ET-lehti - vihdoinkin määräaikaisena!

tiistai 17. huhtikuu, 2018 @ 17:30
0
23.4. käynnistyy ainutlaatuinen tv-kampanja ET-lehdestä. Onko lehti jo tuttu sinulle?

Yleensä ET-lehdestä on ollut tarjolla vain kestotilauksia mutta nyt vihdoinkin tämän kampanjan aikana voit tilata sen myös tarjoushintaan määräaikaisena! Tiedämme, että tätä on moni odottanut. Ensi viikosta lähtien kampanjamme mahdollistaa siis ET-lehden tilauksen esimerkiksi lahjaksi ilman, että sen peruutuksesta pitää huolehtia.

ET-blogi_lehdet


ET-lehteä voisi kuvailla kolmella sanalla: Aito, inspiroiva ja rohkaiseva. Et-lehti on suunnattu varttuneemmalle aikuiselle. Vaikka suurin osa lehden lukijoista onkin naisia, riittää mielenkiintoista luettavaa molemmille sukupuolille. Lehti kannustaa löytämään omia harrastuksia ruuhkavuosien jälkeen, inspiroi hyvinvointiin, terveyteen, kauneudenhoitoon ja muotiin liittyen sekä antaa vinkkejä esimerkiksi matkustelusta ja ajankohtaisista kulttuuritapahtumista.

Alla olemme luetelleet viiden seuraavaksi julkaistavan ET-lehden pääteemat:

Nro 9 (25.4.) Suuri matkailunumero! Matkojen lisäksi tästä numerosta saat vinkkejä juhlajuomiin, erilaisiin asumismuotoihin ja kosmetiikkaan liittyen. Sisältää myös ristikkopaketin.

Nro 10 (9.5.) Tässä numerossa keskustellaan kirjoista ja lukemisesta. Kevät on täällä ja myös vaatekaappi kaipaa päivitystä. Lisäksi käsiteltävinä aiheina ovat perintö, herkkuaamiaiset ja remontointi.

Nro 11 (23.5.) Hiukset kuntoon kesäksi! Tässä lehdessä käsitellään kesäisiä aiheita, kuten kotimaassa matkailua ja aurinkolaseja. Myös hyvinvointi on keskeisessä roolissa.

Nro 12 (6.6.) Tässä numerossa teemana on grillaus sekä pihan ja mökin kunnostus. Keskustelun aiheina ovat myös eläke ja ihonhoito.

Nro 13 (20.6.) Puhutaan rakkaudesta! Tästä lehdestä saat myös parhaat vinkit juhannusherkkuihin, kehon ja mielen hyvinvointiin ja Tallinnan matkaan.

Pidä silmällä ET-lehden tilaussivua ja tartu ennennäkemättömään tarjoukseen tilata ET-lehti määräaikaisena!
Tykkää ja jaa

Tilaajalahjat

perjantai 13. huhtikuu, 2018 @ 17:00
0
Monille lehtitilaajille on tärkeää, että tilaukseen kuuluva tilaajalahja ovat mieleinen. Mikäs sen mukavampaa, kuin saada lehtien lisäksi vielä jokin kaunis tai hyödyllinen tavara, varsinkin jos itse lehdet ovat tulossa lahjaksi. Yhä useammin tilaajalahjaksi voi valita myös lisälehtiä, mikä onkin osoittautunut pidetyksi vaihtoehdoksi asiakkaidemme keskuudessa. Tavallisesti tilaajalahjat lähetetään aina laskutusosoitteeseen, mutta lahjatilauksissa lisälehtien ollessa tilaajalahjana lehden saajan tilauskausi pidentyy.

Lahjoja

Lehtikuninkaan tarjouksista löytyy satoja erilaisia tilaajalahjoja, jotka vaihtelevat säännöllisesti. Saamme kaikki tarjouksemme aina suoraan lehtien kustantajilta, joten myös se, mitä tilaajalahjoja tarjouksiin kuuluu riippuu siitä, mitä kustantajat niihin tarjoavat.

Joissakin lehdissä näkyy harvemmin tilaajalahjoja kuin toisissa. Meillä on usein myös lyhyempiä tilaajalahjakampanjoita lehtiin, joihin ei tavallisesti kuulu tilaajalahjoja. Kannattaa siis olla tarkkana ja lukea uutiskirjeemme, joissa ilmoitamme muun muassa tällaisista kampanjoista!

kahvia_lehti

Tilaajalahjoista ja niiden toimituksesta vastaa lehden kustantaja. Jos sinulla on kysyttävää niihin liittyen, suosittelemme aina olemaan yhteydessä suoraan kyseisen lehden kustantajan asiakaspalveluun.

