Black Friday kampanja 2022

torsdag 24 november, 2022 @ 14:23
0
Black Friday on lähtenyt alun perin Yhdysvalloista. Black Friday on kiitospäivän jälkeinen päivä, joka perinteisesti potkaisee joulumyynnin käyntiin. Monet yritykset ovat pidempään auki ja tarjoavat asiakkailleen ylimääräisiä alennuksia. Monille yrityksille Black Friday on vuoden paras myyntipäivä. Verkkokaupoille Black Friday:n oma vastine on Cyber Monday, joka ei ole vielä rantautunut isosti Suomeen viime vuosina.

10 faktaa, joita et tiennyt Black Friday:sta

1.Black Friday ei ole enää vain amerikkalaisten kiitospäivän jälkeinen shoppailupäivä. Konsepti on levinnyt laajalle kansainvälisesti. Esimerkiksi Kanada, Englanti, Meksiko, Romania, Intia ja Ranska viettävät Black Friday:ta lähes yhtä näyttävästi.

2.Black Friday rantautui Suomeen toden teolla vasta muutama vuosi sitten.

3.Black Friday ei ole myöskään enää vain ja ainoastaan perjantai. Black Friday on nykyään nelipäiväinen ostosviikonloppu tai jopa Black viikko. Tunnetuin on verkkokauppojen vastine Black Fridaylle eli Cyber Monday, mutta useat kaupat aloittavat myynnin jo kiitospäivänä, joka on saanut lisänimen Gray Thursday. Monet rynnistävät ostoksille heti kiitospäivän aterian nautittuaan ja nykyään ei tarvitse rynnätä mihinkään, kun ostokset voi tehdä kotisohvalta käsin puhelimella.

4.Black Friday ei oikeasti ole vuoden kiireisin ostospäivä. Viimeinen lauantai ennen joulua (Super Saturday) on usein vuoden kiireisin päivä. Päivä, jolloin mattimyöhäset lähtevät jouluostoksille. Myös Singles Day 11.11. on suuri shoppailupäivä.

5.Black Friday on saanut osakseen myös paljon kritiikkiä, koska on huomattu, että osa tarjouksista ei oikeastaan ole edes tarjouksia vain täysin normaalihintaisia tuotteita. Tähän on tuolossa muutos, kun kauppojen tulee pian ilmoittaa tuotteen hinta viimeisien viikojen aikana. Kaupat ovat saaneet osakseen kritiikkiä myös tuotteiden laadusta. On jopa huhuttu, että kaupat tilaavat huonolaatuisia tuotteita vain Black Friday:ta varten. Usein varastot eivät myöskään vastaa kysyntää ja kaupat myyvät eioota. Black Friday on tietenkin myös iso rutistus henkilökunnalle.

6.Black Friday ei ole enää rajoittunut kivijalkakauppoihin. Sinun ei tarvitse astua jalallasi kauppaan, jos et halua. Moni tarjousten metsästäjä itseasiassa haluaa tehdä ostokset kotisohvalta käsin. Meillä Lehtikuninkaalla ei edes ole kivijalkakauppaa.

7.Black Friday on ollut nimitys myös monelle historialliselle perjantaille. Vanhin tunnettu Black Friday on Fisk-Gould skandaali ja sitä seurannut finanssikriisi vuodelta 1869. Tuorein puolestaan Brexit -äänestyksen jälkeinen perjantai, jolloin britit heräsivät äänestyskrapulaan, punnan arvo romahti ja osakemarkkinat syöksyivät. Ennen Black Friday viittasi koko markkinoiden romahdukseen, mutta nykyään sillä viitataan ennemminkin hintojen romahdukseen.

8.Black Friday vakiintui tämän iloisen ostospäivän nimeksi vasta 1980 -luvulla, vaikkakin ensimmäisen kerran nimeä käytettiin jo 1960 -luvulla.

9.Black Friday on saanut nimensä ennen aikaan kirjanpidossa käytetystä mustasta väristä, joka kuvaa plussaa eli voittoa. Jos myynti oli miinuksella, käytettiin punakynää. Monilla kauppiailla alkuvuoden tappiot kääntyivät voitoksi juuri joulusesongin alettua marraskuun lopussa.

10.Black Friday -kampanjaa on vietetty Lehtikuninkaalla vuodesta 2011 alkaen, joten olimme ensimmäisten joukossa Suomessa. Tänä vuonna Black Fridayta vietetään huomenna 25.11.2022.

