Tilaajalahjat Q&A

maanantai 17. heinäkuu, 2017 @ 13:56
0

tilaajalahja


Moniin lehtitilauksiin kuuluu kylkiäisinä erilaisia tilajaalahjoja ja muita etuja. Meille tulee paljon kysymyksiä tilaajalahjoihin liittyen ja siksi ajattelimme vastata yleisimpiin kysymyksiin.

Miksi Lehtikuningas ei vastaa tilaajalahjoista?

Me olemme lehtitilaustarjousten jälleenmyyjä. Kustantajat päättävät, että mitä tarjouksia ja tilaajalahjoja meillä on myynnissä. Kustantajat vastaavat myös lehtitilausten jakelusta ja tilaajalahjojen toimituksesta. Meillä ei ole lehti- tai tilaajalahjavarastoa, joten me emme voi vaikuttaa tilaajalahjavalikoimaan tai tilaajalahjojen toimituksen nopeuteen.

Milloin tilaajalahja toimitetaan?
Tilaajalahja toimitetaan yleensä muutama viikko ensimmäisen laskun maksamisen jälkeen. Tarkempaa tietoa voi tiedustella kustantajalta. Kustantajien yhteystiedot löytyvät aina lehdestä, laskusta ja tilausvahvistuksesta. Myös meidän asiakaspalvelumme voi ohjata teidät oikeaan paikkaan.

Voinko vaihtaa tilaajalahjaa, kun tilaus on tehty?
Tilaajalahjaa voi vielä muuttaa ilmoittamalla muutoksesta asiakaspalveluumme 24 tunnin sisällä tilauksesta.

Voinko vaihtaa tilaajalahjaa eri tilauspituuksien tai lehtien välillä?
Valitettavasti ei. Kaikki tarjoukseen liittyvät tilaajalahjavaihtoehdot on ilmoitettu tarjouksen yhteydessä. Yleensä tilaajalahjavaihtoehtoja on max 3 per tarjouspituus.

Onko lehtitilaus halvempi ilman tilaajalahjaa?
Ei. Jos tarjouksessa on tilaajalahja, se on ilmainen kylkiäinen. Tilaajalahja ei vaikuta lehtitilauksen hintaan. Tilaajalahjaa ei voi myöskään poistaa tarjouksesta.

Jos tilaan lahjaksi, kuka saa tilaajalahjan?
Tilaajalahja toimitetaan aina laskutusosoitteeseen eli lehden maksajalle.

Mitä muita etuja Lehtikuningas.fi -sivuston kautta voi saada?
Säännöllisin väliajoin meillä on omia kampanjoita, joissa voi mm. kokeilla yhteistyökumppaneidemme palveluita ilmaiseksi tai alennettuun hintaan, kuten Bookbeat tai Viaplay. Lisäksi meillä on eksklusiivisia alennuskoodeja ja ”toinen tilaus kaupan päälle” -kampanjoita.

Kysyttävää? Kommentoi alle!

Parhaat tilaajalahjat löydät klikkaamalla tästä.


Tykkää ja jaa

Nyt iski auringonpistos!

keskiviikko 12. heinäkuu, 2017 @ 11:52
0
auringonpistos


Lehtikuninkaalle iski auringonpistos! (Uskokaa tai älkää säästä huolimatta). Käynnissä on vuoden isoin ale ja erikoistarjoukset ovat voimassa viikon 18.7 saakka. Mukana on yli 40 lehteä alkaen 1 €. Jos teet lehtitilauksen nyt, voit säästä jopa 94%!

Kesän halvimmat hinnat!
Kesäkampanjan aikaan voit tilata lukuisat lehdet mahtavaan kampanjahintaan. Mukana lehtiä kaikista eri kategorioista, jokaiselle jotakin. Löydät täältä lehtiä esim. aihepiireistä ruoanlaitto, ristikot, askartelu, tekniikka, sisustus ja urheilu. Nyt on mainio aika tilata koko perheelle lukemista loppukesäksi tai vaikka koko vuodeksi.

