Puutarhatrendit 2021

onsdag 10 februari, 2021 @ 17:26
0
puutarha


Puutarhanhoito oli yksi vuoden 2020 kovimmista trendeistä käsitöiden, leipomisen ja ruuanlaiton lisäksi. Listasimme alle todennäköiset puutarhatrendit vuodelle 2021. Pandemialla on ollut iso vaikutus kotoilun lisääntymiseen ja kirjaimellisesti maanläheisten harrastusten yleistymiseen. Lisäksi ilmastonmuutos on pinnalla.


Puutarhan trendit 2021

Kotoilu, kotimaanmatkailu ja kotilomailu ovat lisääntyneet paljon ilmastonmuutoksen inspiroimana ja pandemian pakottamana. Kotoilun mukanaan tuomat lisääntynyt leivonta ja ruuanlaitto näkyvät myös halussa kasvattaa oma ruoka. Vuokrayksiössäkin saa chilit ja yritit kasvamaan ikkunalaudalla, isommalle parvekkeelle mahtuu viljelmä tai rivarin pihalle lavatarha. Mikä olisikaan enemmän luomua kuin itse kasvatettu. Näin tietoinen kuluttaja saa myös omaa hiilijalanjälkeään alas. Nyt halutaan muutenkin ehostaa kotia, mökkiä ja pihaa. Voitaisiin jopa väittää, että jos pandemia jatkuu vielä pitkään niin maaltamuutto kaupunkiin kääntyy toisinpäin. Nyt kaivataan tilaa lähellä. Tämän vuoksi myös piharakennukset ja katetut kesähuoneet kasvattavat suosiotaan. Mikä olisikaan mukavampaa kuin erillinen kotikonttori omalla pihalla. Omakotitalot ja mökit ovat menneet kaupaksi paremmin kuin aikoihin. Asunnot vaihtuvat isompiin tai hankitaan vapaa-ajan asunto. Paljut, kesäkeittiöt, patiot ja jopa uima-altaat kasvattavat suosiotaan. Nyt kaivataan tilan lisäksi myös nautiskelua. Kotipihalle halutaan samoja asioita, mitä saatiin aiemmin kokea lomaresorteissa. Ympäri vuoden asuttavat mökit ovat yhä yleisempiä, ja ne muistuttavat enemmän jo kakkoskotia. Omasta pihasta ei haluta kuitenkaan työleiriä minkä takia helppohoitoisuus ja robotiikkaa otetaan kaikessa huomioon. Pandemia on tuonut suomalaiset taas lähelle luontoa. Asioita tehdään nyt paljon luonnossa ja luonto edellä.

puutarha


Mistä siis lähteä liikkeelle, jos haluaa olla vuoden viherpeukalo 2021? No puutarhalehdistä tietenkin. Niistä löydät ajantasaiset vinkit siemenistä kasvualustoihin ja lannoitteisiin. Monen kasvin istutus tapahtuu jo lähiviikkoina eli siemen- ja lehtitilaus on tehtävä pikimmiten. Esimerkkinä Kotipuutarha, Terassi ja Viherpiha ovat mainioita lehtiä.


Löydät kaikki puutarhalehdet täältä.

Toivotamme kaikille viherpeukaloille antoisia multaisia hetkiä!

puutarha

Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS

2021 ystävänpäivälahjaideat

fredag 29 januari, 2021 @ 15:22
0
Jos haluat muistaa tänä vuonna ystävää lahjalla, joka ei vaadi teiltä kummaltakaan kotoa poistumista, niin lehtitilaus on mainio vaihtoehto. Tilaa kotisohvalta käsin ja lehti toimitetaan suoraan rakkaimman postiluukkuun. Lehtitilaus ilahduttaa lisäksi vielä pitkään sen jälkeen, kun kukat ovat lakastuneet ja suklaat syöty. Mikä on sinun toivelehtesi?

ystävänpäivä


Lehtikuningas.fi ystävänpäivälahjat 2021
Lehtikuningas suosittelee - tilaa ystävälle tai rakastetulle persoonallinen lahja! Laajasta valikoimastamme löytyy sopiva lehtilahja kenelle tahansa. Olemme koonneet tälle kampanjasivulle ystävänpäivän erikoistarjoukset ja muut suositut tarjoukset — näissä lehdissä on tarjouksia, jotka ovat erityisen hyvin lahjaksi sopivia! Jokainen postilaatikosta tipahtava lehti muistuttaa lahjan saajaa sinusta ja siksi lehtitilaus on lahja, joka ilahduttaa pitkään.

Anna arvostettu ystävänpäivälahja

Ystävänpäivä on monessa maassa romanttisen rakkauden juhla, mutta Suomessa ystävänpäivästä on muodostunut ennemminkin ystävyyden juhla. Kortit, kukat ja pienet ystävänpäivälahjat ovat tavallinen tapa muistaa oman elämän tärkeimpiä ihmisiä ja kertoa heille, että he ovat tärkeitä. Ystävänpäivänä kannattaakin ilahduttaa ystävää lehtilahjalla. Lehtitilaus on huomaavainen ystävänpäivälahja, joka muistuttaa antajastaan aina kun lehti kolahtaa postilaatikkoon!

