jul

Black Friday

torstai 23. marraskuu, 2017 @ 11:41
0
Black Friday 10 faktaa lehtikuningas


10 villiä faktaa
Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS

Black Friday

keskiviikko 22. marraskuu, 2017 @ 16:14
0
Black Friday alennus tarjous lehtikuningas


Black Friday on vuoden kovin myyntipäivä useille kaupoille. Tänä vuonna Black Friday on perjantai 24. marraskuuta. Lehtikuningas oli yksi ensimmäisistä verkkokaupoista Suomessa, jolla oli Black Friday alennusmyynti. Perinne jatkuu isompana ja parempana kuin koskaan aiemmin.

Mitä Lehtikuninkaalla on luvassa perjantaina, kun on Black Friday? Se on tietenkin vielä salaisuus, mutta sen verran voin vihjata, että tulossa on ennennäkemättömän edullisia lehtitilaustarjouksia, tarjouksia joita ei ole ennen nähty, lisäalennuksia, ylimääräisiä tilaajalahjoja sekä yhdistelmätarjouksia.Se mitä nuo edellä mainitut tarkoittavat selviää perjantaina.Pysy siis kuulolla! Tarjoukset ovat niin hyviä, että salaisuuden pitäminen on vaikeaa. Onneksi nyt on jo keskiviikko. Black Friday -tarjoukset tulevat näkyviin sivulle torstain ja perjantain välisenä yönä keskiyöllä ja ovat voimassa maanantaihin tai kunnes tavaraa riittää. Erinomainen hetki hankkia kaikki joululahjat..

Uutiskirjeemme tilaajille on myös luvassa erikoistarjouksia, joten suosittelen rekisteröitymään tilaajaksi nyt! Muut Black Friday tarjoukset löydät tästä.

Terkuin, Reetta
Tykkää ja jaa

Lehti kaikille prinsessoille ja prinsseille!

perjantai 10. marraskuu, 2017 @ 15:30
0
Prinsessa_lehti_kruunu
Onko sinulla tai tuttavaperheelläsi kotona pieni prinsessoista, prinsseistä ja satumaailmoista haaveileva tyttö tai poika? Mietitkö kenties täydellistä lahjaa syntymäpäiväksi tai jouluksi? Prinsessa-lehti on kestosuosikki ja se sopii kaikille Disney-prinsessafaneille aina varhaismurrosikään asti.

Yleensä lapsilla on jokin suosikkiprinsessa, kuten Jasmine, Ariel, Lumikki, Mulan, Prinsessa Ruusunen, Tuhkimo tai Belle. Prinsessa-lehti kertoo tarinoita näiden kaikkien seikkailuista ja vie lukijan taianomaisiin maailmoihin. Ainaisen tabletin kanssa pelaamisen tai television katselun sijaan lapsi saa rauhallisen luku- ja puuhahetken, mikä kehittää mielikuvitusta ja luovuutta. Lehden parissa viihtyy niin yksin kuin perheen tai ystävienkin kanssa!

Prinsessa_lehti_linna


Jokaisen Prinsessa-lehden mukana lapsi saa myös pienen lahjan, jota hän voi käyttää prinsessaleikkeihinsä. Lisäksi lehti sisältää askarteluohjeita ja puuhatehtäviä, joista riittää tekemistä aina seuraavan lehden tuloon asti. Lehden mukana tulevat prinsessajulisteet saavat koristaa lapsen huonetta niin kauan kuin aihe on vielä hänen mieleensä.

Lehti ilmestyy joka kuukausi, 12 kertaa vuodessa, eli lehtien ilmestymisten välissä ei ole turhan pitkiä välejä. Voi sitä riemun määrää, kun lapsi pääsee postilaatikolle hakemaan ikioman lehtensä pienen lahjan kera!

Tilaa lehti tästä.


