Tammikuun 2020 suosikit

onsdag 15 januari, 2020 @ 08:18
0
lehdet


Uusi vuosi ja uudet kujeet. Kevättalvella on myös hyvää aikaa lukea enemmän. Tästä löydät tammikuun 2020 suosikit!

TOP 20 lehdet

1. Tieteen Kuvalehti
2. Aku Ankka (printti + digi)
3. Seiska
4. Tieteen Kuvalehti Historia
5. Maaseudun Tulevaisuus
6. Suomen Kuvalehti
7. Koululainen
8. Seura
9. Prinsessa
10. Hevoshullu
11. Katso
12. Kunto Plus
13. Alibi
14. Anna
15. Tekniikan Maailma
16. Tee Itse
17. Kodin Kuvalehti (printti + digi)
18. KotiMikro
19. LEGO NINJAGO
20. TOPModel

Kaikki lehdet löydät täältä: 2020 tarjoukset
Tykkää ja jaa

Mitä lahjaksi 2020?

fredag 10 januari, 2020 @ 14:03
0
lahja


Lehtitilaus on oiva lahja rakkaimpasi syntymäpäivänä tai muuna elämän merkkihetkenä. Lehtilahjalla voit lahjoittaa tietoa ja elämyksiä esimerkiksi opintonsa päättäneelle. Kiinnostuksen kohteet vaihtelevat, mutta Lehtikuninkaan laajasta valikoimasta löydät takuuvarmasti sopivan jokaiseen makuun. Tulosta tai lähetä lehden saajalle onnittelukortti ja anna lahja, joka tuo iloa pitkään! Parhaat lehtilahjat löydät aina meiltä! Tilaa lehti joululahjaksi. Lehti on arvostettu lahja kaikkiin juhliin. Lehtitilaus muistuttaa lahjan saajaa pitkään juhlan jälkeen.

Mitä lahjaksi? Meillä on Suomen suurin lehtivalikoima ja tuhansien lehtien valikoimastamme löytyy varmasti jokaiselle jotain. Meiltä löytyy kaikki naistenlehdet, miestenlehdet ja lastenlehdet sekä harrastelehdet ja ruokalehdet. Valikoima on niin laaja, että kaikkia lehtikategorioita on mahdotonta luetella. Meiltä voit tilata lehtiä kestotilauksena, mutta myös määräaikaisena mikä tarkoittaa, että lehtitilaus päättyy automaattisesti tarjouskauden loppuun. Lehtitilauksen antaminen lahjaksi ei ole koskaan ollut näin helppoa. Voit itse valita kuinka pitkän pätkän haluat tilata. Esimerkiksi kolme numeroa, puoli vuotta tai vuosi ovat vaihtoehtoisia tilauspituuksia.

Miksi lehtitilaus on hyvä lahja? Lehtitilaus on aina toivottu lahja. Lehtitilauksen tekeminen on helppoa, edullista ja nopeaa. Lehtitilaus on lahja, joka ilahduttaa saajaansa vielä pitkään merkkipäivän jälkeen. Tarkemmin sanottuna joka kerta, kun lehti tipahtaa postiluukusta.

Kenelle lehtitilaus sopii lahjaksi? Meiltä löydät suosituimmat lahjat äidille, isälle, veljelle, siskolle, lapselle, ystävälle jne? Lahjan antaminen voi olla vaikeaa, jos kyseessä on tuttava ja et tiedä varmaksi, että mistä hän on kiinnostunut. Esimerkiksi Anna ja Me Naiset ovat suosittuja lehtiä naisille, miehet toivovat lahjaksi tekniikkaa, tiedettä ja historiaa sisällään pitäviä lehtiä ja lasten kesto suosikit ovat Koululainen, Hevoshullu, Bamse ja Prinsessa. Aku Ankka on myös suosittu lehti joka tosin sopii lahjaksi koko perheelle. Meiltä löytyy myös kaikki harrastelehdet sekä ruuanlaittoon, sisustamiseen, kauneuteen ja hyvinvointiin liittyviä lehtiä.

Milloin lehti on hyvä lahja? Lehtitilaus sopii lahjaksi juhlaan kuin juhlaan. Esimerkiksi ystävänpäivä, äitienpäivä, valmistujaiset, isänpäivä, syntymäpäivä ja joulu ovat juhlia jolloin annetaan paljon lehtiä lahjaksi. Lehtitilaus alkaa pääsääntöisesti aina seuraavasta ilmestyvästä numerosta ja lehden saajalle voi tulostaa kauttamme onnittelukortin, jossa ilmoitetaan toimitusaika. Voit myös ostaa jo ilmestyneen numeron kaupasta, jos haluat antaa jotain konkreettista kortin mukana. Kotimaisten lehtien toimitusaika on 1-4 viikkoa julkaisuaikataulusta riippuen ja ulkomaisten noin 4kk. Jos siis haluat antaa ulkomaisen lehden lahjaksi kannattaa se tilata hyvissä ajoin.

