Viikoittaista luettavaa

keskiviikko 01 marraskuuta, 2017 @ 09.00
1
Lehdet


Mikäpä sen mukavampaa, kuin saada lempilehti postilaatikkoon joka viikko! Viikkolehtiä löytyy moneen makuun, moniin eri aiheisiin liittyen. Tälläisiä aiheita ovat muun muassa viihde ja juorut, sarjakuvat, uutiset ja yhteiskunta, talous, kauneus ja terveys sekä muoti. Lähes jokaisen on siis mahdollista löytää juuri itselleen sopiva viikoittain ilmestyvä lehti. Alhaalla listaus suosituimmista viikkolehdistämme:

Aku ankka

Aku ankka on klassikkojen klassikko! Sitä lukevat niin lapset kuin aikuisetkin ja vuosikerrat halutaan säilyttää vuodesta toiseen. Ankkalinnassa tapahtuvat kommellukset saavat lukijan nauramaan joka keskiviikko!

Suomen kuvalehti

Suomen kuvalehti on tunnettu luotettavuudestaan ja laadukkuudestaan. Se kertoo lukijalle tärkeimmistä tapahtumista niin kotimaassa kuin muuallakin maailmassa. Pääaiheita joita lehti käsittelee ovat muun muassa, talous, politiikka, tiede ja taide. Suomen kuvalehti sopii siis mainiosti henkilöille, jotka haluavat pysyä kartalla maailman tapahtumista!

Seiska

Seiska on viihdelehtien kuningas! Lehti antaa lukijalle luvan laittaa aivot hetkeksi narikkaan ja pilke silmäkulmassa nauttia julkkisten kommelluksista ja dramaattisista käänteistä heidän elämissään. Joka torstai ilmestyvä Seiska sisältää myös muun muassa viikon tv-ohjelmat, sarjojen juonipaljastuksia, uusien elokuvien arvosteluja, vitsejä sekä hauskoja valokuvia.

Seura
Seura on kestosuosikki vuodesta toiseen. Se on miellyttävä yhdistelmä uutisia, henkilöhaastatteluja, historiaa, ja ajanvietettä. Myös terveys ja hyvinvointi ovat toistuvia aiheita lehden artikkeleissa. Seuran ajanvieteosiosta voit lukea viimeisimmistä tapahtumista kulttuurin saralta, arvostella julkkisten asuja, lukea päivää piristäviä vitsejä tai vaikkapa ratkoa ristikoita. Mielenkiintoiset henkilöhaastattelut tuovat esiin uusia näkökulmia ja tarjoavat syvällisempää luettavaa.

Anna

Anna on suosittu naistenlehti, joka inspiroi, koskettaa ja viihdyttää. Lehden pääteemoihin kuuluvat muun muassa ihmissuhteet, kauneus ja muoti, liikunta ja terveys sekä koti ja työ. Anna esittelee esimerkiksi niin tavallisten kuin julkisuudenkin henkilöiden inspiroivia ja koskettavia tarinoita, uusia matkakohteita ja terveys- ja kauneusvinkkejä. Joka torstai saapuva Anna on kuin kylään odotettu ystävä!

Katso

Katso-lehti kertoo sinulle kaiken siitä, mitä televisiosta kannattaa milloinkin katsoa! Kattavien ohjelmistojen lisäksi Katso esittelee ja arvostelee tuoreimmat elokuvat ja tv-sarjat. Lehti sisältää myös ajankohtaisimpien näyttelijöiden, ohjaajien ja muiden television tekijöiden haastatteluja.

Kotimaa
Kotimaa on asiantuntija kaikissa aiheissa, joilla on merkitystä luterilaisessa kirkossa ja yhteiskunnassa. Kotimaan tavoitteena on painottaa ymmärrystä erilaisille näkemyksille ja hengellisille painotuksille.


Kirjoita kommentti

Nimesi: * Sähköposti: URL:
Kommentit*

Kommentteja tähän postaukseen


Vastaus Kommentoineet: pekka veikko koski 23.02.2020 18:03 jos nytkö se kyllä mun oot erikselle oiken tyttyväisyys ja silloin mä oonj myös siitää että ainoastaan tyytyväinen sentähden että mä rakastaanko ainoastaan suomalaiset ihmiset,ja minä puhuu vaan suomea koko ajaan mutta siihen ,että kun mun Olin solåkrassa,ja sieltää muullaa oot kai henkilökunnalle he oli killtti muule,ja siitää mä oon puhunuut suomea jokainen päivää URL: lastenlehdet
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D