Elämäntapa

Suomen kuvalehti juhlii yhdessä 100-vuotisen Suomen kanssa

perjantai 09 kesäkuuta, 2017 @ 15.25
0
Suomen_kuvalehti_katedraali


Tiesitkö, että Suomen kuvalehti on vanhin suomenkielinen yhteiskunta-aiheinen lehti? Se on ollut mukana suomalaisten elämässä jo Suomen itsenäistymisestä lähtien!


Suomen kuvalehden tyypillinen lukija on kiinnostunut taloudesta, yhteiskunnasta ja tieteestä, joista lehti kirjoittaa laajasti ja kriittisesti asioita turhaan kaunistelematta. Suomen kuvalehti ottaa kantaa myös nykypäivän kulutustottumuksiin ja tuotetarjontaan sekä esimerkiksi erilaisten tuotteiden ympäristövaikutuksiin. Myös politiikka ja kulttuuri ovat keskeisiä aiheita lehdessä.

Lehti on raportoinut luotettavasti ja laadukkaasti merkittävistä tapahtumista niin kotimaassa kuin ulkomaillakin koko Suomen itsenäisyyden ajan. Se tarjoaa ajankohtaista ja monipuolista tietoa muun muassa niin Valkoisen talon tapahtumista, Afrikan sodista kuin Pohjois-Korean diktatuuristakin.

Suomen kuvalehti tarjoaa takuuvarmasti mielenkiintoisia ja joskus kiivaitakin keskustelun aiheita niin kotona kuin työpaikallakin!


Suomen_kuvalehti_luonto


Tilaa Suomen kuvalehti tästä.
Tykkää ja jaa

Kirjoita kommentti

Nimesi: * Sähköposti: URL:
Kommentit*

C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D