Miten annan lehden lahjaksi? Lehtitilauksen antaminen lahjaksi on erittäin helppoa. Valitse vain lahjatilaus vaihtoehto tarjousten yläpuolelta ja täytä omat tietosi ja lehden saajan tiedot. Me lähetämme tilauksen eteenpäin kustantajalle, joka vastaa lehden toimituksesta. Jos tarjouksessa oli mukana tilaajalahja, toimitetaan se aina laskutusosoitteeseen. Joten jos haluat antaa myös tilaajalahjan lehden saajalle voit antaa sen hänelle itse.

Miten löydän sopivan lahjan? Kuinka monesti sitä on tullut kysyttyä itseltään? Lehtitilaus lahjaksi on aina menestys. Ei ole olemassa henkilöä, jolla ei ole jotain tiettyä kiinnostuksen kohdetta, harrastusta tai erityisalaa. Lehtivalikoimamme kattaa kaikki kategoriat, joten meiltä löydät taatusti jotain jopa henkilölle, jolla on jo kaikkea. Meiltä löydät parhaat lahjaideat ja lahjavinkit. Lehtilahja on paras lahja! Kysy päivän lahjavinkki asiakaspalvelustamme. Lapset rakastavat sarjakuvia, niiden huumoria ja opetuksia. Aikuisilla on erilaiset kiinnostuksen kohteet ja kyvyt. Taide ja musiikki, tekniikka, muoti ja muotoilu sekä tiede ja teknologia. Tämän lähes loputtoman listan löydät meiltä Lehtikuninkaalta.

Valitse mieleinen tilausLehtilahja on siitä helppo, että voit itse valita tilausjakson pituuden. Voit myös halutessasi aina jatkaa lahjatilausta aiottua pidemmälle.

Tutustu valikoimaamme ja löydä lehti, jota lahjan saaja arvostaa eniten. Anna persoonallinen lahja. Niin näytät lahjan saajalle, että mietit lahjaa ja sinulla oli joku ajatus valinnan takana.
Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS

Viime hetken joululahjat

torsdag 19 december, 2019 @ 12:44
0
joululahjapaniiikki 2019


Viimeiset päivät ennen jouluaattoa ovat käsillä! Onko oikean lahjan löytäminen vaikeaa? Me autamme sinua! Löydät sivustolta joululahjaoppaan, jota käyttämällä saat joululahjavaihtoehtoja suosituista lehdistämme. Lisäksi löydät alta valikoiman tämän joulun suosikkilahjoista. Ei siis syytä paniikkiin, löydät meiltä lahjat vaikka koko suvulle kerralla!

Ota joulu vastaan rauhassa, osta kaikki lahjat suoraan kotisohvalta! Tilaa lehti, tulosta kortti ja olet valmis!

TOP 10 joululahjat 2019
1. Aku Ankka
2. Hevoshullu
3. Tieteen Kuvalehti
4. Tieteen Kuvalehti Historia
5. Seiska
6. Tekniikan Maailma
7. Seura
8. Koululainen
9. Suomen Kuvalehti
10. Ryhmä Hau

Osta joululahjat täältä: suositut joululahjat 2019


lapset

lehtikuningas
Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS

Joululahjaidea: Katso

onsdag 18 december, 2019 @ 11:10
0
katso lehti


Katso on Suomen vanhin tv-lehti! Katsosta löydät kattavat ohjelmatiedot yli 60 televisiokanavasta sekä suoratoistosuosikit. Katso sekä palvelee että viihdyttää! Viikon tv-tarjonta on esitetty selkeästi ja helposti luettavassa muodossa. Lisäksi lehti kertoo suosituimpien sarjojen juonipaljastukset ja pitää huolta, että tiedät, mitä jännittävää suosikkisarjassasi on tapahtumassa. Katso haastattelee myös mielenkiintoisimmat näyttelijät, ohjaajat ja muut television ja elokuvien tekijät.
Kun haluat tietää, mitä televisiosta todella tulee, katso se Katsosta!

joululahjaidea


katso


Löydät joululahjat koko perheelle tästä linkistä: Joululahjaideat 2019
Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS

Joululahjaideat naiselle 2019

fredag 13 december, 2019 @ 10:49
0
naisten toivelahjat


Etsitkö täydellistä joululahjaa naiselle? Mikä olisi hyvä lahja vaimolle, tyttöystävälle, äidille, tai mummolle? Täältä löytyy Lehtikuninkaan parhaat lehtivinkit ja joululahjaideat, jotka tuottavat pitkäaikaista lukuiloa naisille pitkään joulun jälkeen. Lehtitilaus on persoonallinen ja edullinen lahja naiselle. Valitse sopiva lehti satojen lehtien valikoimasta lahjaoppaan avulla! Lehtikuningas myy sekä määräaikaisia automaattisesti päättyviä lehtitilauksia, että kestotilauksia. Sinä päätät, kuinka pitkäksi aikaa haluat tilata lehden. Määräaikainen tilaus on helppo joululahja, koska sitä ei tarvitse muistaa peruuttaa.