Lehtikuninkaan Black Friday -tarjoukset löydät tästä linkistä: Black Friday

Vieläkö suomalaiset lukevat lehtiä?

torsdag 13 oktober, 2022 @ 14:43
0
Vastaus on kyllä! KMT:n tutkimuksen mukaan aikakauslehden parissa vietetään keskimäärin 53 minuuttia. Pisimmillään lehden parissa saattaa vierähtää yli puolitoista tuntia.

Painettu lehti on edelleen ykkönen, kun halutaan rentoutua ja keskittyä. Aikakauslehtiin syvennytään ajan kanssa toisin kuin digimedioihin.

Aikakauslehden lukemiseen liitetyt tunteet top 10:

1. Rento, huoleton, helpottunut, leppoisa, levollinen
2. Kiinnostunut, innostunut, inspiroitunut
3. Tiedonhaluinen, informatiivinen, oppiva, 4. sivistynyt, älykäs, asiallinen, avartava
5. Keskittynyt, tarkkaavainen, läsnäoleva, syventynyt, paneutunut, vangitseva
6. Rauhallinen, rauhoittunut, tyyni, kiireetön, hiljainen
7. Hyvä, mukava, ihana, kiva, tyytyväinen, ok olo, hyvinvoiva
8. Lukuelämys, lukuhetki, vapaus, vapaa-aikaa, omaa aikaa, yksinolo, väliaika
9. Odottava, utelias, tirkistelevä, toiveikas
10. Viihdyttävä, nautiskeleva, miellyttävä, onnellinen, tärkeä
Ajanviete

Kesän TOP 20

måndag 25 juli, 2022 @ 15:01
0
kesä


Oletko koskaan miettinyt mitä muut suomalaiset lukevat kesällä? Tässä tulee listaus nyt heinäkuussa eniten tilatuista lehdistä ja mahtuu mukaan myös yksi muu tuote valikoimastamme. Mitä sinä luet kesällä?

Suosituimmat lehdet TOP 20

1. Aku Ankka
2. Tieteen Kuvalehti Historia
3. Seiska
4. Kodin Kuvalehti
5. Hevoshullu
6. Me Naiset
7. Tieteen Kuvalehti
8. ET-Lehti
9. Katso
10. Prinsessa
11. Koululainen
12. Paw Patrol (Ryhmä Hau)
13. Goal SUOMI
14. Onni Pupunen
15. LEGO NINJAGO
16. SF Anytime
17. Suuri Käsityö
18. Napero
19. Seura
20. Maaseudun Tulevaisuus

Psst. Monessa lehdessä on myös tilaajalahjoja kaupan päälle. Nyt kannattaa hyödyntää kesän parhaat tarjoukset ja tilata oma suosikkilehti muutamaksi kuukaudeksi eteenpäin.
Kestotilaus on lehtitilaus, joka jatkuu automaattisesti tarjouskauden jälkeen voimassaolevaan kestotilaushintaan. Laskutuskauden pituus vaihtelee sopimuksen mukaan yhdestä numerosta vuoteen.Miksi kestotilauksen irtisanominen on sitten niin vaikeaa? Vastaus on, että ei se oikeasti ole. Yleisesti uskotaan, että kestotilauksen peruminen on mahdotonta tai erittäin vaikeaa, mutta tämä ei ole totta. Listasimme alle kysymyksiä ja vastauksia, kuinka perua kestotilaus helposti ja nopeasti.Minne teen kestotilauksen peruutuksen?
Tee kestotilauksen peruutus oikeaan paikkaan. Kestotilauksen irtisanominen tulee ilmoittaa lehden kustantajalle, vaikka olisitkin tilannut jälleenmyyjältä kuten Lehtikuningas.fi.Miten tiedän, että mikä kustantaja on kyseessä?

Lehden kustantajan nimi löytyy lehdestä, laskusta, meidän asiakaspalvelustamme ja myös googlettamalla. Kustantajia ovat Sanoma, Aller Media, A-lehdet ja Otavamedia. Kustantajilla ei ole pääsyä toistensa järjestelmiin, joten varmista, että ilmoitat peruutuksen oikeaan paikkaan.Milloin minun pitää perua kestotilaus?
Peru kestotilaus oikeaan aikaan. Kestotilauksen voi perua heti, kun olet vastaanottanut ensimmäisen laskun, mutta viimeistään kaksi viikkoa ennen uuden laskutuskauden alkua. Kestotilaus on hyvä perua kuitenkin aiemmin kuin kaksi viikkoa ennen uuden laskutuskauden alkamista.Mitä jos unohdin perua kestotilauksen ajoissa?
Jos haluat irtisanoa kestotilauksen muulloin kuin kaksi viikkoa ennen uuden laskutuskauden alkua olet velvollinen maksamaan irtisanomisen voimaantuloon saakka lähetetyt lehdet. Lähetetyt lehdet veloitetaan yleensä erillishinnaston mukaan. Jos laskutusjakso tai maksueriä on maksettu ennen irtisanomisen voimaantuloa, tilaus päätetään maksetun jakson loppuun.