Tykkää ja jaa

Parhaat isänpäivälahjat

tiistai 07. marraskuu, 2017 @ 11:48
0
isänpäivä lahja


Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina. Poimi talteen isänpäivän parhaat tarjoukset tästä.

isänpäivä tarjoukset miestenlehdet
Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS

Mitä isänpäivälahjaksi?

maanantai 06. marraskuu, 2017 @ 11:58
0
isänpäivä lahja


Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina. Suomessa isänpäivää on vietetty 1970-luvulta lähtien. Isänpäivä on siis melko uusi juhlinnan aihe, koska äitienpäivää on vietetty jo vuodesta 1918 lähtien. Perinteisesti isänpäivänä isää hemmotellaan hyvällä ruualla, lahjoilla, korteilla ja yhdessä ololla.

"Isänpäivä, mitä lahjaksi?" on varmasti kysymys, jota moni kysyy isänpäivän aikoihin. Jokainen isä on uniikki ja jokaisella isällä on omat mieltymyksensä ja kiinnostuksen kohteensa. Toisia kiinnostaa tiede ja historia, toisia autot ja vauhti. Jotkut isät tykkäävät urheilusta, jotkut taloudesta ja kulttuurista. Jotkut isät rakastavat ruuanlaittoa ja viinejä, jotkut taas haluavat lueskella sarjakuvia. Joitakin isiä veri vetää seikkailemaan luonnossa, toiset taas viihtyvät kotosalla nikkaroiden.

Laajasta lehtivalikoimastamme löytyy jokaiselle isälle oikea lehti. Lehtitilaus on erinomainen isänpäivälahja, koska se ilahduttaa isää joka kerta kun lehti tipahtaa postiluukusta. Lehtitilaus on mahtava lahja isälle, jolta löytyy jo kaikkea. Antamalla lahjaksi lehtitilauksen, annat lahjaksi mukavia lukuhetkiä aamiaispöydässä tai iltapäiväkahvia juodessa. Kokosimme alle isänpäivälahjavinkkejä ja ideoita.

Isänpäivälahjojen top 10

1. Tieteestä kiinnostuneelle isälle: Tieteen Kuvalehti
2. Sarjakuvista kiinnostuneelle isälle: Aku Ankka
3. Historiasta kiinnostuneelle isälle: Tieteen Kuvalehti Historia
4. Ajankohtaisista asioista kiinnostuneelle isälle: Suomen Kuvalehti
5. Hyvinvoinnista kiinnostuneelle isälle: Oma Aika
6. Tekniikasta kiinnostuneelle isälle: Tekniikan Maailma
7. Ulkoilusta kiinnostuneelle isälle: Erä
8. Autoista kiinnostuneelle isälle: V8
9. Urheilusta kiinnostuneelle isälle: Elmo
10. Remontoinnista ja nikkaroinnista kiinnostuneelle isälle: Tee Itse


Tykkää ja jaa

Viikoittaista luettavaa

keskiviikko 01. marraskuu, 2017 @ 10:00
0
Lehdet


Mikäpä sen mukavampaa, kuin saada lempilehti postilaatikkoon joka viikko! Viikkolehtiä löytyy moneen makuun, moniin eri aiheisiin liittyen. Tälläisiä aiheita ovat muun muassa viihde ja juorut, sarjakuvat, uutiset ja yhteiskunta, talous, kauneus ja terveys sekä muoti. Lähes jokaisen on siis mahdollista löytää juuri itselleen sopiva viikoittain ilmestyvä lehti. Alhaalla listaus suosituimmista viikkolehdistämme:

Aku ankka

Aku ankka on klassikkojen klassikko! Sitä lukevat niin lapset kuin aikuisetkin ja vuosikerrat halutaan säilyttää vuodesta toiseen. Ankkalinnassa tapahtuvat kommellukset saavat lukijan nauramaan joka keskiviikko!

Suomen kuvalehti

Suomen kuvalehti on tunnettu luotettavuudestaan ja laadukkuudestaan. Se kertoo lukijalle tärkeimmistä tapahtumista niin kotimaassa kuin muuallakin maailmassa. Pääaiheita joita lehti käsittelee ovat muun muassa, talous, politiikka, tiede ja taide. Suomen kuvalehti sopii siis mainiosti henkilöille, jotka haluavat pysyä kartalla maailman tapahtumista!

