Kuinka välttää kiire ja stressi jouluna?

torstai 21. syyskuu, 2017 @ 17:00
0
juhlasuunnittelua

Syyskuun suosituimmissa lehdissä näkyy jo, että joulu ja sitä edeltävä juhlakausi lähestyy pikkuhiljaa. Jouluherkut ja Kaikkien aikojen joulu -lehdet ovat ottaneet myyntistartin kohti pimeneviä syysiltoja (ensimmäinen lehti ilmestyykin jo lokakuussa, eli ihan pian!). Nyt onkin hyvä aika alkaa hamstrata inspiraatiota ennen talvea. Vältä kiireet suunnittelemalla juhlamenut hyvissä ajoin. Ideoi miten voit kierrättää loppuvuoden pakkausmateriaalit ja askarrella itse upeat joulukoristeet. Tai jos olet kätevä käsistäsi, aloita projekti jo nyt ja loihdi joululahjat itse!

Muun muassa näistä lehdistä saat takuulla käytännöllisiä ideoita loppuvuonna joulua silmällä pitäen:

- Neulo: Virkkaa tai kudo talven kauneimmat neuleet!
- Askartelun idealehti Taika: Suuri määrä askarteluideoita kaiken ikäisille. Emme Lehtikuninkaalla vastaa lehtien sisällöstä, mutta meillä on vahva tunne, että Taika tulee tänäkin vuonna tarjoamaan jouluaskarteluihin huippuvinkit!
- Gluteeniton Leivonta: Herkulliset leivonnaiset vilja-allergikoille, keliaakikoille tai sinulle, joka haluat muuten vältellä gluteenia. Mausta tinkimättä, luonnollisesti!
- Vegaanikeittiö: lihaton joulu? Vaikka vastauksesi olisi ei, kokeile ihmeessä uusia maukkaita reseptejä! Joskus klassikoitakin on hauska päivittää! Moni perinteisistä jouluruuista sisältää eläinproteiinia, mutta vaihtoehtoisia reseptejä löytyy runsain mitoin.
- Glorian ruoka&viini: Suussa sulavat ohjeet… Tämä tasokas lehti ei paljon esittelyjä kaipaa. Ylellisiä juhlaruokia syksyn ja talven illallisjuhliin! Kauden parhaat raaka-aineet ja reseptit.
- Avotakka: Suomen suurin sisustuslehti hallitsee tunnelmoinnin salat. Sisusta kodikkuus huippuun, jotta voit nauttia kupin kuumaa kaikessa rauhassa kylmien viimojen tuiskutessa.

Onko sinulla jotain syysrituaaleja, joilla valmistaudut vähitellen jouluun? Mitkä ovat sinun suosikkilehtiäsi jouluinspiraatiota varten?

pöytä
Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS

Naistenlehti? Miestenlehti? Kenen lehti?

tiistai 19. syyskuu, 2017 @ 14:39
0
kengät

Naistenlehdet ja miestenlehdet ovat vanhentuneet käsitteinä nimiensä mukaisesta mustavalkoisesta sukupuolijaostaan johtuen. Lehtikategoriat ovat silti yhä peräänkuulutettuja ja hakutulokset kertovat tietynlaisen sukupuolen kautta tehdyn jaottelun auttavan joskus esim. lahjojen hankinnassa. Mekin edelleen välillä kampanjoimme käyttämällä ”naisille” ja ”miehille” karkeasti kategorioituja kärkiä.

Meillä Lehtikuninkaalla on joka tapauksessa erittäin tärkeää, että menemme persoona ja mielenkiinnonkohteet edellä. Lahjaoppaastamme voi valita sukupuolineutraalin vaihtoehdon. Naisten- ja miestenlehtikategoriamme sisältävät monia samoja lehtiä.

Vaikka pieni osa lehdistä onkin suunniteltu tietylle sukupuolelle sisältönsä tai nimensä mukaisesti, suurin osa klassikoista sopii kenelle tahansa. Syyskuun suosituimpiin lehtiin lukeutuu juurikin esimerkiksi Tieteen Kuvalehti, Aku Ankka, Seura ja Tieteen Kuvalehti Historia. Yleissivistäviä laatulehtiä ajanhermoilla! TV-mainoksessamme syyskuussa pyörivät lehdet Burda Style, Kellolehti ja Hevoshullu ovat sitten taas hyviä esimerkkejä mielenkiinnonkohteiden suhteen rajatuista lehdistä.

