Käsitöitä kevään inspiroimana!

perjantai 03 maaliskuuta, 2017 @ 16.51
0
KevätjaKäsityöt
Ah, kevättä! Olettehan jo saaneet kokea ne ensimmäiset auringonsäteet, jotka oikeasti hieman lämmittävät? Juuri valon määrän lisääntyminen on ainakin minulle inspiraation lähde kaikkeen tekemiseeni. Kevät herättää eloon värikkään luovuuden kylmän ja synkän talven jälkeen, vaikka talvenkin tunnelmallisessa melankoliassa on toki puolensa.


En malta odottaa, että päälle saa pukea mekkoja ja lyhyempiä housuja ilman että pitää ahtautua samalla kireisiin sukkahousuihin. Ihastelin toissa päivänä uusimman Burda Style -lehden kansikuvaa, jossa kaunis nuori nainen seisoo keväisen puun juurella uskomattoman kaunis mekko päällään. Taustalla näkyy valkoisia ilmapalloja, eli ilmassa on juhlan tuntua. Mietin, kuinka upeaa olisi jos voisi itse valmistaa jonkin noin kauniin vaatekappaleen, joko itselle tai esimerkiksi ystävälle.


Kädentaidot ovat todellakin jotakin, mitä arvostan. Miksi en kokeilisi, jospa minäkin onnistuisin esimerkiksi ompelemaan jonkinlaisen vaatteen? Voinhan aina aloittaa pienestä ja yksinkertaisesta. T-paidasta tai vauvan myssystä, kenties?


Aurinkoisin kevätterveisin,


Roosa

Kirjoita kommentti

Nimesi: * Sähköposti: URL:
Kommentit*

C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D