Miten perun kestotilauksen?
Peruutuksen voi tehdä puhelimitse, sähköpostilla tai kustantajan omien sivujen kautta. Löydät kustantajan asiakaspalvelun tai tilaajapalvelun yhteystiedot tilausvahvistuksesta, laskusta, lehdestä ja netistä. Pidä mielessä, että kestotilauksen irtisanominen tulee tehdä oikealle kustantajalle. Kustantajilla tai jälleenmyyjillä ei ole pääsyä toistensa järjestelmiin.

Voinko vain jättää laskun maksamatta ja kestotilaus irtisanoutuu?
Et voi. Laskun maksamatta jättämistä ei katsota tilauksen perumiseksi vaan laskut menevät perintään. Kestotilauksen peruuttaminen voi olla vapaamuotoinen ja se tehdään sähköpostilla, puhelimitse tai internetin kautta kustantajalle.

Tilasin lehden Lehtikuninkaalta, miksi en voi perua kestotilausta samaan paikkaan?
Me olemme lehtitilausten jälleenmyyjä. Me otamme tilauksia vastaan asiakkailta ja välitämme ne eteenpäin kustantajille. Me laskutamme ensimmäisen tarjouskauden joissain tapauksissa, mutta tämän jälkeen kustantaja hoitaa laskutuksen. Kustantajat määrittelevät tarjoushinnat ja kestotilaushinnat. Meillä ei ole pääsyä kustantajien järjestelmiin, joten emme pysty muuttamaan tilauksia tai edes tarkastamaan tilauksen tilaa sen jälkeen, kun se on välitetty meiltä eteenpäin. Kuulostaa ehkä monimutkaiselle, mutta se ei ole. Nyrkkisääntö on, että kestotilauksen irtisanominen tulee tehdä kustantajalle. Kommentoi alle, jos jokin jäi vielä askarruttamaan!Psst. Tiesitkö, että sisarsivustomme Lehtiapaja.fi ei myy lainkaan kestotilauksia? Kaikki tarjoukset ovat määräaikaisia, joten päättyvät automattisesti tarjouskauden loppuun.


Äitienpäivälahjaideat 2022

fredag 22 april, 2022 @ 15:23
0
äitienpäivä


Äitienpäivän lyhyt historia
Perinteisesti äitiä hemmotellaan aamupalalla vuoteeseen, itse tehdyillä korteilla ja lahjoilla. Äitienpäivänä järjestetään paljon tapahtumia ympäri maan ja presidentti palkitsee kasvattajina ansioituneita äitejä.

Äitienpäivää vietettiin Suomessa ensimmäisen kerran vuonna 1918. Toukokuun toiseen sunnuntaihin äitienpäivän vietto vakiintui kuitenkin vasta 1927. Sitä ennen äitienpäivää vietettiin mm. heinäkuussa. Viralliseksi liputuspäiväksi äitienpäivä hyväksyttiin vuonna 1947.

Tiesitkö, että toukokuun toinen sunnuntai on yleisin päivä maailmalla äitienpäivän vietolle? Kuitenkin esimerkiksi Ruotsissa äitienpäivää vietetään toukokuun viimeisenä sunnuntaina. Tarina kertoo, että ruotsalaisten mielestä luonnossa ei kasvanut tarpeeksi kukkia äidille annettavaksi toukokuun alussa, joten he päättivät siirtää äitienpäivää parilla viikolla eteenpäin, jolloin todennäköisyys löytää tuoreita kukkia äidille annettavaksi oli suurempi. Kaunis ajatus eikö?

