Elämäntapa

Syksy tekee tuloaan, oletko valmis?

tiistai 29 elokuuta, 2017 @ 14.34
0
syksyKesä alkaa olla lopuillaan ja ilmassa on syksyn tuoksuja. Jostain syystä syksy tuntuu aina uudelle alulle. Lomat loppuvat, koulut alkavat, uudet harrastukset ja kurssit käynnistyvät. Ehkä tunne, että syksyisin puhaltavat uudet tuulet ovat nimenomaan peruja kouluajoilta jolloin kesän jälkeen siirtyi uudelle luokalle tai uuteen oppilaitokseen, mikä merkitsi kuin uutta alkua. Näin vuosia opiskelujen päättymisen jälkeen syksy tuntuu kuitenkin edelleen uudelle alulle. Arki palaa ja rutiinit vakiintuvat jälleen. Kesät ovat aina kiireisiä, kun haluaa nauttia säästä ja kaikista ihanista kesäjutuista, mitä voi sitten muistella lämmöllä talvella. Minulle itselleni syksy merkitsee rauhoittumista. Kuulaita aamuja, kiireettömiä hetkiä, kahvittelua ja kuulumisten vaihtoa kiireisen kesän jälkeen ystävien kanssa. Herkuttelua uusien ruokareseptien ja leipomusten parissa, ulkoilua sään salliessa ja kuntosalille palaamista kesätauon jälkeen. Pientä sisustamista kotona ja vaatekaapin päivittämistä. Rauhoittumista kotona hyvän lehden tai sarjan parissa. Onko mitään parempaa kuin viltin alle käpertyminen teekupposen kanssa? Lisänä tähän vielä muutama kynttilä pimeneviä iltoja valaisemaan ja kiireetön tekeminen kuten lukeminen - rentoutuminen on taattu.

syksyaamu


Minun lukulistani

1. Kunto Plus
2. Elle
3. Glorian ruoka & viini
4. Kotiaarre
5. OMjooga

Mitä sinun vapaa-aikaasi kuuluu syksyllä? Jätä kommentti!

Syysterveisin,

Reetta

lehtitilaus

Kirjoita kommentti

Nimesi: * Sähköposti: URL:
Kommentit*

C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D