Hanna Paavilainen

Hyvää pääsiäistä!

sunnuntai 21 huhtikuuta, 2019 @ 19.50
0
Blogini emosivusto Lehtikuningas viettää pääsiäistä isoin tarjouksin. Lehtikuningas näyttäisi lanseeraavan myös konseptia "pääsiäislahja". Enpä ole ennen kuullut, että tapoihin kuuluisi antaa pääsiäisenä lahjoja. Mikäpä siinä, rrrrakastan lahjoja ja mikä tahansa (teko)syy on antaa ja saada lahjoja on minun kirjoissani hieno juttu. Onhan siinä jotain kristillistäkin: pääsiäisenä Jumalan poika antoi maailmalle suurimman lahjan.

Minun pääsiäiseeni kuuluu tiputanssi, suklaamunat ja lammaspaisti. En osaa viettää edes pitkäperjantaita hiljaa Kristuksen kuolemaa surien. Tiedän, ettei se tarina päättynyt siihen. Pääsiäisenä juhlitaan elämää. Vaikka sitten se "pääsiäislahja" kädessä.

Aamen ja terkkuja,
Hanna
Tykkää ja jaa

Kirjoita kommentti

Nimesi: * Sähköposti: URL:
Kommentit*

C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D