Halloween leffavinkit

tisdag 30 oktober, 2018 @ 17:25
0
halloween


Halloween on täydellistä aikaa kauhuelokuvien tai sarjojen vuokraamiselle. Nyt voit vuokrata elokuvia alennettuun hintaan Lehtikuninkaan kautta! Uusi palvelumme ratkaisee ongelman jos ajatus elokuvissa pyörivän kauhuleffan katsomisesta houkuttelee, mutta haluaisit katsoa elokuvan mieluummin kotona? Voit katsoa uusimmat elokuvat alennettuun hintaan SF Anytime arvokoodilla. Kun ostat SF Anytime arvokoodeja Lehtikuningas.fi -sivustolta voit säästää jopa 40% elokuvien vuokrista. Saat arvokoodin suoraan sähköpostiisi heti tilauksen jälkeen, mikä tarkoittaa, että voit käyttää koodin heti ja aloittaa elokuvien katselun suoraan! Elokuva on katsottavissa 48 tuntia ja voit katsoa sen tuona aikana niin monta kertaa kuin haluat. Ostamalla SF Anytime arvokoodin et sitoudu mihinkään, vaan koodit ovat aina kertakäyttöisiä. Voit ostaa kerralla esimerkiksi 2, 4 tai 10 koodia, joista isoin alennus on tottakai 10-koodin paketissa.

Lehtikuninkaan Halloween vinkit SF Anytime palvelussa

Elokuvat
1. 10 Cloverfield Lane
2. The Mist – usva
3. Ouija

Sarjat
1. Castle Rock (Psykologinen kauhusarja, jossa esiintyy hahmoja Stephen King -kirjoista)
2. The Walking Dead
3. Salaiset kansiot

SF Anytime palvelusta löytyy mm. koko Harry Potter elokuvien sarja!

Tilaa koodit täältä: SF Anytime

halloween

halloween

halloween

kauhuelokuva

Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS

Mielenkiintoisia faktoja halloweenista

tisdag 23 oktober, 2018 @ 17:13
0
Halloween


Halloween amerikkalaisena kurpitsajuhlana on suhteellisen tuore juhla Suomessa. Halloween mielletään makeisten, naamiaisasujen ja pelottelun juhlaksi, mutta tiesitkö näistä seikoista:

1. Halloweenin alkuaikoina ovelta ovelle kävijöiden piti tanssia ansaitakseen makeisia.

2. Halloweenin juuret ovat Irlannissa. Kelttien uskomusten mukaan kuolleet vaelsivat sinä aikana vuodesta, joten ihmiset pukeutuivat asuihin ja jättivät herkkuja ulko-oviensa eteen rauhoitellakseen ohi kulkevia henkiä.

3. Aikoinaan ajatuksena sille, miksi ihmiset pukeutuivat kummituksiksi ja muiksi pelottaviksi hahmoiksi oli se, että siten he jäivät huomaamatta oikeilta hengiltä.

4. Kaiverretut kurpitsalyhdyt tehtiin alkujaan mm. lantuista, perunoista ja nauriksista, ei kurpitsoista.

5. Jotkin eläinten turvakodit Amerikassa eivät salli mustien kissojen adoptointia halloweenin aikaan peläten kissojen joutuvan uhrieläimiksi.

6. Joidenkin tutkimusten mukaan naamiaisasuihin pukeutuneista lapsista tulee oikeasti ilkeämpiä halloweenin aikaan, varsinkin yhdessä muiden kaltaistensa kanssa ollessaan.

7. Halloween oli aikoinaan myös tilaisuus naisille ottaa selvää tulevasta kumppanistaan. Eräässä rituaalissa naiset heittivät omenankuoria olkansa yli toiveissaan se, että ne maahan tippuessaan muodostaisivat tulevan kumppanin nimikirjaimet.

8. Halloween on joulun jälkeen toiseksi suurin kulutusjuhla Amerikassa.

9. Pelkäätkö halloweenia? Silloin kärsit samhainofobiasta.

10. Kertomusten mukaan, jos ihminen pitää vaatteita päällä nurinpäin ja kävelee takaperin halloweenina, tulee hän näkemään noidan keskiyöllä.

Löydä huimat halloween-tarjoukset täältä.