Yli 1000 lehden valikoiman kanssa on ilo työskennellä tietäen, että jokaiselle löytyy jotakin. Lehtiä eri elämäntilanteisiin ja erilaisiin tunnetiloihin. Samaistuttavuus on aina aikakauslehtien perustana!

Tässä listaus syyskuun suosituimmista lehdistä:
Tieteen Kuvalehti
Hevoshullu
Seiska
Aku Ankka
Seura
Tieteen Kuvalehti Historia
Koululainen
Anna
Kunto Plus
Tekniikan Maailma

Aurinkoista syyskuun loppua!
Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS

Syyskuun uutuudet

maanantai 18. syyskuu, 2017 @ 17:37
0

Burda Style


Listasimme alle lyhyesti syyskuun uutuudet ja parhaat tarjoukset. Nämä huipputarjoukset ovat voimassa vain rajoitetun ajan.

Hevoshullussa on nyt TV:stä tuttu huipputarjous 6 kk vain 29,90 €! Kaupan päälle Maailman paras hevonen -täyttökirja. Tilaa Hevoshullu nyt ja säästä 43%!

Burdan TV:stä tuttu tarjous 6 nroa 35 €, säästä 39%. Lähde huippusuositulle Käsityöristeilylle (Päivä Tukholmassa -risteily Helsingistä) 5.10. Silja Serenadella. Hyväntuulen Käsityöristeilyllä on mahdollisuus tutustua näytteilleasettajien osastoihin ja osallistua mielenkiintoisiin työpajoihin ja luentoihin. Messuilla voit tehdä ihania ostoksia. Paikkoja on rajoitetusti! Burda Style on tämän syksyn suosituin käsityölehti.

Onko suurena intohimonasi kellot, korut tai ehkäpä molemmat? Kiehtooko sinua harvinaiset ja eksklusiiviset kellot ja muut arvoesineet? Silloin suosittelemme lämpimästi Suomen ensimmäistä kaupallista kelloalan lehteä, Kellolehteä! Tilaa Kellolehti hintaan 4 nroa 29 € ja säästät 29%

OmJooga 4 nroa 17,90 € säästä 34%. OMjooga on lehtiuutuus, joka syväluotaa joogan aihepiiriä monesta näkökulmasta. Lehdessä käydään läpi erilaisia joogasarjoja helpoista haastavampiin, joten lehti sopii niin aloittelijoille kuin joogaa jo pidemmän aikaa harrastaneille. Toimivien harjoitteiden avulla on nopeaa kehittää niin notkeutta kuin voimaakin. Säännöllisesti harjoitettuna tulet varmasti huomaamaan edistystä ja muutosta kehossasi jo pienen ajan kuluttua! Erillisessä osiossa keskitytään selkärangan hyvinvointiin ja siihen, miten selkäkivuista pääsee eroon.

Joululehdet 2 nroa vain 14,70 €. Joululehtiin kuuluvat Kaikkien aikojen joulu ja Jouluherkut.

Aku Ankka Juniori 6 nroa 29 €, säästä 37%. Aku Ankka Juniori on perheen pienimpien ikioma lehti! Kuukausittain ilmestyvä lehti sekä viikoittain julkaistavat digipalvelut tarjoavat riemukkaat keinot oppia hyödyllisiä taitoja sekä nauttia hauskoista tarinoista! Tilaa Aku Ankka Juniori edullisesti osoitteesta Lehtikuningas.fi.
Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS

Käsitöitä ja uusia ystäviä

torstai 14. syyskuu, 2017 @ 13:56
0
Burda Style -lehti järjestää taas vuosittaisen käsityöristeilynsä 5.10. Silja Serenadella. Risteily on niin sanottu päivä Tukholmassa -risteily, joka lähtee Helsingistä ja myös Tukholmassa on siis aikaa piipahtaa.

Laiva.käsityöristeily


Käsityöristeily on oiva tapa yhdistää kiinnostus käsitöihin sekä uusien, samanhenkisten ihmisten tapaaminen. Risteilyllä pääsee tutustumaan eri näytteilleasettajien osastoihin sekä osallistumaan mielenkiintoisiin työpajoihin ja luennoille esimerkiksi erilaisiin tekniikoihin liittyen. Messuilla saattaa myös tehdä ihania löytöjä, kun myynnissä on muun muassa kauniita kankaita, lankoja ja muita pientuotteita.

Käsityöristeily1


Risteilyllä pääsee tapaamaan alan ammattilaisia ja harrastajia, näkemään upeita töitä ja oppimaan uusia tekniikoita kuten kierrätyspunontaa ja risteilyaallokkon luomista. Risteilyllä on todellakin juhlan tuntua ja se tulee varmasti tarjoamaan paljon ideoita, vinkkejä ja inspiraatiota.

