Ystävänpäivä

tiistai 13. helmikuu, 2018 @ 02:17
0
ystävänpäivä 2018 lehtikuningasYstävänpäivää vietetään keskiviikkona 14. helmikuuta. Miten sinä muistat ystävääsi?


Lehtitilaus on lahja, joka ilahduttaa vastaanottajaansa pitkään. Suklaat syödään nopeasti ja kukat lakastuvat, mutta lehtitilaus ilahduttaa jopa useamman vuoden. Meiltä löydät sekä lyhyitä, että pidempiä tilausjaksoja. Lahjan antaja valitsee lehtitilauksen pituuden. Tiesitkö, että tilaajalahja toimitetaan tilauksen maksajalle? Kun siis tilaat lehden lahjaksi, niin saat tilaajalahjan itselle. Valikoimastamme löytyy niin monipuolisesti lehtiä, että jokaiselle ystävälle löytyy varmasti ystävänpäivälahja.

Ihanaa ystävänpäivää!
Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS

Hevoslehdet

tiistai 30. tammikuu, 2018 @ 16:37
0

hevoslehdet ja ratsastuslehdet


Kuuluuko lähipiiriisi heppatyttö tai -poika? Valikoimastamme löytyy kymmenkunta kiinnostavaa hevoslehteä. Hevoshullu on monille tuttu ja kasvattanut suosiotaan Villivarsan lakattua ilmestymästä.

Hevoset – ja ratsastus kategorian lehdet perehtyvät monipuolisesti hevosten hoitoon, ratsastukseen, varusteisiin ja kilpailuihin. Osa lehdistä on vakavampia ja asiapitoisempia ja osa myös viihdyttäviä. Valikoimastamme löytyy lehtiä kaikenikäisille hevosista ja ratsastuksesta kiinnostuneille.

Hevoslehtien TOP 10

1. Hevoshullu – Tämä 7-14-vuotiaille heppahulluille suunnattu lehti on todellinen klassikko. Kaikkien rakastaman Pollen seikkailujen lisäksi lehdessä käsitellään monipuolisesti tietoa hevosista.
2. Horse & Rider – Tämä englanninkielinen lehti on suunnattu hevosten omistajille, kasvattajille ja valmentajille. Lehti on hyvin asiapitoinen ja tarjoaa tietoa, jota ei löydy muualta.
3. Hevosmaailma – Kotimainen hevosten omistajille ja kasvattajille suunnattu harrastelehti, joka on kiinnostava myös ammattilaisille.
4. Hippos - Suomen Ratsastajainliiton julkaisema ratsastuksen erikoislehti, joka käsittelee kattavasti alan tapahtumia ja kilpailuja.
5. Min Häst – Hevoshullun rakastettu ruotsinkielinen versio.
6. Dressage Today – Tämä amerikkalainen lehti on keskittynyt kouluratsastuksen saloihin ympäri maailman.
7. Equus – Tämä lehti on suunnattu lähinnä hevosten kasvattajille, jotka haluavat syventää tietotaitoaan eläinlääkäreiden, hevostutkijoiden, valmentajien ja ratsastajien haastatteluiden avulla. Lehden alkuperäismaa on Yhdysvallat ja sitä julkaistaan englanniksi.
8. Western Horseman on ennen kaikkea elämäntapalehti.
9. Horse And Hound – tämä lehti keskittyy brittiläiseen hevosurheiluun. Poolo, ketun metsästys, esteratsastus ja näyttelyt tulevat tutuiksi tämän lehden lukijoille.
10. The Horse - Horse sisältää kiinnostavia uutisia ja artikkeleita hevosen omistajille, valmentajille, rastastajille, kasvattajille ja eläinlääkäreille.

Mikä on sinun suosikkisi? Tutustu kaikkiin hevosaiheisiin lehtiin täällä: Hevoslehdet.


