Hanna Paavilainen

Oman elämänsä prinsessa

sunnuntai 02 syyskuuta, 2018 @ 18.16
0
Anna-lehdessä oli juttua Cambridgen herttuattaresta ja inspiroiduin. Minäkin haluan oman linnan ja palveluskunnan ja nuden väristä kynsilakkaa. Päätin siis ruveta prinsessaksi. Täten julistan itseni, Hanna Paavilaisen, koillisen Helsingin ja Lehtikuninkaan hovin prinsessaksi.

Kun lapset kitisevät nälkäänsä, omakin vatsa kurnii ja jääkaappi kaikuu tyhjyyttään niin mitä prinsessa tekisi? Prinsessa ei saisi verbaalista ripulia ja pieraisisi kaikkia tietämiään voimasanoja ilmoille (entinen toimintamallini), vaan hymyilisi tahdikkaasti ja tilaisi hyvältä haltijattarelta pari pizzaa.

Mitä prinsessa tekisi, kun koira ei tottele? Prinsessa ei nykisi vimmatusti remmistä (entinen toimintamallini) vaan maltillisesti, lähes kuiskaten, kutsuisi koiraa kohti parempia käytöstapoja.

Antaisiko prinsessa linnansa peittyä maissinaksuista sulaneeseen tahmaan? EI! Menettäisikö prinsessa malttinsa, jos prinssi ei ikinä siivoaisi kahvikuppiaan tiskikoneeseen? EI! Prinsessa ei hikeenny pikkumaisista arjen vastoinkäymisistä, prinsessalla on suuremmat linjat mielessä.

Yhtäkkiä elämä onkin jotenkin seesteisempää, kun aina hermostuessaan miettii prinsessoita. Aito prinsessa ei tarvitse tiaraa, vaan prinsessuus on mielentila.

On prinsessuudessa rajoitteitakin. Kuulemma prinsessat eivät saa ottaa selfieitä eivätkä käyttää lyhyitä hameita. Voi niitä parkoja. No, onhan tällä prinsessalla ehkä vähän liian paksut reidet minihameisiin muutenkin, että ehkä pystyn elämään tämän kanssa. Mutta selfieistä en luovu. Pitää jokaisessa prinsessassa olla vähän kapinahenkeäkin!

Puhkea kukkaan

kuva @Hanne Kiiveri

Aamen ja terkkuja,
Hanna
Tykkää ja jaa

Kirjoita kommentti

Nimesi: * Sähköposti: URL:
Kommentit*

C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D