Hanna Paavilainen

Lomailemisen sietämätön keveys

sunnuntai 19 kesäkuuta, 2022 @ 20.43
0
Vielä kun tämän mäen yli jaksaisi, niin siellä se jo häämöttää.
Kieli vyön alla poljen ja yritän saada maailman valmiiksi, jokaisen projektin viimeisteltyä. Siellä se sitten on odottamassa. Loma.

Monta kesälomaa on mennyt turhaan pilalle, kun odotukset ja todellisuus eivät ole kohdanneet. Osaan olla vaativa, ja yleensä siitä kärsii vain minä itse. Tähän kesään yritän laskea riman niin alas kuin mahdollista. Nakkipaketti ja suklaajätelötuutti on ihan käypä lounaseväs ja jos nyt selviäisi ilman vakavampia sairauksia tai avioeroa niin voiton puolella ollaan syksyyn lähtiessä.

Vanhasta tottumuksesta teen mielessäni to-do-listoja. Lintsillä pitäisi käydä ja stadikalla. Poimia mustikat mökillä. Lukea ainakin yksi kirja. Treenata Eltsun kentällä aitoja, se vaan kuuluu kesään. Käydä kylässä kaikissa niissä paikoissa, missä on ennenkin kesällä käyty.

Ei sitä taida seepra raidoistaan päästä.

Hanna Paavilainen

Aamen ja terkkuja,
Hanna

Kirjoita kommentti

Nimesi: * Sähköposti: URL:
Kommentit*

C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D