Myös määräaikaisia lehtitilauksia
Monista lehdistämme on tarjolla myös määräaikaisia tilausjaksoja. Löydät tästä maininnan lehden tarjoussivulta tarjousten yläpuolelta. Jos tilaus on määräaikainen, se päättyy automaattisesti tarjouskauden jälkeen. Kestotilaus soveltuu myös hyvin lahjaksi, mutta silloin kannattaa muistaa, että tilaus jatkuu automaattisesti, ellei sitä peruuteta. Jatkolaskuja ei koskaan lähetetä lahjansaajalle vaan tilauksen maksajalle. Tilaajalahjat lähetetään maksajalle, ellei toisin mainita.

Jokaiselle sopivia lahjoja
Lehtikuninkaan yli 1 000 lehden valikoimasta löydät varmasti ystävälle tai rakkaalle sopivan ystävänpäivälahjan. Meiltä löytyy lehtiä useilla eri kielillä ja lukemattomista eri aiheista. Löydät meiltä lehdet myös aina parhaaseen kampanjahintaan! Säästät selvää rahaa, kun tilaat lehden lahjaksi Lehtikuninkaalta. Oli budjettisi millainen tahansa, löydät valikoimastamme varmasti juuri sopivan lahjan!

Tulosta mukaan kortti
Löydät tilausvahvistuksesta linkin onnittelukorttipalveluumme, jonka kautta voit tulostaa lahjansaajalle kortin. Meiltä löytyy valmiina monia erilaisia korttipohjia, joihin voit lisäksi kirjoittaa haluamasi tervehdyksen lahjansaajalle. Kätevää ja nopeaa!

TOP 10 juuri nyt
1. Aku Ankka
2. Maaseudun Tulevaisuus
3. Tieteen Kuvalehti
4. Seiska
5. Tieteen Kuvalehti Historia
6. Me Naiset
7. Koululainen
8. Tiede Luonto
9. Seura
10. Hevoshullu


Klikkaa tästä: kaikki ystäväpäivälahjaideat.

Tykkää ja jaa

Treenilehdet

torsdag 07 januari, 2021 @ 16:16
0
treenilehdet


Väsyttääkö ainainen pimeys? Vaikka nyt mennäänkin valoisampia aikoja kohti, niin vielä tammikuussa voi pimeys tuntua loputtomalta. Lisäenergiaa voit löytää esimerkiksi näiden lehtien avulla! Niiden vinkit treeniin sekä terveellisempiin elämäntapoihin saattavat olla avuksi energian palauttamisessa arkeen. Vaikka ei aina huvittaisikaan, liikunta lisää kiistämättä hyvinvointia ja vaikuttaa mielialaan positiivisesti. Pieni kävely tai kevyt kotijumppakin auttaa jo paljon! Keskity siihen, mikä saa sinut voimaan hyvin ja eipä aikaakaan kun valoisa kevät jo koittaa!
Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS

Suosituimmat joululahjat 2020

onsdag 09 december, 2020 @ 20:32
0
joulu


Laajasta lehtivalikoimastamme löytyy sopiva joululahja kaikille perheenjäsenille. Voit ostaa kaikki joululahjat yhdestä paikasta! Perheen pienimmille olemme koonneet sarjakuvia ja lastenlehtiä useilla eri kielillä. Vähän vanhemmille lapsille valikoimastamme löytyy nuortenlehtiä juuri nuoria kiinnostavista aiheista. Lehti on pieni joululahja, joka ei vie paljoa tilaa paketissa, mutta on sitäkin mieluisampi! Anna lahjaksi lukuiloa tai miksipä ei itselle inspiraatiota jouluruokiin, joululahjoihin ja joulun koristeluihin. Listasimme tähän, että mitä lehtiä on tähän saakka tilattu lahjaksi eniten tänä jouluna.

Suosituimmat joululahjat 2020

1. Hevoshullu
2. Aku Ankka
3. Tieteen Kuvalehti
4. Tieteen Kuvalehti Historia
5. Prinsessa
6. LEGO NINJAGO
7. Aku Ankka Juniori
8. TOPModel
9. Paw Patrol (Ryhmä Hau)
10. Koululainen
11. Tiede
12. Kodin Kuvalehti
13. Seiska
14. Pets SUOMI
15. Me Naiset
16. Tekniikan Maailma
17. Maaseudun Tulevaisuus
18. Tex Willer
19. Napero
20. Kalle Anka & C:o Tidningsprenumeration

Tilaa joululahjat tästä.