Uniikkeja tilaajalahjoja
Muun muassa Aku Ankka -lehdellä on Auringonpistoksen aikaan erikoistilaajalahjoja, joita et saa ostettua mistään erikseen!

Lisäetuja uutiskirjeen tilaajille

Lehtikuninkaan uutiskirjeen tilaajille on tarjolla myös erikoisetuja (mm. lisäalennuksia valmiiksi alennetuista hinnoista!) —tilaa uutiskirjeemme ja lunasta omasi! Mukana mm. lehtitilaus kaupan päälle ja eksklusiivisia alennuskoodeja.

Alennuskoodit
Alennuskoodi 1: -5% yli 20 € ostosta AURINKO5
Alennuskoodi 2: -10% yli 30 € ostosta AURINKO10
Lehtikortti 9,90 € : yli 40 € ostosta AURINGONPISTOS

Alennuskoodit ovat voimassa 11-18.7.

Tutustu kesäkampanjan tarjouksiin tästä.


Tykkää ja jaa

Sisustuksen salattu helmi

torstai 06. heinäkuu, 2017 @ 12:30
0
sisustus


UUSI KOTI on täysin suomalainen asumisen erikoislehti. Lehti esittelee kauniita suomalaisia koteja ja antaa vinkkejä sisustamiseen, remontoimiseen ja rakentamiseen. Esimerkiksi uusimassa numerossa käsiteltiin seuraavia aihealueita.

uusi koti sisustus


Keittiö – vinkkejä kodin sydämen sisustamiseen.
Lastenhuone – satumaisen ihania vinkkejä lastenhuoneen sisustamiseen sarjakuvien ja kirjojen avulla.
Kaksi kotia – sisarukset hankkivat yhteisen tontin ja rakensivat paritalon.
Laatu – vähemmän on enemmän. Vinkkejä kakkoskodin sisustamiseen.
Mökki – kalliotontti, hiekkaranta ja unelmien rakennukset.
Suomalainen klassikko – puolitoistakerroksinen puutalo kauniilla vaalealla sisustuksella.
Hirsitalo – inspiroivaa selkeyttä 250- neliöisessä talossa.
Vuokrahuvila – tutustu Villa Birdieen lähellä Himoksen golfviheriöitä.
Atriumtalo – 4000 neliön tontti uimarannalla Saimaalla.
Kompromissit – hirsitalo ratkaisi erimielisyydet. Perinteinen ja moderni yhdistelmä.

uusi koti sisustuslehti

uusi koti


Tutustu ja tilaa uusi koti tästä.Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS

Miksi kestotilauksen peruminen on niin vaikeaa?

tiistai 04. heinäkuu, 2017 @ 10:59
0
kestotilaus kysymysmerkki


Kestotilaus on lehtitilaus, joka jatkuu automaattisesti tarjouskauden jälkeen voimassaolevaan kestotilaushintaan. Laskutuskauden pituus vaihtelee sopimuksen mukaan yhdestä numerosta vuoteen.

Miksi kestotilauksen irtisanominen on sitten niin vaikeaa? Vastaus on, että ei se oikeasti ole. Yleisesti uskotaan, että kestotilauksen peruminen on mahdotonta tai erittäin vaikeaa, mutta tämä ei ole totta. Listasimme alle kysymyksiä ja vastauksia, kuinka perua kestotilaus helposti ja nopeasti.

Minne teen kestotilauksen peruutuksen?
Tee kestotilauksen peruutus oikeaan paikkaan. Kestotilauksen irtisanominen tulee ilmoittaa lehden kustantajalle, vaikka olisitkin tilannut jälleenmyyjältä kuten Lehtikuningas.fi.

Miten tiedän, että mikä kustantaja on kyseessä?

Lehden kustantajan nimi löytyy lehdestä, laskusta, meidän asiakaspalvelustamme ja myös googlettamalla. Kustantajia ovat Sanoma, Aller Media, A-lehdet ja Otavamedia. Kustantajilla ei ole pääsyä toistensa järjestelmiin, joten varmista, että ilmoitat peruutuksen oikeaan paikkaan.

