Hanna Paavilainen

Hyvää isienpäivää!

sunnuntai 14 marraskuuta, 2021 @ 14.45
0
Miksi ”äitienpäivä” on monikossa, mutta isänpäivä yksikössä?

Eihän isiä ole vain yksi, yhdenlaisia, samanlaiseen muottiin sopivia.
On pullantuoksuisia isiä ja Aselehtiä tilaavia isiä. On isiä, joille paras lahja on Historia -lehti ja isiä, jotka lainaavat kirjastosta lettikirjan. On isiä, joilla on tyhjä syli ja siksi se on raskas. On isiä, joilla on täysi syli - ja raskas halu paeta töihin. On isiä, jotka tanssivat ja pussaavat yhteen nipistetyin huulin suoraan suulle. On isiä, jotka ovat antaneet kerran elämän, mutta eivät ole sen jälkeen pystyneet siitä huolehtimaan. On isiä, jotka kiirehtivät joka päivä kotiin, että ehtivät viettämään ylimääräisen minuutin lapsensa kanssa.

Onnea tänään kaikki ja kaikenlaiset isät!

Aamen ja terkkuja,
Hanna
Isänpäivä

Kirjoita kommentti

Nimesi: * Sähköposti: URL:
Kommentit*

C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D