Lehti kaikille prinsessoille ja prinsseille!

perjantai 10 marraskuuta, 2017 @ 14.30
1
Prinsessa_lehti_kruunu
Onko sinulla tai tuttavaperheelläsi kotona pieni prinsessoista, prinsseistä ja satumaailmoista haaveileva tyttö tai poika? Mietitkö kenties täydellistä lahjaa syntymäpäiväksi tai jouluksi? Prinsessa-lehti on kestosuosikki ja se sopii kaikille Disney-prinsessafaneille aina varhaismurrosikään asti.

Yleensä lapsilla on jokin suosikkiprinsessa, kuten Jasmine, Ariel, Lumikki, Mulan, Prinsessa Ruusunen, Tuhkimo tai Belle. Prinsessa-lehti kertoo tarinoita näiden kaikkien seikkailuista ja vie lukijan taianomaisiin maailmoihin. Ainaisen tabletin kanssa pelaamisen tai television katselun sijaan lapsi saa rauhallisen luku- ja puuhahetken, mikä kehittää mielikuvitusta ja luovuutta. Lehden parissa viihtyy niin yksin kuin perheen tai ystävienkin kanssa!

Prinsessa_lehti_linna


Jokaisen Prinsessa-lehden mukana lapsi saa myös pienen lahjan, jota hän voi käyttää prinsessaleikkeihinsä. Lisäksi lehti sisältää askarteluohjeita ja puuhatehtäviä, joista riittää tekemistä aina seuraavan lehden tuloon asti. Lehden mukana tulevat prinsessajulisteet saavat koristaa lapsen huonetta niin kauan kuin aihe on vielä hänen mieleensä.

Lehti ilmestyy joka kuukausi, 12 kertaa vuodessa, eli lehtien ilmestymisten välissä ei ole turhan pitkiä välejä. Voi sitä riemun määrää, kun lapsi pääsee postilaatikolle hakemaan ikioman lehtensä pienen lahjan kera!

Tilaa lehti tästä.


Kirjoita kommentti

Nimesi: * Sähköposti: URL:
Kommentit*

Kommentteja tähän postaukseen


Vastaus Kommentoineet: pekka veikko koski 11.07.2020 13:55 vai niinkö,ja mun täytyy,kirjoitetaan ja sekää,että,tuotaa ilmoitaan siitää että,mä,olen niin Suomalainen ja uskolinen ihminen kuin luulen meidän taivallin isä ja hän joka,meillää luonoissa täälä maailmaan,ja osaatko nyt siihen lähetää,muule,ainoastaan monta suomalaista lehdet sekää että,myös,mollmeaat suomen virsi kirja,ja sitten että tuona uuden raamattu,kuin 1,mooseksen kirja ,sekä,myös jouluevankielimi,ja niin edellen,mutta milloin posti voin tulla URL: helsinginsanomaat
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D