Lokakuun TOP 5 uutuudet

keskiviikko 11 lokakuuta, 2017 @ 09.45
0
syksyn uutuus lehdet


Tässä kuussa on luvassa muutama uusi lehti ja paljon mahtavia tilaajalahjoja. Uusista lehdistä sivustoltamme löytyy tässä vaiheessa jo ELMO -lehti ja lisää on luvassa myöhemmin. Lokakuu on sisustamisen, somistamisen, käsitöiden ja tee se itse -hankkeiden aikaa. Keittiössä valmistuvat syksyn herkut ja leivonnaiset. Laajasta valikoimastamme löytyy lehtiä jokaiseen makuun ja kaikkiin kiinnostuksenkohteisiin. Syksyllä usein aloitetaan myös uusia harrastuksia ja harrastelehdet ovat nyt suosittuja.

Lokakuun TOP 5 uutuudet


ELMO -lehti on uusi kotimainen urheiluun erikoistunut lehti. Erinomainen valinta kaikille penkkiurheilijoille. Tämä viikoittain ilmestyvä lehti, on myös mahtava isänpäivälahjaidea.

Suomen Kuvalehti on mukana lokakuun TV-kampanjassamme erittäin arvokkaalla tilaajalahjalla. Suomen Kuvalehti juhlii kanssamme Suomi 100 juhlavuotta.

Askartelun idealehti Taika joulunumero on nyt kaupoissa ja tilattavissa. Jos olet jo ehtinyt ostaa kyseisen joulunumeron voi tilauksen aloittaa vuoden 2018 ensimmäisestä numerosta.

Luontaisterveys-lehdestä löytyy nyt lokakuussa erinomainen kampanjatarjous. Tämä lehti tarjoaa ajankohtaista ja trendikästä sisältöä.


Joululehdet ovat myös tilattavissa nyt! Ensimmäinen joululehti Kaikkien aikojen joulu ilmestyy lokakuun lopussa!


Tykkää ja jaa

Kirjoita kommentti

Nimesi: * Sähköposti: URL:
Kommentit*

C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D