Milloin minun pitää perua kestotilaus?
Peru kestotilaus oikeaan aikaan. Kestotilauksen voi perua heti, kun olet vastaanottanut ensimmäisen laskun, mutta viimeistään kaksi viikkoa ennen uuden laskutuskauden alkua. Kestotilaus on hyvä perua kuitenkin aiemmin kuin kaksi viikkoa ennen uuden laskutuskauden alkamista.

Mitä jos unohdin perua kestotilauksen ajoissa?
Jos haluat irtisanoa kestotilauksen muulloin kuin kaksi viikkoa ennen uuden laskutuskauden alkua olet velvollinen maksamaan irtisanomisen voimaantuloon saakka lähetetyt lehdet. Lähetetyt lehdet veloitetaan yleensä erillishinnaston mukaan. Jos laskutusjakso tai maksueriä on maksettu ennen irtisanomisen voimaantuloa, tilaus päätetään maksetun jakson loppuun.

Miten perun kestotilauksen?
Peruutuksen voi tehdä puhelimitse, sähköpostilla tai kustantajan omien sivujen kautta. Löydät kustantajan asiakaspalvelun tai tilaajapalvelun yhteystiedot tilausvahvistuksesta, laskusta, lehdestä ja netistä. Pidä mielessä, että kestotilauksen irtisanominen tulee tehdä oikealle kustantajalle. Kustantajilla tai jälleenmyyjillä ei ole pääsyä toistensa järjestelmiin.

Voinko vain jättää laskun maksamatta ja kestotilaus irtisanoutuu?
Et voi. Laskun maksamatta jättämistä ei katsota tilauksen perumiseksi vaan laskut menevät perintään. Kestotilauksen peruuttaminen voi olla vapaamuotoinen ja se tehdään sähköpostilla, puhelimitse tai internetin kautta kustantajalle.

Tilasin lehden Lehtikuninkaalta, miksi en voi perua kestotilausta samaan paikkaan?
Me olemme lehtitilausten jälleenmyyjä. Me otamme tilauksia vastaan asiakkailta ja välitämme ne eteenpäin kustantajille. Me laskutamme ensimmäisen tarjouskauden joissain tapauksissa, mutta tämän jälkeen kustantaja hoitaa laskutuksen. Kustantajat määrittelevät tarjoushinnat ja kestotilaushinnat. Meillä ei ole pääsyä kustantajien järjestelmiin, joten emme pysty muuttamaan tilauksia tai edes tarkastamaan tilauksen tilaa sen jälkeen, kun se on välitetty meiltä eteenpäin. Kuulostaa ehkä monimutkaiselle, mutta se ei ole. Nyrkkisääntö on, että kestotilauksen irtisanominen tulee tehdä kustantajalle. Kommentoi alle, jos jokin jäi vielä askarruttamaan!

kestotilauksen peruminenPsst. Tiesitkö, että sisarsivustomme Lehtiapaja.fi ei myy lainkaan kestotilauksia? Kaikki tarjoukset ovat määräaikaisia, joten päättyvät automattisesti tarjouskauden loppuun.


Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS

Nauru pidentää ikää

keskiviikko 21. kesäkuu, 2017 @ 16:31
0
sarjakuva


Sanotaan, että nauru pidentää ikää. Huumori on aina tarpeen ajasta ja paikasta riippumatta. Tarvitsemme huumoria ja naurua elämässä. Nauru tekee hyvää! Maailmasta tulee nopeasti surullinen paikka, jos otamme asiat liian vakavasti. Sarjakuvat antavat meille mahdollisuuden hengähtää ja naurahtaa samalla. Humoristiset lehdet antavat meille mahdollisuuden tarkastella maailmaa satiirisesta näkökulmasta. Sarjakuvat ja huumori periytyvät usein sukupolvelta toiselle. Esimerkiksi Aku Ankkaa luetaan vauvasta vaariin ja se on klassikko vuodesta toiseen. Sarjakuvia löytyy lähes jokaisesta kodista, mummolasta ja mökiltä. Kaikille on annettava mahdollisuus nauraa. Mikä on sinun lempisarjakuvasi?