Äitienpäivää vietetään toukokuun toisena sunnuntaina. Tänä vuonna tulee 104 vuotta täyteen äitienpäivän juhlintaa, sillä perinne alkoi vuonna 1918 Suomessa. Perinteisesti äitienpäivää juhlitaan hemmottelemalla äitiä heti aamusta alkaen aamupalalla, lahjoilla ja omalla ajalla. Lapset askartelevat äidille usein kortteja. Äitienpäivänä juhlitaan oman äidin lisäksi myös isoäitejä, anoppeja ja muita kasvattajia. Tänä vuonna äitienpäivä on 8. toukokuuta. Millaisia äitienpäiväperinteitä teillä on? Kommentoi alle ja voita 50 euron lehtitilaus lahjaksi äidille.


Äitienpäivä koittaa pian - ilahduta äitiä lahjalla
Äitienpäivä on tänä vuonna sunnuntaina 8.5. ja jokainen äiti on muistamisen arvoinen! Rakkaudella äidille valittu lehtitilaus on ilahduttava lahja, joka muistuttaa antajasta joka kerta kotiin saapuessaan. Lehti kulkeutuu äidin luokse niin lähelle kuin kauas: jos et pääse itse juhlistamaan äitiä tänä vuonna, muista häntä hänen lempilehdellään. Löydät valikoimastamme sadat äitien suosimat lehdet, jotka ilahduttavat äidin elämää!

Tiesitkö tämän äitienpäivästä? 10 mielenkiintoista faktaa

1. Tänä vuonna on äitienpäivän 104-vuotisjuhla Suomessa. Perinne alkoi vuonna 1918. Äitienpäivän juhlinta rantautui maailmalta Suomeen paljon nopeammin kuin mikään muu juhlapyhä.

2. Suurimmassa osassa kielistä sana äiti alkaa M-kirjaimella. Esimerkkinä englanninkielinen Mother. Suomi kuuluu totta kai niihin erittäin harvoihin kieliin, joissa näin ei ole.

3. Nuorin äiti koskaan oli vain 5-vuotias. Lapsi syntyi vuonna 1939 Perussa. Äiti selvisi synnytyksestä ja lapsi kasvatettiin hänen veljenään. Lapsen isä ei koskaan selvinnyt.

4. Vanhin synnyttäjä koskaan oli 74-vuotias intialainen nainen. Lapsi syntyi vuonna 2019.

5. Suurin määrä koskaan kerralla syntyneitä lapsia on kahdeksan.

6. Lyhyin aika sisarusten syntymän välillä on 208 päivää. Raskaus kestää keskimäärin 280 päivää.

7. Pisin aika sisarusten syntymien välillä on 41 vuotta ja 185 päivää.

8. Äitienpäivää vietetään yleisesti toukokuun toisena sunnuntaina, mutta esimerkiksi Ruotsissa vasta kaksi viikkoa myöhemmin. Tarina kertoo, että syynä tähän ovat luonnosta löytyvät kukat. Mitä pidemmälle toukokuu ehtii, sitä kauniimman kimpun äidille saa koottua.

9. Kaikista maailman vuoden aikana ostettavista kukkakimpuista puolet ostetaan äitienpäivän aikaan.

10. Tyypillisimmät lahjat ovat kukkia, kortteja, ravintolaillallisia, koruja, lahjakortteja, kirjoja, lehtiä, kodinkoneita ja kauneushoitoja.

Mitä äidille äitienpäivälahjaksi?
Äitienpäivä on toukokuun toisena sunnuntaina ja nyt on aika alkaa pohtia yhtä vuoden tärkeimmistä lahjaostoksista. Mitä äidille lahjaksi? Äitejä on monenlaisia ja siksi myös lahjavaihtoehtoja! On tärkeää, että äitienpäivälahja on vastaanottajalle sopiva. Lehtitilaus on helppo ja edullinen lahja, joka ilahduttaa saajaansa vielä pitkään äitienpäivän jälkeen. Postiluukusta tipahtava lehti muistuttaa sekä äitienpäivästä, että lahjan antajasta. Me teimme kyselykierroksen ja äidit paljastivat mitä he toivovat äitienpäivälahjaksi Lehtikuninkaalta.

äiti


TOP 10 suosituimmat äitienpäivälahjat
1. Seiska
2. Me Naiset
3. Eeva
4. Katso
5. Kotiliesi
6. Kodin Kuvalehti
7. Seura
8. Anna
9. Et-lehti
10. Kotipuutarha

Viisi syytä miksi äidit ovat mahtavia
Äitejä on varmasti yhtä monenlaisia kuin kukkia kedolla, mutta yksi asia on varma: jokaisen äiti on yleensä se paras äiti! Listasimme joitakin syitä siihen, miksi äidit ovat niin mahtavia:

1. Äiti on kasvattanut sinut syntymästäsi saakka ja
jatkaa sitä edelleen.

