Leivotaan on jauhopeukalon paras ystävä

keskiviikko 20. kesäkuu, 2018 @ 15:21
0
leipuri

Rakastatko leivontaa ja olet ystäväpiirisi jauhopeukalo, joka ilahduttaa aina uusilla leipomuksilla ja järjestää juhlia, jonne kaikki tulevat jo uskomattomien kakkujen ja muiden tarjoiluiden takia? Tai ehkä et ole ihan vielä niin pitkällä, mutta jonain päivänä haluaisit ilahduttaa läheisiäsi tuoreella leivällä tai vastapaistetulla pullalla heidän tullessaan vierailulle? Siinä tapauksessa Leivotaan-lehti on kuin sinulle tehty! Jokaisesta lehdestä löydät uusia jännittäviä ja rakkaudella koottuja reseptejä kokeiltavaksi.

kakku

Lehden ohjeet mukautuvat vuodenaikoihin, esimerkiksi kesällä resepteissä hyödynnetään marjoja ja muita puutarhan antimia, kun taas syksyllä ja talvella käytetään syksyn satoa sekä loihditaan lämmittäviä herkkuja. Leivotaan-lehden ohjeet ilahduttavat niin kokenutta leipuria kuin vasta-alkajaakin ja eritasoisia ohjeita löytyy joka numerosta! Lehdessä huomioidaan myös usein erityisruokavaliot mausta tinkimättä. Vaikka noudattaisit esimerkiksi vegaanista tai gluteenitonta ruokavaliota, ei se Leivotaan-lehden kanssa ole ongelma. Lehdessä kurkistetaan usein leivonnan trendeihin ja ääneen pääsevät myös tunnetut henkilöt, jotka rakastavat leivontaa ja jakavat lukijoiden kanssa esimerkiksi suosikkiohjeitaan. Visuaalista lukijaa ilahduttavat myös lehden kauniit kuvat, joissa herkulliset leivonnaiset pääsevät oikeuksiinsa.

Kun kaipaat siis inspiraatiota leivontaan vuoden kaikkia juhlia tai ihan vain arkipäivää piristämään, on Leivotaan kattava ja aina uusia ideoita pursuava lukupaketti. Juuri nyt voit tilata Leivotaan-lehden superedullisesti koko vuodeksi! Tämän hetken parhaat tarjoukset löydät täältä.
Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS

Miksi lehtitilauksen alkamisessa kestää?

perjantai 15. kesäkuu, 2018 @ 17:43
0
lehtitilaus toimitusaika


Tämä kysymys askarruttaa monia asiakkaitamme. Saamme usein kommentteja ja kysymyksiä, että miten on mahdollista, että ”digiaikana” tilauksen alkamisessa menee jopa useampi kuukausi? Päätimme vastata kysymyksiin nyt täällä blogissa.

Kotimaiset lehdet

Me lähetämme tilaukset eteenpäin kustantajille viikon sisällä tilauksesta. Joidenkin kustantajien kanssa on sovittu, että tilauksia lähetetään kerran viikossa ja joillekin jokaisena arkipäivänä. Riippuu täysin kustantajasta, että miten tilauksia käsitellään ja kuinka pitkään tilauksen alkamisessa kestää. Yleisesti tilaukset kuitenkin alkavat aina seuraavasta ilmestyvästä numerosta, koska lehtiä on painettu vain rajoitettu määrä ja lehtien lähettäminen jälkipostituksena on kallista. Tämä tarkoittaa käytännössä, että aiemmin ilmestyneitä numeroita lähetetään harvoin edes asiakkaan toiveesta. Jos seuraavan lehden ilmestymiseen on vähemmän kuin kaksi viikkoa saattaa olla, että tieto uudesta tilauksesta ei ehdi painoon ja tilaus alkaa vasta sitä seuraavasta numerosta. Viikkolehtien tilaukset käynnistyvät joka tapauksessa nopeammin kuin esimerkiksi 6 kertaa vuodessa ilmestyvien lehtien tilaukset. Meillä ei ole siis lainkaan omaa lehtivarastoa, vaan kustantaja vastaa lehden jakelusta. Meillä ei ole edes näytenumeroita toimistolla, joita voisimme lähettää asiakkaille.

