Hyvinvointi

Isänpäivä

tiistai 08 marraskuuta, 2016 @ 10.44
0
IsänpäiväMitä isälle lahjaksi?Reetta (maajohtaja)
Metsästys & Kalastus, Maaseudun tulevaisuus tai Erä. Meidän isä on maanläheinen ja tykkää lukea asiapitoisia lehtiä. Olen kyllä huomannut, että myös Tex Willer uppoaa!

Pinja (markkinointikoordinaattori)
Isä on aina raahannut kotiin läjäpäin lehtiä ja muistan lapsuudesta, kuinka isä lähes aina työpäivän jälkeen istahti kirjastohuoneen nojatuoliin lukemaan lehtiä suklaarasian kanssa. Isä tekee työnsä puolesta yleensä jopa vuosittaisen ulkomaanmatkan kerätäkseen kokoon hyvän kokoelman ulkomaisia lehtiä. Lehtilahja tuntuu siis enemmän kuin luonnolliselta ajatukselta! Isä on kulinaristi ja aina soveltamassa uusimpia ruokatrendejä omassa keittiössä. Lehtien kautta inspiraatiota on helppo ammentaa kiireisen elämän keskellä. Tilaan isälle aina omat lempparilehdet, jotta voimme kommentoida reseptejä tekstiviestein ja lähettää onnistuneimmista herkuista valokuvia. Minun valintani ovat Glorian ruoka&viini, ELLE mat&vin, Image tai GQ.

Roosa (asiakaspalvelu)
Tuulilasi, Jääkiekkolehti tai Maku. Mein iskä tykkää laittaa ruokaa ja sen vois olla kiva saada vähän uutta inspiraatiota sen vanhojen bravuureiden lisäksi. Se tykkää seurata jääkiekkoa ja olisi varmaan mielenkiintoista sille lukea tarkempaa tietoa pelaajista ja alan tapahtumista.

Meri (asiakaspalvelu)
Jääkiekkolehti koska meidän iskä on iso jääkiekko-fani, tykkää seurata sekä pelata itse. Toisaalta iskä viihtyy myös hirvimetsällä tai kalastamassa, joten myös Erä tai Metsästys ja Kalastus voisi olla hyvä vaihtoehto!


Kirjoita kommentti

Nimesi: * Sähköposti: URL:
Kommentit*

C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D