2. Äiti on kuunnellut kitinääsi milloin mistäkin lapsesta
saakka, eikä vieläkään ole jättänyt sinua

3. Äiti jaksaa aina tsempata, silloinkin kun ehkä itse
ajattelet ettei siihen olisi aihetta

4. Äiti huolehtii ja haluaa vain parastasi

5. Äidin laittama ruoka on aina maukasta!

lahja


Koska äitejä on monenlaisia, on meillä myös valikoimassa monenlaisia lehtiä äidille lahjaksi. Olemme koonneet kaikki parhaat äitienpäivälahjaideat tänne. Valitse juuri sinun äidillesi sopiva lahja!
koululainenKoululainen tarjoaa monipuolista sisältöä tiedonnälkäiselle 7–13 -vuotiaille alakoululaisille! Asiantuntijoiden toimittama Koululainen kantaa vastuunsa lapsen turvallisten mediataitojen kehittymisestä. Lehden huolellisesti suunniteltu rakenne auttaa innostumaan lukemisesta ja oppimaan uutta.

Koululainen keskittyy kiinnostavin aiheisiin ja ilmestyy kerran kuukaudessa. Vauhdikas ja hyväntuulinen lukupaketti sisältää mielenkiintoisia tarinoita, jännittävää tiedettä, hyviä roolimalleja ja idoleita sekä monipuolisia tehtäviä tietovisoista ristikoihin ja viihdyttäviin testeihin. Koululainen tuo lukijalleen riemua, onnistumisen iloa ja ystävyyttä!

Tilaa nyt lapsen päivää piristävä Koululainen hintaan 5 nroa 25 € (norm. 60 €) ja saat kaupan päälle 2 tilaajalahjaa (Limenvärinen vedenpitävä reppu ja Power Bank to Go vara-akku, arvo 58,90 €). Lisäksi kestotilaukseen kuuluu digilehden lukuoikeus ja Koululaisen lehtiarkisto. Tarjous on voimassa 30.4.2022 saakka. Tilaa Koululainen tästä.Naistenpäivä 8.3.2022

torsdag 03 mars, 2022 @ 22:36
0

naistenpäivä tarjousKansainvälinen naistenpäivä on kansainvälinen vuosipäivä, jota on vietetty 8. maaliskuuta 1900-luvun alkupuolelta lähtien. Siitä tuli YK:n tunnustama teemapäivä vuonna 1975. Tarkoitus on juhlistaa naisia ja pyrkimystä sukupuolten tasa-arvoon.Kansainvälisenä naistenpäivänä 8.3. juhlistetaan naisten sosiaalisia, poliittisia ja taloudellisia saavutuksia sekä nostetaan esiin naisten asemaan liittyviä epäkohtia.

Kansainvälinen naistenpäivä on virallinen juhlapäivä useissa maissa. Perinteen mukaan miehet kunnioittavat äitejään, vaimojaan, tyttöystäviään, työtovereitaan ja muita läheisiä naisia kukilla tai muilla pienillä lahjoilla. Jossain maissa päivällä on yhtä vankka asema kuin äitienpäivällä. Sitten päästäänkin ikuisuuskysymykseen: mitä naistenpäivälahjaksi? Me listasimme alle naisten toivelahjat.

Naistenpäivän TOP 10
1. Seiska
2. Me Naiset
3. Kodin Kuvalehti
4. ET-lehti
5. Katso
6. Kotipuutarha
7. Anna
8. Suuri Käsityö
9. Seura
10. SF Anytime

naistenpäivä


Naistenpäivänä on hyvä hetki muistaa äitiä, vaimoa, tyttöystävää, työtovereita ja muita läheisiä naisia pienillä lahjoilla. Jos haluat muistaa tänä vuonna elämäsi naisia lahjalla, joka ei vaadi teiltä kummaltakaan kotoa poistumista, niin lehtitilaus on mainio vaihtoehto. Tilaa kotisohvalta käsin ja lehti toimitetaan turvallisesti suoraan rakkaimman postiluukkuun. Kokosimme tähän naistenlehtiä, jotka ovat täynnä mielenkiintoisia tarinoita naisten elämistä. Hemmottele itseäsi tai elämäsi naista tilaamalla lehti itsellesi tai lahjaksi tilaa naistenpäivälahjat tästä.

naistenpäivätarjoukset
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D