Käsityöristeily2


Jos siis suurena intohimonasi on käsityöt, suosittelemme sinua ehdottomasti hyppäämään laivaan ja viettämään inspiroivat pari päivää muiden iloisten käsityöharrastajien kanssa. Aikaisempien asiakaspalautteiden perusteella et varmasti tule pettymään!

Lisätietoa risteilystä ja sen varauksesta saat täältä.
Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS

Muotia ja vertaistukea

perjantai 08. syyskuu, 2017 @ 16:43
0
Blogi_tyttö_Cosmopolitan


Näin nuorena naisena tuntuu siltä, että elämä menee ylös ja alas ja hetkittäisiltä draamahetkiltä on vaikea välttyä. On paljon asioita joita tulee mietittyä ja joskus se meneekin ylianalysoinniksi. Cosmopolitan on mielestäni ihanan pirteä nuorten naisten lehti, joka käsittelee aiheita laidasta laitaan. Naisen elämä ei aina ole niin yksinkertaista ja Cosmopolitan antaa vastauksia ja näkökulmia moniin askarruttaviin asioihin. Lehdestä voi saada vinkkejä ja vertaistukea niin ystävyys- kuin parisuhteisiinkin, terveyteen sekä muihin nuoren naisen eri elämäntilanteisiin liittyviin aiheisiin. Lisäksi Cosmopolitan on aina ajan tasalla kauden trendeistä mitä tulee niin vaatetukseen kuin kauneudenhoitoonkin.

Parasta Cosmossa ovat kuitenkin mielestäni artikkelit hieman syvällisemmistä ja aidoista aiheista, joiden kanssa kuka vaan meistä voi kamppailla. Vaikka aiheet eivät koskisikaan lukijaa itseään, antavat ne ajattelemisen aihetta ja saavat ymmärtämään paremmin ehkäpä ystäviämme ja muita ympärillämme olevia ihmisiä.

Loppuvuoden aiheet Cosmopolitan-lehdessä:

Nr 9 (20.9.) Numerossa esitellään syksyn viileimmät asusteet, takit ja tekniikka.

Nr 10 (18.10.) Juhlakausi lähestyy, joten tästä numerosta saat parhaat vinkit upeimpiin asuihin, meikkeihin, kampauksiin, tuoksuihin ja bileresepteihin.

Nr 11 (22.11.) Mitä hankkia läheisille joululahjaksi? Marraskuun lehti tarjoaa aina niin tervetulleita lahjaideoita! Lisäksi esitellään vietteleviä alusvaatteita ja myös Cosmopolitan Beauty Awards -voittajat julkaistaan.

Nr 12 (20.12.) Tässä numerossa korostetaan naisten rohkeutta ja hyvää itsetuntoa! Lisäksi käsitellään aiheita kuten työelämä ja raha sekä hyvinvointi.

Lämpöistä alkusyksyä!

Terveisin Roosa

Macaroni_Cosmopolitan

Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS

Eksklusiivinen lahjaidea hyvätuloiselle miehelle

keskiviikko 06. syyskuu, 2017 @ 10:42
0
eksklusiivinen lahjaidea


Onko suurena intohimonasi kellot, korut, kynät tai kaikki edellä mainitut? Kiinnitätkö ihmisessä ensimmäisenä huomiota kelloon? Jos kello tai arvokas designkoru on toivelahjasi syntymäpäivänä, jouluna ja muina merkkipäivinä suosittelemme lämpimästi tutustumaan uuteen Kellolehteen. Tai ehkäpä tunnet jonkun, jonka intohimo on kellot, korut tai kynät. Kellolehti on eksklusiivinen lahjaidea hyvätuloiselle miehelle. Vaikka tyypillinen Kellolehden lukija on hyvätuloinen mies, sopii tämä lehti kaikille, jotka ovat kiinnostuneita kelloista, koruista ja muista arvoesineistä.

