Hanna Paavilainen

Ukulele

sunnuntai 01 heinäkuuta, 2018 @ 13.44
0
Koska raskaana ollessa ja nyt vauva-aikana en ole uskaltanut nyrkkeillä, yht äkkiä elämääni jäi tyhjä aikaikkuna. (Eihän sitä kahden alle 4-vuotiaan lapsen ja yhden koiran kanssa vielä ole tarpeeksi tekemistä, aina pitää joku oma projekti olla!) Olenkin nyt Youtubesta omatoimisesti opetellut ukulelen soittoa. Muutamalla soinnulla ja ala-asteen kantelekokeiluista tutulla kompilla pystyn jo rokkaamaan aika monta lastenlaulua sekä J. Karjalaisen tuotannon läpi. Ei minusta vielä kirjoitella Soundissa otsikoita, mutta keikoilla yleisöni on aina harvinaisen fiiliksissä. Vauva hymyilee ja tempoo jalkojaan sitterissä antaen itselleen vauhtia samalla kun laulan Kolmea cowboyta.

Ukulele on kärsimättömän soitin. Kun viulussa ja puhaltimissa kestää monta oppituntia, ennen kuin osaa edes muodostaa yhden puhtaan äänen, ukulella voi samassa ajassa jo osata Jaakko Kullan ulkoa. Sopii siis minulle hyvin! Jumala antaa minulle tarpeeksi kärsivällisyysharjoitteita päivittäin kahden lapsen muodossa, en tarvitse lisäharjoitteita sillä saralla.

Kuukauden päästä uskaltaudun taas kehään. Naapurit huokannevat helpotuksesta, loppuu tämäkin eiku-eiku-eiku-rämpytys.

ukulele


Aamen ja terkkuja,
Hanna
Tykkää ja jaa

Kirjoita kommentti

Nimesi: * Sähköposti: URL:
Kommentit*

C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D