TOP 10 sarjakuvat Lehtikuninkaalla


1. Aku Ankka
2. Bamse
3. Roope-Setä
4. Nemi
5. Lego Ninjago
6. Tex Willer
7. Kalle Anka & C:o
8. Karvinen
9. Spider-Man
10. Muumi

PS. Ota kuva ja käytä hashtagia #kuninkaallinenlukuhetki Instagramissa ja voita vuositilaus suosikkilehdestäsi. Arvomme lehtitilauksen joka viikko 31.7 saakka.
Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS

Miksi ristikoiden ratkominen on suositeltavaa?

keskiviikko 21. kesäkuu, 2017 @ 13:04
0
ristikko


Ristikoiden täyttäminen on mukavaa puuhaa. Erityisesti kesällä mökillä, rannalla, riippumatossa tai laiturin nokassa, kun ei ole kiire minnekään. Tiesitkö, että ristikoiden täyttämisellä on myös hyödyllisiä terveysvaikutuksia? Listasimme alle 10 hyötyä, joita ristikoiden täyttämisellä on.

1. Ehkäisee Dementiaa.
2. Parantaa verbaalisia taitoja.
3. Parantaa ongelmanratkaisutaitoa.
4. Laajentaa sanavarastoa.
5. Opit näkemään ja ymmärtämään kuvioita ja kaavoja.
6. Toimii meditaationa ja siten helpottaa stressiä.
7. Parantaa ajatuksen ja puheen nopeutta.
8. Opit nippelitietoa.
9. Pitää aivot vireessä.
10. Se on hauskaa! Mikä on parempaa kuin Ahaa elämykset?

ristikkolehti


Tässä myös top 10 suosituimmat ristikkolehtemme.
1. Matin Helpot ristikot
2. Apuristikot
3. Iisakin Kryptot Extra
4. Hyväntuulen Kryptot
5. Krypto-Leijona
6. Hyväntuulen sokkelot ja sanahaut
7. Iisakin ristikot
8. Seura Superristikot
9. Sylvin Helpot ristikot
10. Nybörjarkryss

Nyt ei muuta kuin ratkomaan!
Tykkää ja jaa

Askarruttavia kysymyksiä

tiistai 20. kesäkuu, 2017 @ 12:22
0
Tieteen kuvalehti historia tilaus


Tiedätkö missä sijaitsee maailman suurin betonipato? Tai mitä eroa on Mayalla, inkalla ja asteekeilla? Tai millainen on täydellinen pyramidi? Entä mitkä suuret tieteelliset läpimurrot on tehty sattumalta?

Tieteen kuvalehti historia tilaajalahja


Tieteen Kuvalehti historia vastaa kaikkiin yllä mainittuihin kysymyksiin. Tieteen Kuvalehti historia on kutkuttavan koukuttava katsaus menneisyyteen. Jokainen numero on tuhti tietopaketti, joka tarjoaa mielenkiintoista luettavaa historiasta kiinnostuneille. Tämän lehden värikkään eläväiset kuvat ja tekstit takaavat, että historian havina on läsnä kotonasi tai missä ikinä luetkin joka kolmas viikko. Sukella historian syövereihin!

Tieteen kuvalehti historia


Tieteen Kuvalehti historia toistuvia aihealueita ovat sota, tekniikka, sivilisaatiot ja tiede.
Sota: ensimmäinen maailmansota, toinen maailmansota, kylmä sota, vallankumoukset, kuuluisat taistelut, sisällissodat, ristiretket ja suuret sotapäälliköt.
Tekniikka: koneet, rakennushankkeet, teollisuus, raaka-aineet, aseet ja keksinnöt.
Sivilisaatiot: kreikkalaiset, egyptiläiset, roomalaiset, viikingit, heimot, intiaanit ja muinainen Kiina.
Tiede: lääketiede, keksinnöt ja aikakaudet.


Tieteen kuvalehti historia tarjous


Tilaa Tieteen Kuvalehti Historia tästä.

Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS