Ruoka

Bak- & Chokladfestivalen

torstai 13 lokakuuta, 2016 @ 17.15
0
Hei kaikki! Nimeni on Roosa, ja vastaan Lehtikuninkaan asiakaspalvelusta ja sivuston ylläpidosta. Urani Lehtikuninkaalla on vielä nuori, mutta lehtien maailma on nyt jo osoittautunut erittäin mielenkiintoiseksi. Blogikirjoitukseni aiheet tulevat jatkossa varmastikin olemaan ruoka- ja leivontapainotteisia, mutta myös koti- ja tapahtumateemoja tulee postauksistani löytymään. Tervetuloa seuraamaan minun ja kollegoideni elämää Lehtikuninkaan hovissa!

Viime viikonloppu oli kauan odotettu minulle: sain isosiskoni kylään. Yksi visiitin h-hetkistä oli vierailumme jokavuotisilla Bak- & Chokladfestivalen -messuilla Tukholmassa, jotka pidettiin siis tänä vuonna 6.-9.lokakuuta. Vierailin messuilla jo viime vuonna, joten tiesin mitä odottaa. Me molemmat olemme varsinaisia jauhopeukaloita ja tykkäämme myös pistellä suuhun aikaansaannoksiamme. Nämä messut olivat siis täydellinen valinta meille. Toivoimme saavamme kaikin aistein inspiraatiota tuleviin leipomuksiimme.

roosa2


Maistettavaa löytyi paljon - erilaisista suklaista aina lakritsituotteisiin, leipiin ja toffeisiin. Yhdessä kojussa myyntiin leivontatarvikkeita, kuten aromeja, värejä, muotteja, vuokia sekä kaulimia. Päädyimme poistumaan messuilta sokerihumalassa. Meillä siskoksilla oli kaiken kaikkiaan hauska päivä. Ensi vuonna toivon saavani lisää inspiraatiota uusien jännittävien reseptien muodossa, raaka-aineiden käyttötavoissa sekä reseptejä kotiin vietäväksi. Ja tietenkin lisää maistiaisia!

Roosa1


Mielenkiintoisia löytöjä messuilla olivat esimerkiksi alla olevat suklaaveistokset. Suomalaisena paikan sydämessäni saivat erityisesti Niiskuneiti ja Pikku Myy.

roosa4


Lisäksi paikalla oli muutaman ruotsalaisen leivonta/ruokalehden, kuten Allt om Mat -lehden edustajia. Itse ihastuin Allt om Mat-lehteen, ja tulihan sitä pieni pätkä sitten tilattuakin ihanien joulunumeroiden toivossa.

roosa6


Nyt minulla on se ihana kutkuttava tunne, kun odottaa jotakin. Odotan nimittäin Allt om Mat-lehden tilaukseni alkavan ensi kuussa, jotta pääsen inspiroitumaan, luomaan ja maistelemaan, ja mikä parasta: joulutunnelmoimaan!

Syksyisin terveisin,
Roosa

Kirjoita kommentti

Nimesi: * Sähköposti: URL:
Kommentit*

C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D