lapset


Tee tilaus helposti ja nopeasti netissä elämäsi naiselle. Meiltä löydät sopivan lehden jokaiselle naiselle. Oli hänen kiinnostuksen kohteensa urheilu, muoti, matkat, kauneus, terveys tai mitä maailmalla tapahtuu meiltä, löytyy sopiva lehti juuri hänelle. Valitse lehti hänen elämäntapansa ja kiinnostuksen kohteidensa mukaan. Meiltä löytyy sopiva lahja vaimolle, tyttöystävälle ja anopille! Tee lahjasta persoonallinen lähettämällä kortti lahjan saajalle. Voit tulostaa tai lähettää sähköpostilla sivuiltamme kortin, jossa kerrot, että lehti tipahtaa postiluukusta joulun jälkeen! Kortin voit lähettää jo tänään tai pistää sen pukin konttiin! Kaikki joululahjatilaukset alkavat 24. joulukuuta jälkeen.

Joululahjat naiselle TOP 20

1. Seiska
2. Kotipuutarha
3. Seura
4. Anna
5. Suomen Kuvalehti
6. Kodin Kuvalehti (printti + digi)
7. Alibi
8. Kotiliesi
9. Leivotaan
10. ET-Lehti (printti + digi)
11. Koti ja keittiö
12. Eeva
13. Sudoku Ässä
14. Antiikki & Design
15. Me Naiset (printti + digi)
16. Katso
17. FIT
18. Isoäidin Ristikot
19. Viva
20. Kauneimmat Käsityöt

Kaikki naisten toivelahjat löydät täältä.

joulu

lahja

joululahja
Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS

Joululahjaidea: Valitut Palat

torsdag 12 december, 2019 @ 11:41
0
Valitut Palat on maailman suosituin aikakauslehti ja runsas lukupaketti. Nauti Valittujen Palojen tarjoamista sydäntä lämmittävistä ja jännittävistä tarinoista, terveydenhoidon täsmäohjeista ja lempeästä huumorista.

valitut palat


Lehden sivuilla tapaat arjen sankareita – tavallisia ihmisiä, jotka joutuvat epätavallisiin tilanteisiin. Huomaat, kuinka erilaiset ihmiset arvostavat samoja asioita: perhettä ja läheisiä, terveyttä ja hyvinvointia, luontoa ja ympäristöä. Valittujen Palojen monipuoliset artikkelit käsittelevät luontoa, historiaa ja ajankohtaisia ilmiöitä raikkaasti ja avartavia lukuelämyksiä tarjoten. Näet maailman uudella tavalla ja ymmärrät, miten ajankohtaiset ilmiöt koskettavat meitä kaikkia. Valitut Palat avaa sinulle ikkunan maailmaan!

lehtikuningas


Saat Valitut Palat -lehdestä myös hyödyllisiä käytännön vinkkejä parempaan arkeen ja terveyden ylläpitoon mm. ravinnon, liikunnan ja terveellisempien elintottumusten kautta. Valittujen Palojen vakiopalstoista saat takuuvarmaa viihdykettä päiviin. Joka numerosta löydät kiehtovaa, ajatuksia herättävää, hyödyllistä ja viihdyttävää lukemista: kotimaan kiinnostavimmat aiheet ja parhaat jutut maailmalta. Sanavarasto-palsta esimerkiksi kartuttaa nimensä mukaisesti sanavarastoasi ja yleistietoasi sanojen etymologiasta eli niiden syntyperästä. Innostunut ja ammattitaitoinen joukko toimittajia ja kirjoittajia on sitoutunut tekemään Valituista Paloista napakan paketin toiveitasi ja odotuksiasi vastaavaa luettavaa. Ajatuksia virkistävät vakiopalstat kuten Katso kahdesti, Sanavarasto, Sudoku ja Visa. Valittujen Palojen parissa saat tuhdisti tietoa ja viihdettä taskukoossa.

Tilaa Valitut Palat täältä.

Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS

Joululahjaidea: Seiska

onsdag 11 december, 2019 @ 11:33
0
seiska


Skandaalit, draamat ja mehevät julkkispaljastukset yllättävät ja koukuttavat! Seiska tietää ennen muita mitä Suomen julkkismaailman kulisseissa tapahtuu. Joka viikko ilmestyvä Seiska on Suomen viihdemaailman käänteiden raportoinnissa ehdoton ykkönen! Seiska varmistaa eturivin paikan viimeisimpiin koko kansaa kohauttaviin tapahtumiin ja tuo puhuttavaa työpaikan taukohuoneisiin ja kahvipöytään!

Tunnetko jonkun, joka rakastaa seurata julkkiksia ja viihdemaailman tapahtumia? Siinä tapauksessa on Seiska itsestäänselvä joululahjavalintasi! Joulun huipputarjouksessa Seiska 9 numeroa 24,90 € ja kaupan päälle suosittu Santoku-veitsisetti (arvo 75 €)!

Tilaa Seiska täältä.
Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D