Hanna Paavilainen

Peppu timmiksi

sunnuntai 16 helmikuuta, 2020 @ 14.57
0
Ystäväni vaimo oli liittynyt johonkin "peppu timmiksi" -urheiluryhmään, jonka tavoitteena oli nimensä mukaisesti saada peppu timmiksi. Kovasti vaimo oli kuulemma rampannut ryhmän reeneissä ja kotonakin kyykkäillyt. Kysyin sitten mieheltä, että

-Noooh, tuliko timmi?
-Ai mikä? mies vastasi hölmistyneenä.
-Siis peppu! Vaimon peppu! tivasin huvittuneena.
-Emmää tiiä, en oo kattonu! mies levitteli käsiään.

Kun jatkoimme keskustelua, mies myönsi, että oma sali oli jäänyt väliin edellisen kerran, oikeastaan aika monta edellistä kertaa. Vatsa oli päässyt karkaamaan vyön päälle ja vanhat farkut nitisivät liitoksissaan.

"Olen kai keskittynyt omaan huonoon kuntoon, kropan rappioon ja onnettomaan oloon niin paljon, etten ole huomannut vaimon timmiä peppua." mies itse pohti.

Kolme oppituntia timmistä pepusta:

1. Sitä näet, mitä katsot. Jos keskityt omaan napaan, niin todennäköisesti omat murheet kasvavat. Jos suuntaan katseen kauemmaksi, alkaa oma napa näyttää pienemmältä.

2. Jos haluaa timmin pepun, niin kannattaa haluta se vain ja ainoastaan itsensä takia. Muilta saattaa jäädä se huomaamatta, sillä he ovat liian keskittyneitä omaan peppuunsa.

3. Jos joskus on fiilis, että oma peppu ei kelpaa jonnekin, todennäköisyydet ovat sen puolella, että pepussasi ei ole vikaa. Muut eivät ole vain tyytyväisiä omaan peppuunsa, eivätkä siksi ole valmiita hyväksymään timmiä peppuasi.

Aamen ja terkkuja,
Hanna
Tykkää ja jaa

Kirjoita kommentti

Nimesi: * Sähköposti: URL:
Kommentit*

C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D