kellolehdet


Kellolehden ensimmäinen numero julkaistaan syyskuussa 2017. Kellolehti raportoi kelloalan tärkeimmistä tapahtumista ja tarjoaa mielenkiintoisia alan ammattilaisten haastatteluja. Lisänä edellä mainittuihin lehti arvostelee ja testaa alan tuotteita, vierailee luksuskellotehtailla ja esittelee erilaisia kellonvalmistusmenetelmiä. Kellolehti käsittelee niin kellojen ulkonäköä, rakennetta, toimintoja kuin historiaakin. Se ei esittele pelkästään uutuuskelloja ja -koruja vaan myös esimerkiksi kallisarvoisia tai muilla tavoin erityisiä kyniä ja muita arvoesineitä. Myös harvinaiset ja vanhemmat kellot ovat osa lehden sisältöä halvempia kelloja unohtamatta, joita usein vertaillaan kalliimpiin yksilöihin. Kellolehti opastaa lukijaa myös kellojen ostossa sekä niiden myynnissä.


kellolehtiTutustu ja tilaa Kellolehti tästä.Tykkää ja jaa

10 ajatusta elämästä

keskiviikko 06. syyskuu, 2017 @ 10:21
0
sunnuntai


Näin syksyllä lehdet pursuavat kaikenlaisia elämänohjeita, vinkkejä ja rutiineja joita jokaisen tulisi noudattaa. Kokosimme yhteen Syksyn 2017 kymmenen parasta vinkkiä kuinka tulla onnellisemmaksi ja nauttia elämästä enemmän.

1. Ala viettää aikaa sinulle oikeiden ihmisten kanssa – Niiden Ihmisten kansa, jotka antavat sinulle energiaa, saavat sinut nauramaan ja arvostavat sinua. Jotka rohkaisevat sinua kehittymään ihmisenä ja auttavat sinua eteenpäin elämässä. Jos koet, että joku vie energiaasi, tuhlaa aikaasi tai ei jaa samoja arvoja on aika hyväksyä, että kaikkia tapaamiaan ihmisiä ei voi pitää elämässään, vaikka haluaisi. Klassinen esimerkki on lapsuuden ystävät, jotka päätyvät tekemään päinvastaisia asioita elämässään. Jos joku tuntuu väärälle laske rohkeasti irti ja keskity ihmisiin, jotka tuntuvat oikealle.

2. Ole rehellinen itsellesi, aivan kaikesta – ole rehellinen siitä mikä tuntuu oikealle ja missä tarvitaan muutosta. Ole rehellinen jokaisella elämäsi osa-alueella. Kun alat olla täysin rehellinen itsellesi alat ymmärtää paremmin, että missä seisot tässä elämässä, miten päädyit tähän tilanteeseen ja sinulla on paremmat mahdollisuudet löytää sinulle oikea suunta. Joskus omat ajatukset ja tunteet eivät tunnu järkevälle, mutta ole kuitenkin rehellinen itsellesi. Mieti, että onko tämä jotain pysyvää vai ohimenevää. Joskus kun tajuaa, että tuo asia josta ei ollut aluksi rehellinen itselleen on ohimenevää siihen liittyvä ahdistus poistuu.

3. Tee omasta onnellisuudestasi tärkein prioriteettisi – Se mitä sinä haluat, on tärkeää. Se on tärkeintä sinun elämässäsi. Pidä mielessä, että sinulla on paremmat mahdollisuudet huolehtia läheisistäsi, kun olet itse onnellinen ja tyytyväinen elämääsi. Sinun onnellisuutesi ei ole pois keneltäkään muulta. Jos odotat, että joku muu tekee sinut onnelliseksi et tule koskaan olemaan aidosti onnellinen. Kukaan muu kuin sinä itse ei pysty täyttämään kaikkia toiveitasi. Ala etsiä onnellisuutta niistä mahdollisuuksista joita sinulla on ja jonain päivänä löydät etsimäsi. Usko itseesi – aika ei ole koskaan oikea, joten ala toimia nyt. Aloita pienistä asioista ja pyri koko ajan eteenpäin.

4. Ole oma itsesi, aidosti ja ylpeästi
– ole oma itsesi, kaikki muut ovat jo varattuina. Pyrkimys olla kuten kaikki muut on tuhlausta. Kun olet oma itsesi ja keskityt asioihin, jotka ovat lähellä sinun sydäntäsi törmäät todennäköisemmin myös ihmisiin, jotka ovat sinun kaltaisiasi. Se on mahtava tunne, kun olet oma hassu, outo itsesi ja joku toinen ajattelee, että sinä olet mahtava.

