatkuvat automaattisesti ilman että niitä pitää itse muistaa uusia.

Kestotilaus tarkoittaa sitä, että ensimmäinen tilauskausi tulee meidän hinnallamme, jonka jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti kustantajan kautta heidän sen hetkisillä kestotilaushinnoillaan. Tilauksen voi kuitenkin aina irtisanoa missä vaiheessa vain tilauskautta laskun maksamisen jälkeen.

Lehtiä_määräaikainen_kesto

Kestotilaukset sopivat erityisesti niissä tapauksissa, kun tietää haluavansa lukea tiettyä lehteä vuodesta toiseen. Usein kestotilaukset ovat myös edullisempia kuin määräaikaiset ja lisäksi niihin kuuluu määräaikaisia tilauksia useammin tilaajalahjoja. Kestotilausten irtisanominen ei myöskään ole ollenkaan niin hankalaa, kuin mitä myytti antaa ymmärtää. Jos tilausta ei halua jatkaa maksetun tilauskauden päätyttyä, tulee siitä ilmoittaa lehden kustantajalle joko puhelimitse tai sähköpostitse. Joillakin kustantajilla on myös ns. ”omat sivut” verkossa, jonne kirjautumalla pääsee kätevästi näkemään tilausten tiedot ja halutessaan myös irtisanomaan tilauksen.

Määräaikaiset tilaukset päättyvät automaattisesti sen jälkeen, kun tilattu määrä numeroita on toimitettu. Tilausta ei siis tarvitse erikseen irtisanoa.

Määräaikaiset tilaukset ovat optimaalisia esimerkiksi silloin, kun haluaa tutustua itselleen uuteen lehteen. Mikäli lehti ei olekaan mieleen, ei tilausta tarvitse erikseen irtisanoa vaan se päättyy automaattisesti tilattujen numeroiden saavuttua. Määräaikaiset tilaukset ovat toivottuja myös silloin, kun lehtitilaus on lahja jollekin toiselle. Kun lehti ei tule itselle, saattaa kestotilauksen irtisanomisen helposti unohtaa tehdä ja näin ollen tilaus jatkuu vaikka niin ei olisi ollut tarkoitus.

Molemmissa tilaustyypeissä on siis puolensa. Lehtikuninkaan sivuilla tarjouksista käy aina ilmi, onko kyseessä kesto- vai määräaikaistilaus. Joistakin lehdistä löytyy vain yhden tyyppisiä tarjouksia kun taas toisista on molemmat vaihtoehdot. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään, jos asiassa ilmenee epäselvyyksiä.

perjantai 09 maaliskuuta, 2018 @ 15.55

Lehtikuningas toimii näin

Tilaat lehtitilauksen
Toimitamme tilauksesi lehden kustantajalle
Kustantamo toimittaa lehden sinulle