Hanna Paavilainen

Hän on joku!

sunnuntai 26 heinäkuuta, 2020 @ 10.38
0
Pieni poika näkee Me Naiset -lehden kannessa tutut kasvot. Hän näyttää lehteä kaupan kassalle selostaen, että tuo on mun isoäiti. Kassa pyörittelee päätään. Ei, hän on se kuuluisa näyttelijä!
Eipäs ole, yrittää poika, hän on isoäiti!
Poika juoksee kotiin, pyytää äitiä soittamaan isoäidille, pojalla on tärkeää kysyttävää.
"Kaupan kassa sanoi, että sää oot joku! Ootko sää muka joku??"

***

Jo lukiosta asti unelmani on ollut tavata Seela Sella (tai, oikeastaan: olla Seela Sella, kunnes tajusin, etten osaa näytellä). Kun aloitimme Yle radio 1:n Horisontti -ohjelmassa henkilöhaastatteluiden sarjan "Heijastuksia", niin näin tilaisuuteni koittaneen.

Sanotaan, ettei sankareitaan kannata tavata, mutta Sella oli juuri niin ihana, kun olin kuvitellutkin. Yllä oleva tarina on hänen kertomansa ja se jäi mieleeni. Vaikka olisi kuinka tunnettu ja "joku", sillä ei ole merkitystä läheisille. Heille olet äiti, isoäiti, isä, isoisä, lapsi, sisko, veli tai ystävä. Ja se rooli on aina tärkeämpi kuin muut roolit. Silloin on oikeasti joku.

Seela Sella


Aamen ja terkkuja,
Hanna
Tykkää ja jaa

Kirjoita kommentti

Nimesi: * Sähköposti: URL:
Kommentit*

C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D