Halloween1

Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS

Isänpäivälahja

måndag 22 oktober, 2018 @ 12:28
0
Isänpäivä lähestyy! Joko olet miettinyt mitä annat isälle lahjaksi tänä vuonna? Me listasimme alle suosituimmat isänpäivälahjat 2018. Voit tilata lehdet lahjaksi vielä vaikka isänpäivänä sunnuntaina 11. marraskuuta. Voit tulostaa onnittelukortin isälle suoraan sivustoltamme tai askarrella oman, jossa kerrot lehtilahjasta. Valikoimastamme löytyy lahjat kaikenlaisille isille ja isoisille. Lehtitilaus on mahtava lahja isälle, jolta löytyy jo kaikkea! Antamalla lahjaksi lehtitilauksen, annat lahjaksi mukavia lukuhetkiä aamiaispöydässä, viihdyttävää seilailtavaa iltapäiväkahvia juodessa ja hyvää lukemista ajankuluksi työmatkalle.

TOP 20 isänpäivälahjat 2018

1. Tieteen Kuvalehti
2. Aku Ankka (printti + digi)
3. Tieteen Kuvalehti Historia
4. Seiska
5. Seura
6. Alibi
7. Maaseudun Tulevaisuus
8. Tekniikan Maailma
9. Oma Aika
10. Katso
11. Retki
12. Mikrobitti
13. ET-Lehti (printti + digi)
14. Riista
15. Suomen Kuvalehti
16. Kalle Anka & C:o
17. Maailman Historia
18. Apu
19. Digikuva
20. Tiede (printti + digi)

Kaikki tarjoukset löydät täältä: isänpäivälahjat


isi

isänpäivä

isänpäivälahja

Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS

Ristikkolehtiä tulevan talven varalle

fredag 19 oktober, 2018 @ 17:53
0
Kahvi_kynä


Kun ulkona alkaa olla synkkää ja märkää, on mukava pysytellä kotosalla. Hyvää ajanvietettä silloin on ristikoiden ratkominen. Se ei ole pelkästään hauskaa vaan myös hyödyllistä! Tutkimusten mukaan sanatehtävien parissa pähkäily muun muassa ehkäisee dementiaa sekä parantaa ongelmanratkaisutaitoa.

Ristikot eivät rajoitu pelkästään perinteisiin kuvaristikoihin, vaan niitä löytyy eri tyylisiä; sudokuita, tavuristikoita, kryptoja, piilosanatehtäviä…Tylsää ei takuulla tule! Kaiken tasoisille ratkojille löytyy sopiva ristikkolehti. Lisäksi ratkottuja ristikoita voi usein lähettää rahapalkintoarvontoihin!

Täältä löydät juuri sinulle sopivat ristikot tulevan talven varalle.
Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS

Iloa syksyyn käsitöistä!

fredag 12 oktober, 2018 @ 11:43
0
Burda Style on jokaisen ompelijan toivelehti. Lehti on maailmanlaajuisesti tunnettu laadukkaista ompelumalleistaan, joita tulee lehden mukana joka kuukausi yli 40. Ompelukaavat ja -ohjeet on suunnattu naisille ja lapsille ja ne sopivat niin aloittelijalle kuin kokeneelle ompelijalle! Burda Style -lehdestä löydät lisäksi ajankohtaiset trendit sekä stailausvinkkejä. Lokakuun Burda Style -lehdestä löydät muun muassa raikkaita merihenkisiä klassikoita, villejä retromalleja ja Gentlewoman-bisnesasuja.

Käsityöt


Neulo-lehdestä löytyy paljon inspiraatiota ja tekemistä intohimoisille neulojille ja virkkaajille. Lehti on pohjoismaiden suurin ja sisältää muodikkaita skandinaavisia neulemalleja useilta pohjoismaisilta lankavalmistajilta. Neulo-lehden selkeillä ohjeilla jokaisella lehden lukijalla on mahdollisuus loihtia hetkessä kauniita luomuksia. Jokaisesta lehdestä löytyy 34 uutta mallia!

käsityöristeily


Nyt lokakuussa 2018 sinulla on myös mahdollisuus lähteä Burda Style ja Neulo -lehtien kanssa käsityöristeilylle! Käsityöristeilyllä suunnataan Tukholman käsityöfestivaaleille Syfestivalenille 25.-27.10.2018. Risteilyllä tutustutaan muun muassa lankavalmistaja Adele’s Mohairiin ja neulotaan risteilyhuivia. Varaa pian paikkasi huippusuositulle risteilylle, joka tarjoaa takuuvarmaa viihdettä käsityöintoiselle! Lisäinfoa risteilystä löydät täältä.

Tykkää ja jaa
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D