Ulkomaiset lehdet
Ulkomaisten lehtitilausten kohdalla tilanne onkin paljon monimutkaisempi. Me lähetämme tilauksia samaa tahtia kuin kotimaisiakin lehtitilauksia, mutta prosessi on paljon hitaampi. Esimerkiksi monet amerikkalaiset kustantajat vaativat maksun sekkeinä nykyaikaisempien maksutapojen sijaan. Sekkien lähetys postin kautta vie aikaa, niitä hukkuu matkalla ja monet ulkomaiset kustantajat eivät edes vahvista heti, että tilaus on vastaanotettu. Me emme saa ilmoitusta, kun lehti on lähtenyt kustantajan varastolta ja siksi onkin tärkeää, että asiakas itse seuraa tilannetta ja raportoi meille, että onko lehti saapunut vai ei. Toinen toimitusta yleisesti hidastava tekijä on, että jotkut kustantajat tulostavat osoitetarroja vain muutaman kerran vuodessa ja tilaus odottaa aina seuraavaan osoitetarraerään. Ulkomaisten lehtien tilausten alkamiseen voi mennä jopa 4kk, mutta yleensä tilauksen käynnistyttyä toimituksessa ei ole ongelmia vaan lehti tipahtaa postiluukusta säännöllisesti ja pienellä viiveellä. Suurin osa ulkomaisista lehdistä lähetetään lentopostina Suomeen mikä tarkoittaa, että viive lehden ilmestymisestä toimituspäivään on pieni. Ruotsalaisten lehtien tilaukset alkavat yleensä nopeammin noin 4 viikon kuluessa. Me ymmärrämme, että tämä on turhauttavaa asiakkaille, mutta me emme valitettavasti voi vaikuttaa asiaan tällä hetkellä.Haluaisitko mieluummin jo ilmestyneen numeron? Jäikö joku asia lehtien toimituksessa mietityttämään? Kommentoi alle.

Tilaa ulkomaiset lehdet täältä.Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS

Tosi Elämää - Koskettava ja aito lukupaketti

torstai 14. kesäkuu, 2018 @ 10:52
0
tosi elämää


Tosi Elämää on kuin kurkistus suljettujen verhojen taakse: lehti kertoo tositarinoita eletystä elämästä kaikkine käänteineen. Lehden tarinat ovat tavallisten ihmisten kirjoittamia, mikä tuo niihin aidon sävyn ja tunnelman. Tosi Elämää -lehti on todiste siitä, että tosi elämä voi olla taruakin ihmeellisempää! Lehden tarinat ovat toisinaan niin hämmästyttäviä, että on vaikea uskoa niiden olevan todellisesta elämästä. Tartu Tosi Elämää -lehteen jos sinua kiinnostavat uskomattomat selviytymistarinat ja muiden koskettavat kokemukset, jotka eivät unohdu helposti. Tosi Elämää on lehti, jonka tarinoita voi lukea moneen kertaan uudestaan ja uudestaan, koska ne eivät vanhene ajan kuluessa.

Kun haluat ajatonta ja aitoa luettavaa, tilaa Tosi Elämää! Juuri nyt voit tilata lehden upeaan tarjoushintaan 6 nroa vain 19,90 €! Tarjouksen löydät täältä.
Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS

Olutposti - Suomen suurin olutkulttuurilehti

tiistai 12. kesäkuu, 2018 @ 14:26
0
Oluita löytyy maailmasta jokaiseen makuun. Olutposti kertoo niistä kaiken sekä paljon muuta olutkulttuuriin liittyen.

Olutlasi


Uusi julkaisu ja Suomen suurin olutkulttuurilehti, Olutposti, on kaivattu lisä lehtimarkkinoille. Olutposti vie lukijan tutustumaan erilaisiin olutkaupunkeihin sekä niin pieniin kuin suurempiinkin panimoihin. Lisäksi lehti esittelee ja arvioi oluita, antaa vinkkejä oluen ja ruuan yhdistämiseen ja kotitekoisiin oluisiin sekä tarjoaa kiehtovia henkilöhaastatteluja oluen maailmasta.

Olut on merkittävä osa kulttuuria suurimmassa osassa maailmaa ja on läsnä erilaisissa hetkissä ja tapahtumissa, kuten ruuan seuralaisena, urheilukatsomoissa, festareilla sekä yöelämässä seurustelujuomana. Suomessa olutta kulutetaan varsin suuria määriä mistä kertoo jo se, että se on maamme kolmanneksi ostetuin juomatuoteryhmä. Olutposti kirjoittaa laajasti olutkulttuuriin liittyvistä ilmiöistä ja tapahtumista ja haastattelee mielenkiintoisia henkilöitä, joiden intohimona on olut.

ruokajaolut


Olutposti_2-2018
Oluesta on tullut enemmän ja enemmän trendikäs juoma ja ihmiset haluavat koko ajan kokeilla uusia oluita sekä löytää uusia suosikkeja. Olutposti ei pelkästään esittele ja arvioi oluita vaan keskiöön pääsevät myös erilaisten oluiden kanssa nautittavat ruuat ja reseptit niihin. Lisäksi lehden sivuilla tilaa saa myös siideri sekä parhaat vinkit kotioluiden valmistamiseen.