Tykkää ja jaa

Lehtitilaus ja tilaajalahja alle 20 eurolla?

tiistai 30. tammikuu, 2018 @ 16:16
0
lehdet alle 20 euroa


Tiesitkö, että sivustollamme on toistasataa alle 20 euron tarjousta suosikkilehdistä? Useimmissa tarjouksissa on mukana tilaajalahja. Lehtitilauksen ei tarvitse todellakaan maksaa maltaita. Tiedotamme uusista lehdistä ja tarjouksista uutiskirjeessämme kaksi kertaa viikossa. Rekisteröidy ja kuulet tarjouksista ensimmäisenä.

Kaikki alle 20 € lehtitilaustarjoukset löydät tästä linkistä: lehtitilaustarjous.
Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS

Ystävänpäivä 2018

tiistai 23. tammikuu, 2018 @ 15:23
0

ystävänpäivä 2018 lehtikuningas


Ystävänpäivä 2018 lähestyy ja sen kunniaksi listasimme viime ystävänpäivän suosituimmat lahjalehdet. Kuten huomaat, listalta löytyy paitsi lastenlehtiä myös aikuisille ystäville sopivia lehtiä.

1. Aku Ankka
2. Seiska
3. Hevoshullu
4. Tieteen Kuvalehti
5. LEGO NINJAGO
6. Anna
7. Seura
8. Koululainen
9. Tieteen Kuvalehti Historia
10. TOPModel
11. Systeri
12. Kotivinkki
13. Maailman Historia
14. Prinsessa
15. Koti ja keittiö
16. FIT
17. Pets SUOMI
18. Tekniikan Maailma
19. V8-Magazine
20. Katso

Muista ystävää helmikuussa. Kaikki tilaajalahjat lähetetään lehtitilauksen maksajalle, joten saat itsekin lahjan. Lisäksi luvassa on erikoistarjouksia ja muita lisäetuja koko helmikuun ajan. Pysy kuulolla!


ystävänpäivä lehtikuningas


Kaikki ystävänpäivätarjoukset löytyvät täältä myöhemmin: Lehtikuningas.fi ystävänpäivä 2018

Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS

Tammikuun TOP 10

keskiviikko 10. tammikuu, 2018 @ 15:09
0
tammikuu lehtikuningasTammikuu alkaa olla puolessa välissä ja ajattelimme tehdä listan tämän hetken suosituimmista lehdistä. Viime vuonna AVPlus oli erityisen suosittu tähän aikaan vuodesta.

Tammikuun 2017 TOP 10:
1. Tieteen Kuvalehti
2. Kunto Plus
3. Aku Ankka
4. AVPlus
5. Seiska
6. FIT
7. Tieteen Kuvalehti Historia
8. Anna
9. Seura
10. Hevoshullu

Tammikuussa 2018 tilanne näyttää tälle:
1. Seiska
2. Kunto Plus
3. Tieteen Kuvalehti
4. Seura
5. Aku Ankka
6. Tieteen Kuvalehti Historia
7. Koti ja keittiö
8. LEGO NINJAGO
9. Hevoshullu
10. Maaseudun Tulevaisuus

Vaihtuvuutta on siis tapahtunut. Kannattaa käydä kurkkaamassa tämän vuoden parhaat tarjoukset sivustoltamme.
Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS

5 uudenvuodenlupausta

perjantai 29. joulukuu, 2017 @ 15:39
0
uusi vuosiNyt on taas se aika vuodesta, kun luvataan aloittaa elämäntaparemontti ja pistetään kaikki elämässä uusiksi. Tai ainakin yritetään. Monet uuden vuoden lupaukset kaatuvat siihen, että muutos on yksikertaisesti liian iso toteutettavaksi kertarysäyksellä. Parhaat lupaukset ovat sellaisia, jotka innostavat ja tuntuvat helpolta toteuttaa. Pienistä puroista syntyy suuri joki ja elämänlaatu paranee pikkuhiljaa.