Kaikki lehdet, joista löytyy tilaajalahjallisia tarjouksia löydät täältä.
Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS

Uuden elektroniikan hankinta mielessä? AVPlus avuksi!

keskiviikko 11. huhtikuu, 2018 @ 11:28
0
Oletko miettinyt uusien Bluetooth-kuulokkeiden tai esimerkiksi kotiteatterijärjestelmän hankintaa, mutta sen oikean löytäminen elektroniikka-viidakossa tuntuu mahdottomalta?

elektroniikka


AVPlus on lehti jokaiselle, joka haluaa tutustua markkinoiden uusimpiin tuotteisiin ja tietää, mitkä niistä sopivat omiin tarkoituksiin parhaiten. Lehti esittelee, testaa ja vertailee tuotteita erityisesti viihde- ja kulutuselektroniikan saralla. AVPlus on aina ajan tasalla siitä, mitä elektroniikka-maailmassa on meneillään! Löydät lehdestä laitteita kaikista hintaluokista ja pystyt tekemään viisaampia ostopäätöksiä lehden avulla!

kuulokkeet

Lehden tiukoissa testeissä laitetaan vastakkain niin halvempia kuin kalliita vaihtoehtoja ja otetaan perin pohjin selvää siitä, takaako hinta laadun. Mitkä sovellukset ovat pätevimmät esimerkiksi kuvien käsittelyyn suoraan älypuhelimessa? Tämäkin selviää AVPlussasta! Lehti perustettiin vuonna 2017 ja on jo noussut lukijoiden suosioon asiallisen ja kuluttajaystävällisen sisältönsä ansiosta.

AVPlus on lehti sopii kaikille elektroniikasta kiinnostuneille ja tyydyttää taatusti tiedonnälän! Kun tilaat lehden nyt vuodeksi, saat vielä 2 lisänumeroa kaupan päälle eli yhteensä 10 lehteä! Löydät tarjoukset täältä.
Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS

Suomen kielen päivä

maanantai 09. huhtikuu, 2018 @ 16:04
0
Huhtikuu sulattaa lumet pois ainakin Lapista etelään. Kevät lähestyy! Päivät pitenevät vauhdilla ja luonnon heräileminen alkaa. Tiesitkö, että huhtikuu on saanut nimensä metsätöistä? Ennen vanhaan huhtikuussa keväällä kaadettiin havupuukaski eli huhta ja siitä nimi huhtikuu. Tänään 9. huhtikuuta vietetään myös Mikael Agricolan päivää eli suomen kielen päivää. Agricola on suomen kirjakielen ja suomenkielisen kirjallisuuden isä. Hän loi pohjan edelleen käytettävälle kirjoitetulle suomen kielelle.


huhtikuu

huhtikuu kevät

kevät

lukea kirja

lehtikuningas


Meillä luetaan ympäri vuoden sekä suomeksi, että yli tusinalla muulla kielellä. Tiesitkö, että valikoimassamme on kaiken kaikkiaan yli tuhat lehteä? Huhtikuun uutuuksista meiltä löytyy nyt myös muutamia kirjoja. Kaikki uutuudet löydät täältä: huhtikuun tarjoukset

Yhdistelmälehdet
Kirjojen lisäksi on mahdollista tilata kevään suosituimpia sekä yhdessä, että erikseen. Pakettitarjoukset ovat helppoja ja edullisia vaihtelua kaipaaville. Esimerkiksi nämä lehdet on mahdollista tilata yhdistelmänä: Terassi + Kotiaarre,Terassi + Kotiblogit ja
Kotiaarre + Kotiblogit.Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS

Harrastukset ja se oma juttu

perjantai 06. huhtikuu, 2018 @ 17:35
0
Harrastusten kanssa puuhastelu auttaa pääsemään irti arjen askareista ja rentoutumaan jopa kiireisen työviikon keskellä. Harrastukset eivät ole suinkaan ainoastaan lasten juttu, vaan rakasta harrastusta on mielekästä jatkaa myös aikuisena tai löytää uusi!

