Matkailu

Viikonloppu Sveitsissä

tiistai 15 marraskuuta, 2016 @ 13.39
0


Tänä viikonloppuna matkakohteeksi valikoitui Lausanne Sveitsin ranskankielisellä alueella. Lausanne sijaitsee Genevenjärven rannalla ja on tunnettu mm. kansainvälisen olympiakomitean päämajana.

Pieni matkaopas

Beau-Rivage Palace
On historiallinen viiden tähden hotelli ja minulle se on yksi kauneimmista paikoista, joissa olen koskaan käynyt. Hotellista löytyy useita ravintoloita ja baareja, joissa palvelu on uskomatonta.

Le Chalet Suisse
Täydellinen sinulle, joka haluat autenttisen Sveitsiläisen kokemuksen. Alppimajamainen ravintola kukkulan laella on koristeltu Sveitsin lipuin ja tunnelma on hyvin kotoinen. Ehdottomasti käymisen arvoinen. Juustofondue täällä on täydellistä!

Port d'Ouchy
Ouchy lähimpänä Genevenjärveä sijaitseva naapurusto Lausannessa ja Port d'Ouchy sen satama. Toisella puolella Genevenjärveä taivasta vasten piirtyvät Alpit ovat mykistävä näky. Päiväkävely tässä kauniissa paikassa on ihanan rentoa ja rauhallista.

La Crêperie d'Ouchy
Ouchyn alueelta löytyy myös tämä ravintola, joka tarjoilee uskomattoman hyviä lettuja. Suosittelen pysähtymään päiväkävelyn lomassa nauttimaan suolaisen letun paikallisen omenasiiderijuoman kera!

Terkuin,
ReettaSveitsi

Lausanne

Sveitsi blogi

Genevenjärvi
Kirjoita kommentti

Nimesi: * Sähköposti: URL:
Kommentit*

C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D