1. Syö enemmän marjoja ja vihanneksia. Jos haluaa esimerkiksi ryhtyä kasvissyöjäksi, on helpompaa aloittaa lisäämällä kasviksia ruokavalioon, kuin jättää liha pois ja sitten miettiä, että mitäs niitä kasvisvaihtoehtoja olikaan. Ruokavalion muutosta ei aina tarvitse ajatella karsimisen kautta. Aloita kokkaamalla kasvisruokaa kerran viikossa, kaksi kertaa viikossa, kolme kertaa viikossa jne.

2. Liiku enemmän. Seisomaan nouseminen ja jaloitteleminen ennalta ehkäisevät monia terveysriskejä. Etenkin jos olet toimistotyössä jaloitteleminen, venytteleminen ja kaikki pienetkin liikkumiset ovat hyväksi. Se tekee hyvää keholle, mutta myös piristää. Kokeile myös kävellä portaat hissin sijaan. Kävele töihin tai kauppaan tai harrastuksiin ainakin kerran viikossa. On helpompaa miettiä päivä kerrallaan, että mitä ylimääräistä hyötyliikuntaa voi lisätä peruspäivään. Jos päättää etukäteen, että tammikuussa kävelen päivittäin töihin ja vuoden ensimmäisellä viikolla räntäsade piiskaa naamaa on parempi ja tekee mieli luovuttaa on vaihtoehtona sitten, vaikka ne portaat tai jaloittelu työpaikalla.

3. Vähennä ruutuaikaa ja kokeile olla tekemättä mitään. Rauhoittuminen voi olla vaikeaa, mutta me kaikki tarvitsemme hetkiä rauhoittumiseen. 10-15 minuuttia omille ajatuksille päivässä on parempi kuin ei mitään. Kannattaa myös kirjoittaa muistiin ajatukset, jotka pulpahtavat mieleen tuona aikana.

4. Lepää. Uni on yhtä tärkeää kuin liikkuminen ja ruokavalio. Nuku silloin kun pystyt ja yritä pitää kiinni rutiineista. Sama koskee lepoa silloin kuin olet stressaantunut tai kipeä. Pysähtyminen voi olla vaikeaa ja unen priorisoiminen tuntua turhalta, mutta se kannattaa.

5. Sano kiitos. Kaikesta ei tarvitse olla kiitollinen, koska kaikilla meillä on huonoja päiviä ja hetkiä, jolloin on todella vaikea pysyä positiivisena ja olla kiitollinen. Jokainen spontaani kiitos on kuitenkin hyvä asia ja tekee jonkun iloiseksi. Esimerkiksi hyvästä palvelusta kannattaa aina kiittää eikä olettaa, että kyllä asiakaspalvelija tietää tekevänsä hyvää työtä.

Unohda siis perinteiset painonpudotushaasteet, elämätaparemonttitäyskäännökset ja liian korkeat tavoitteet. Ole itsellesi armollinen ja aloita pienillä teoilla. Nautitaan vuodesta 2018!Tykkää ja jaa

Välipäiväale

keskiviikko 27. joulukuu, 2017 @ 11:08
0
välipäiväaleJoulu on taas kerran vietetty, kinkut ja suklaat syöty ja nyt on aika kääntää katseet ensi vuoteen. Uutena vuotena tehdään perinteisesti lupauksia uuden elämän aloittamisesta. Joku haluaa kuntoilla enemmän ja toinen aloittaa uuden harrastuksen. Meiltä löytyy tuhansia lehtiä ja noiden tuhansien lehtien joukosta löytyy taatusti lehti tukemaan jokaista uuden vuoden lupausta!

Nyt on oiva mahdollisuus tilata ensi vuoden lehdet tämän vuoden kampanjahinnoilla. Kaikki perushinnat vaihtuvat uutena vuotena keskiyöllä samalla kuin vuosi vaihtuu ja osaan perushinnoista on tulossa korotuksia. 31.12.2017 kaikista sivustolla suoraan maksettavista lehdistä saa myös -15% lisäalennuksen alennuskoodilla. Lisätietoa kampanjasta löydät täältä: välipäiväale.


Tykkää ja jaa
Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä Jaa Rss RSS