Hanna Paavilainen

Kaikkien kaveri

sunnuntai 18 heinäkuuta, 2021 @ 07.45
0
Vihdoin minustakin tuli kaikkien kaveri!
Vaihdoin farkut verkkarihousuihin ja lähdin Pohjois-Karjalaan karavaanariksi.
Karavaanari

Olin ensimmäistä kertaa asuntoautossa. Rehellisesti sanoen olen enemmän hotelli-ihminen kuin karavaanari. Matkakohteeksi valikoitui Kouvola-Lappeenranta-Savonlinna-Kitee-Imatra, koska sinne suunnille ei muuten ole juurikaan menoja.

Miksei kukaan ole aiemmin kertonut, että Suomesta löytyy tällaisia paikkoja?!? Erityisesti Huuhaan ranta teki vaikutuksen, sillä sisäsuomen kasvattina olen aina pitänyt merta (etenkin Itämerta) haisevana lätäkkönä, jossa uiminen on ihan kivaa, muttei nautintoa. Huuhaan ranta oli pitkä siisti hiekkaranta, mutta vesi oli kirkasta, makeaa ja hyvältä tuoksuvaa.

Yllättäviin kuluihin on tosin varauduttava. Esimerkiksi Huuhaan rantatie on kovin upottavaa hiekkaa. Takataskussa on hyvä olla käteistä, jolla lahjoa naapuritilan traktorikuski vetämään asuntoauto takaisin asfaltille.

Terkut vielä tien päältä! Kirjoittelen vieläy tarkempia kotimaan matkavinkkejä myöhemmin. Voi myös kurkkailla Mondon Suomi-extrasta parhaat tärpit.
Karavaanari
Karavaanari
Karavaanari

Aamen ja terkkuja,
Hanna

Kirjoita kommentti

Nimesi: * Sähköposti: URL:
Kommentit*

C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D