5. Huomioi tämä hetki ja ala elää tässä hetkessä – on helppoa joko elää tulevaisuudessa tai murehtia menneitä. On niin helppoa ajatella ”huomenna, ensi viikolla, ensi vuonna, kun olen saavuttanut sitä, kun olen sen ikäinen”. Lopeta tuon kaltainen ajattelu ja ala elää nyt. Opi olemaan tässä ja nyt. Jokaisessa päivässä on jotain hyvää ja meidän pitäisi arvostaa enemmän elämää tässä hetkessä kuten se on tänään. Ala nauttimaan asioista joita sinulla on jo. Ajattelemme liian usein, että meistä tulee onnellisia, kun saavutamme tiettyjä asioita elämässä. Todellisuus on, että noiden tavoitteiden ja asioiden saavuttamiseen menee aikaa ja ne ovat todennäköisesti muuttuneet monta kertaa matkalla. Nauti siis tästä hetkestä.

6. Älä vertaa itseäsi muihin – jos haluat verrata itseäsi johonkin niin ala kilpailla itsesi aiemman version kanssa. Aina on kehitettävää ja parannettavaa ja vaikka tuntuisi, että et ole muuttunut paljon vuosien varrella, on hyvä katsoa elämässä taaksepäin ja miettiä onko suuntasi oikea ja oletko kehittynyt ihmisenä. Kilpaile itsesi kanssa siitä, että olet paras mahdollinen versio itsestäsi.

7. Ole mukava muille – ole onnellinen, kun muut menestyvät, sano kiitos, anna kehu, jos sinusta tuntuu siltä. Ala kiinnittää enemmän huomiota, että mistä pidät ihmisissä ympärilläsi ja kerro se heille. Kehu tulee kehun luo vai mitä? Ole avulias. Mitä enemmän autat muita sitä todennäköisemmin he auttavat sinua. Mitä enemmän negatiivisia asioita sanot, sitä todennäköisemmin niitä myös kuulet. Mieti, että onko asia jota olet sanomassa mukavasti sanottu. Jos vastaus on ei mieti uudelleen ennen kuin sanot sen ääneen.

8. Hyväksy, että kaikki ei ole täydellistä – virheitä tapahtuu, aina kaikki ei mene suunnitelmien mukaan. Mitä enemmän riskejä ottaa sitä todennäköisemmin jossain vaiheessa kompuroi. Arvosta sitä, että kuitenkin yrität, opit, kasvat ja kehityt jatkuvasti. Hyväksy kuitenkin, että aina kaikki ei voi olla täydellistä. Ihmiset ympärilläsi ovat mitä ovat ja yksi ihminen ei voi tehdä koko maailmasta täydellistä. Jos pyrit aina kehittymään, oppimaan ja olemaan parempi se on enemmän kuin tarpeeksi. Keskity asioihin joihin voit oikeasti vaikuttaa – on helppoa alkaa ajatella liikaa ja murehtia asioita joihin ei voi vaikuttaa millään tavalla. Sinä et voi muuttaa kaikkea ja on tuhlausta käyttää energiaa asioihin joihin ei voi vaikuttaa. Tämä johtaa vain turhautumiseen ja onnettomaan elämään. keskity asioihin joihin voit vaikuttaa ja toimi nyt. Jos kohtaat ongelman keskity sen ratkaisemiseen, älä siitä murehtimiseen tai valittamiseen.

9. Tee töitä tavoitteidesi eteen – mitä isommat suunnitelmat, sitä enemmän suunnittelua ja töitä tarvitaan. Tee suunnitelma, aloita pienistä loogisista askeleista ja pyri jatkuvasti eteenpäin. Pienet purot muuttuvat ajan saatossa isommaksi virraksi. Kukaan muu ei voi tehdä unelmistasi totta kuin sinä itse. Matkallasi tapaat varmasti ihmisiä, jotka ovat avuksi tavoitteidesi saavuttamisessa, mutta loppujen lopuksi sinä itse olet vastuussa omasta elämästäsi.

10. Ole avoin – anna elämälle ja sattumalle mahdollisuus. Anna elämän kuljettaa ja et tiedä minne päädyt. Pidä kuitenkin tavoitteesi aina mielessäsi. Anna tapaamillesi ihmisille mahdollisuus. Älä tuomitse etukäteen. Kiinnitä enemmän huomiota siihen mitä ihmiset tekevät kuin mitä he sanovat. Kuuntele itseäsi niin hyvässä kuin pahassa. Kokeile rohkeasti uusia asioita. Astu ulos mukavuusalueeltasi. Kokemukset tekevät meistä rikkaan. Ehkä kokeilemalla jotain täysin uutta löydät oman juttusi tai ihmisen, josta tulee sinulle tärkeä. Älä koskaan sano ei seikkailulle.

seikkailu

Tykkää ja jaa