Olutposti julkaistaan neljä kertaa vuodessa ja jokainen numero on tuhti ja laadukas paketti kaikesta olueen liittyvästä. Tutustu Olutposti-lehteen täältä.
Tykkää ja jaa

Mitä sinä luet kesällä?

maanantai 04. kesäkuu, 2018 @ 15:27
0
kesä


Näin kesäkuun alussa suosituimpien lehtien listalta löytyy luettavaa koko perheelle lomien ajaksi. Onko mitään ihanampaa kuin hyvän lehden parissa rentoutuminen esimerkiksi riippumatossa, kun sääkin suosii?

Suosituimmat
1. Tieteen Kuvalehti
2. Seiska
3. Tieteen Kuvalehti Historia
4. Aku Ankka
5. Alibi
6. Seura
7. Me Naiset
8. Tosi Elämää
9. Anna
10. Leivotaan
11. Maaseudun tulevaisuus
12. Koululainen
13. Tee Itse
14. Hymy
15. National Geographic Suomi
16. Kunto Plus
17. Maailman Historia
18. Goal Suomi
19. Hevoshullu
20. Retki

Voit tilata kaikki suosituimmat lehdet kampanjahintaan täältä: kesän parhaat tarjoukset

kesä 2

kesäkakku

kesä herkku

riippumatto

Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS
lehtikuningas valmistujaislahja


Valmistujaiset ja ylioppilasjuhlat lähestyvät. Perinteisesti korut, astiat ja lahjakortit ovat suositumpia, mutta myös lehtitilauksia annetaan paljon lahjaksi. Lahjan hankinta saattaa aiheuttaa paljon päänvaivaa, koska lahjan toivoo olevan persoonallinen ja saajansa oloinen. Jos ei ole varma on parempi valita jotain turvallista. Kukaan ei toivo lahjaksi tarpeettomia koriste-esineitä.

Listasimme paljon lahjavinkkejä sekä nuorille, että aikuisille valmistuneille.
Suosituimmat valmistujaislahjat 2018
Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS

Uudistunut Retki-lehti kaikille luonnossa kulkijoille

tiistai 22. toukokuu, 2018 @ 16:50
0
Kesä on täällä ja ulkoilu on ihanampaa kuin koskaan! Retkeilystä on viime vuosina tullut aina vain suositumpi ajanviete, ja syystäkin. Voisi sanoa, että parempaa harrastusta mielelle ja keholle ei löydy. Liikkuminen raikkaassa ulkoilmassa ja kauniissa luonnonmaisemissa, varsinkin näin kesällä, on lähestulkoon lyömätön aktiviteetti. Mikä parasta, sitä voi tehdä yhdessä isommankin porukan kanssa täysin ilmaiseksi!

Luonto

Jos kaipaat vinkkejä ja neuvoja retkeilyyn liittyen, voimme lämpimästi suositella Retki-lehteä. Retki-lehti on Suomen suosituin outdoor-lehti, eikä syyttä. Se käsittelee kaikkea retkeilyyn liittyvää, kuten varusteita, matkakohteita, reittejä, ja tapahtumia. Kiinnostavien henkilötarinoiden kautta pääset lukemaan myös muiden retkeilijöiden kokemuksista maailman eri kolkista.

Vaellus_retki


Koska Retki-lehti ilmestyy 10 kertaa vuodessa, se käsittelee retkeilyä tasaveroisesti kaikkina eri vuodenaikoina. Lisäksi uudistumisen myötä Retki-lehti on nyt entistä suurempi ja näyttävämpi ja helppolukuisempi!

Tulevia teemoja Retki-lehdessä:

Nr 5-6 (7.6.): Uudistuvan ulkonäön myötä Retki-lehdestä tulee aiempaa kuvallisempi, ilmavampi ja luettavampi. Tämä lehti on kesän tuplanumero, jossa keskitytään muun muassa Riihimäen erämessuihin ja Lapin retkeilykohteisiin. Testiin pääsevät kahden hengen vaellusteltat.

Nr 7 (9.8.): Testissä vaellusrinkat ja paljon vaellustarinoita.

Nr 8 (13.9.): Testataan retkeilijän kumisaappaita ja tutustutaan bushcraft-retkeilyyn.

Nr 9 (18.10.): Testissä avotulimajoitteet eli perinteiset laavut ja louteet.

Retki

Tilaa Retki-lehti täältä.
Tykkää ja jaa