joulu

joululahja

jouluruoka

joulukoriste


Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS

Black week

tisdag 24 november, 2020 @ 11:55
0
black friday


Black Friday on tänä vuonna 27.11.2020 eli tämän viikon perjantaina. Meillä on ollut Black Friday kampanja Lehtikuninkaan perustamisesta saakka, mikä tarkoittaa alennuksia ja erikoistarjouksia mustana perjantaina jo kymmenen vuoden ajan. Me olimme yksi ensimmäisistä verkkokaupoista Suomessa, joka on viettänyt tätä alun perin amerikkalaista shoppailupäivää. Yhä useampi yritys on venyttänyt Black Fridayn mustaksi viikonlopuksi, viikoksi tai jopa koko kuukaudeksi ja siksi me olemme miettineet, että kumpi on parempi Black Week eli tarjouksia koko viikon ripotellen vai Black Friday, jolloin tarjoukset ovat voimassa vain yhden päivän? Kerro mielipiteesi kommenteissa.

black friday alennus
Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS

Joulu lähestyy & marraskuun suosikit

torsdag 12 november, 2020 @ 17:30
0
Pimeät ja viileät syysillat ovat täällä. Nyt saa ilman huonoa omaatuntoa olla sisällä, käpertyä vilttiin ja juoda teetä kynttilänvalossa oikeastaan tekemättä juuri mitään. Syysfiilistelyyn kuuluu olennaisena osana myös kirjojen ja lehtien lukeminen. Suosituimmissa lehdissä näkyy jo, että joulu ja sitä edeltävä juhlakausi lähestyy pikkuhiljaa. Ruoka, leivonta, askartelu, käsityöt ja lahjalehdet ovat nyt nousussa. Nyt onkin hyvä aika alkaa hamstrata inspiraatiota ennen talvea. Vältä kiireet suunnittelemalla juhlamenut hyvissä ajoin. Ideoi miten voit kierrättää loppuvuoden pakkausmateriaalit ja askarrella itse upeat joulukoristeet. Tänä vuonna joulun saa aloittaa aiemmin piristämään muuten niin harmaata syksyä ja vuotta.

Suosituimmat lehdet juuri nyt
1. Tieteen Kuvalehti
2. Tieteen Kuvalehti Historia
3. Alibi
4. Maaseudun Tulevaisuus
5. Seiska
6. Aku Ankka
7. Kodin Kuvalehti
8. Me Naiset
9. ET-Lehti
10. Koti ja keittiö


marraskuu
Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS

Isänpäivä 2020

torsdag 05 november, 2020 @ 12:17
0
isänpäivälahjat


Vuonna 2020 isänpäivä sattuu sunnuntaille 8. marraskuuta. Tänä vuonna vietetäänkin erilaista isänpäivää, kun isänpäivälahjashoppailua kaupoissa ei suositella ja vähäistenkin oireiden takia pitää jättää juhlat välistä. Onneksi lahjan voi tilata netistä, vaikka vielä isänpäivänä. Lähetä viesti isälle ja kerro, että lehti saapuu myöhemmin.

Lehtitilaus on mahtava lahja isälle, jolta löytyy jo kaikkea! Antamalla lahjaksi lehtitilauksen, annat lahjaksi mukavia lukuhetkiä aamiaispöydässä, viihdyttävää seilailtavaa iltapäiväkahvia juodessa ja hyvää lukemista ajankuluksi työmatkalle. Jos haluat apua oikean lehden valintaan, kokeile lahjaopastamme tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

"Isänpäivä, mitä lahjaksi?" on varmasti kysymys, joka monella on mielessä isänpäivän aikaan. Jokainen isä on uniikki ja jokaisella on omat mieltymyksensä ja kiinnostuksen kohteensa. Toisia kiinnostaa tiede ja historia, toisia autot ja vauhti. Jotkut isät tykkäävät urheilusta, jotkut taloudesta ja kulttuurista. Jotkut isät rakastavat ruuanlaittoa ja viinejä, jotkut taas haluavat lueskella sarjakuvia. Joitakin isiä veri vetää seikkailemaan luonnossa, toiset taas viihtyvät kotosalla nikkaroiden. Laajasta lehtivalikoimastamme löytyy lehdet kaikista mielenkiinnonkohteista - jokaiselle jotakin! Olemme koonneet alle kaikki suosituimmat isänpäivälahjat. Meiltä saat tilattua lehtien lisäksi SF Anytime arvokoodeja ja Bookbeatin. Kokosimme alle isänpäivälahojen toplistan.

Isänpäivälahjat TOP 15
1. Tieteen Kuvalehti
2. Maaseudun Tulevaisuus
3. Tieteen Kuvalehti Historia
4. Aku Ankka
5. Seiska
6. Alibi
7. Tekniikan Maailma
8. Auto Bild Suomi
9. Suomen Kuvalehti
10. Seura
11. Tex Willer
12. Tiede
13. Isoisän Ristikot
14. Metsästys ja Kalastus
15. SF Anytime


Tilaa isälle mieluinen lahja edullisesti osoitteesta Lehtikuningas.fi! Yli tuhannen lehden valikoimastamme löytyy varmasti sopiva lehti jokaiselle isälle. Hyödynnä nyt isänpäivän mahtavat erikoistarjoukset ja muista isää hänen makuunsa sopivalla lehdellä!
Tykkää ja jaa
C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D