Liikunta


Avain innostukseen on oman jutun löytäminen: kiinnostaako sinua esimerkiksi käsillä tekeminen, historia ja tiede, urheilu vai eläimet? Tai ehkä sisälläsi palaa mekaanikko tai elektroniikka-intoilija? Yksi elektroniikka-intoilijan ehdoton inspiraation lähde on AVPlus, jonka tilaat kotiin tällä hetkelllä kampanjahintaan! Löydät lehdestä kaiken ajankohtaisen ja kiinnostavan elektroniikasta ja enemmänkin.

AVPlus


Yksi meistä rentoutuu ryhmäliikuntatunnilla, toinen omassa rauhassa puutarhassa puuhastellessa ja kolmas ystävän tai kumppanin kanssa harrastaessa. Jos olet viherpeukalo tai sellaiseksi haikaileva, tartu Kotipuutarhaan! Lehti tarjoaa vinkkejä niin kauniiseen kuin käytännölliseen puutarhaan, joka on sekä ilo silmälle että vatsalle. Tai tutustu Terassiin, jonka avulla luot pihastasi ja terassistasi Instagram-kuvien kadehditun keitaan! Juuri nyt saat lisäksi kaupan päälle uuden Juhla-lehden, joka on jokaisen tee-se-itse -juhlien järjestäjän unelmaopas.
Löydä oma juttusi ja inspiroidu asiantuntevien lehtien vinkkien avulla!
Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS

Pääsiäisen perinneherkut

torstai 29. maaliskuu, 2018 @ 12:36
0
Pääsiäinen ruoka


Pääsiäiseen kuuluu olennaisena osana herkut! Juhlan suomalainen nimi on Mikael Agricolan keksimä uudissana ja tarkoittaa paastosta ”pääsemistä” eli kirjaimellisesti lupaa herkutella. Vaikka moni ei enää paastoakaan ennen pääsiäistä, ajattelevat monet ensimmäisenä perinneherkkuja pääsiäisestä puhuttaessa.

Meillä Suomessa syödään pääsiäisenä jotain aivan käsittämätöntä koko muulle maailmalle: mämmiä. Mämmi on kenties perinteisin kaikista meillä syötävistä pääsiäisherkuista ja se kuuluu suomalaiseen pääsiäispöytään kuin karkit lauantaihin. Järjestettiinpä viime vuonna jopa Mämmien yö! -karnevaalikin. Mämmiä joko rakastetaan tai vihataan ja onpa siitä viime vuosina kehitelty vaikka kuinka monta mielikuvituksellista jälkiruokaa. Maku-lehti on listannut useammankin vaihtoehdon siihen, miten mämmin voi naamioida uuteen muotoon. Miltä kuulostaa esimerkiksi Suomen ja Ranskan perinneherkkuja sulassa sovussa yhdistävät mämmimacaronit? Trés bien! Löydät myös mämmiä hyödyntäviä reseptejä esimerkiksi uusimmasta Leivotaan-lehdestä. Nämä ohjeet ovat loistavia, jos haluat säilyttää palan perinteitä pääsiäispöydässäsi, mutta olet lopenkyllästynyt mämmiin kerman kanssa eikä se oikein vieraillesikaan maistu.

Pääsiäismunat

Testaa jotakin uutta tänä pääsiäisenä! Kaikki pääsiäistarjoukset löydät täältä.

Lehtikuninkaan väki lähtee nyt syömään mämmiä ja suklaamunia, iloista pääsiäistä kaikille!


Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS

Pääsiäisen teemat

maanantai 26. maaliskuu, 2018 @ 18:10
0

Pääsinen lähestyy! Pääsiäisen aikaan aloitellaan mökkeilykautta, suunnitellaan pihaa ja puutarhaa sekä totta kai rentoudutaan. Lehdet auttavat inspiroitumaan keväästä ja tarjoavat parhaat vinkit ruuanlaittoon, kotiin, askarteluun, puutarhaan ja kuntoiluun. Listasimme alle suosituimmat lehdet teemoittain.

Ruoka: Maku
Juoma: Viini-lehti
Leivonta: Leivotaan
Askartelut: Askartelun idealehti Taika
Käsityöt: Kauneimmat Käsityöt
Sisustus: Meidän Mökki
Puutarha: Kotipuutarha
Lasten suosikki: Onni Pupunen

Mitä teillä luetaan pääsiäisenä?

lehtikuningas pääsiäinen
Tykkää ja jaa