Seiska

Seiska on viihdelehtien kuningas! Lehti antaa lukijalle luvan laittaa aivot hetkeksi narikkaan ja pilke silmäkulmassa nauttia julkkisten kommelluksista ja dramaattisista käänteistä heidän elämissään. Joka torstai ilmestyvä Seiska sisältää myös muun muassa viikon tv-ohjelmat, sarjojen juonipaljastuksia, uusien elokuvien arvosteluja, vitsejä sekä hauskoja valokuvia.

Seura
Seura on kestosuosikki vuodesta toiseen. Se on miellyttävä yhdistelmä uutisia, henkilöhaastatteluja, historiaa, ja ajanvietettä. Myös terveys ja hyvinvointi ovat toistuvia aiheita lehden artikkeleissa. Seuran ajanvieteosiosta voit lukea viimeisimmistä tapahtumista kulttuurin saralta, arvostella julkkisten asuja, lukea päivää piristäviä vitsejä tai vaikkapa ratkoa ristikoita. Mielenkiintoiset henkilöhaastattelut tuovat esiin uusia näkökulmia ja tarjoavat syvällisempää luettavaa.

Anna

Anna on suosittu naistenlehti, joka inspiroi, koskettaa ja viihdyttää. Lehden pääteemoihin kuuluvat muun muassa ihmissuhteet, kauneus ja muoti, liikunta ja terveys sekä koti ja työ. Anna esittelee esimerkiksi niin tavallisten kuin julkisuudenkin henkilöiden inspiroivia ja koskettavia tarinoita, uusia matkakohteita ja terveys- ja kauneusvinkkejä. Joka torstai saapuva Anna on kuin kylään odotettu ystävä!

Katso

Katso-lehti kertoo sinulle kaiken siitä, mitä televisiosta kannattaa milloinkin katsoa! Kattavien ohjelmistojen lisäksi Katso esittelee ja arvostelee tuoreimmat elokuvat ja tv-sarjat. Lehti sisältää myös ajankohtaisimpien näyttelijöiden, ohjaajien ja muiden television tekijöiden haastatteluja.

Kotimaa
Kotimaa on asiantuntija kaikissa aiheissa, joilla on merkitystä luterilaisessa kirkossa ja yhteiskunnassa. Kotimaan tavoitteena on painottaa ymmärrystä erilaisille näkemyksille ja hengellisille painotuksille.


Tykkää ja jaa

Lukevatko miehet?

tiistai 31. lokakuu, 2017 @ 11:04
0
isänpäivä miestenlehdet


Vastaus on kyllä. Lukevatko miehet muutakin kuin lehtiä, jotka käsittelevät autoja, tekniikkaa ja nikkarointia? Vastaus on kyllä. Toki edellä mainittujen miestenlehtien valikoima on valtava ja meidänkin valikoimastamme löytyy paljon edellä mainittuja lehtiä, mutta myös lifestyle ja muotilehtiä sekä enemmän asiapitoisia mitä ja miksi -tyyppisiä lehtiä. Suosituimmat miestenlehtien aihealueet ovat metsästys- ja kalastuslehdet, veneilylehdet, autolehdet, tekniikkalehdet, tiedelehdet, tee-se-itse-lehdet, muotilehdet, urheilulehdet, elämäntapalehdet ja tietenkin sarjakuvat.

Suosituimpia yksittäisiä lehtiä ovat Suomen Kuvalehti, Tekniikan Maailma, Maailman Historia, Tiede, Tee Itse, Metsästys ja Kalastus, Elmo, Seura, V8, Avplus, Oma Aika ja Jääkiekkolehti.

Isänpäivä on muutaman viikon päästä ja lehtitilaus on helppo lahja. Tilauksen saa tehtyä muutamalla klikkauksella, tulostettua lahjakortin ja lehtitilaus ilahduttaa isää vielä pitkään isänpäivän jälkeen tilauspituudesta riippuen.

Tutustu laajaan miestenlehtien valikoimaan tästä.
Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS