Hanna Paavilainen

Päättämättömyyksiä

sunnuntai 24 maaliskuuta, 2019 @ 17.32
0
En oikein osaa tehdä päätöksiä. Esitän toki tomeran naisen roolia, mutta vakuutan, että se on pelkkää pintaa. Kauppareissulla jahkailen loputtomiin hevi-osastolta wc-paperikäytävälle asti. Kotimaista Serlaa vai halpaa Rainbowta? Arvon turhautumiseen asti, mitä laitan päälleni mihin tahansa palaveriin tai juhliin. Harrastusten vaihtaminen sattuisi päähän liikaa, joten olen pysyttäytynyt vain siinä nyrkkeilyssä, joka - yllättävää kyllä - sattuu päähän vähemmän. Jokainen valintatilanne on minulle identiteettikriisi - olenko avokadopastaihminen vai fetapastaihminen?

Samaan aikaan, kun arjen pienten valintojen välillä, mylläävät suuret voimat taustalla. On ilmastonmuutos, jota en voi kääntää. On homekouluja ja luokatonta vanhustenhoivaa, joille en voi mitään. On orjuutta, jota en edes näe. Olen ehkä vapaa valitsemaan Pirkan ja S-ryhmän välillä, mutta olenko oikeasti vapaa vaikuttamaan suurin asioihin elämässäni?

Kaiken takana on suuri kosminen johdatus ja toisaalta perkeleellinen pirullinen kiusoittelu. Aika pieni sitä tässä taitaa olla jopa ihan omassa elämässään. Olen osa suurempaa. Hyvä niin, ajattelen ja tolkuttoman pitkän jahkailun päästä valitsen sen kalliimman wc-paperin.

Aamen ja terkkuja,
Hanna
Tykkää ja jaa

Kirjoita kommentti

Nimesi: * Sähköposti: URL:
Kommentit*

C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D