Hanna Paavilainen

Tissit

sunnuntai 11 maaliskuuta, 2018 @ 08.08
0
"Sulla on hyvät tissit", sanoi nuori kätilö synnytysosastolla, kun tarkasteli vauvan imuotetta. Repesin nauruun niin, että vauvakin pelästyi. Vauva nikotteli ja itse tyrskin, että tuossapa lause, jota en ole aiemmin kuullutkaan. Miesten katseet eivät elämäni aikana juurikaan ole viivähtäneet kaulani ja napani välissä.

Olen aiemminkin avautunut tisseistä(ni). Ehkä minulla on kompleksinen suhde kyseiseen ruumiinosaan. Nuoruuden traumojen lisäksi pettiväthän ne minut katalasti esikoisen synnyttyä ja lapsi kasvoi vain korvikkeella.

Nyt onkin ihmeellistä, että elämässäni on pieni mies, jonka mielestä tissini ovat parasta maailmassa. Koska samainen pieni mies on päättänyt, että tämä on myös AINOA paikka maailmassa, missä hän on tyytyväinen, olen sitten tisseineni istunut sohvannurkassa jumissa toista kuukautta. Olen liittynyt Facebookissa erilaisiin imetysaiheisiin ryhmiin ja vauva rinnalla luen keskustelua tissiaiheista. Ehkä tämäkin on jonkunlainen rukousvastaus Jumalalta, että johdattaa näinkin kompleksisen naisen tällaisen tissikuplaan korjaavaksi ja jumittavaksi kokemukseksi. Ei voi väittää, etteikö sillä Tyypillä olisi välillä huumorintajua.

Terveiset siis tissikuplasta sulle ja Pyhälle Agathalle, tissien omalle suojeluspyhimykselle.

imetys

Aamen ja terkkuja,
Hanna
Tykkää ja jaa

Kirjoita kommentti

Nimesi: * Sähköposti: URL:
Kommentti*

C7C4ADF6-E91C-41D0-B6C4-FA527F87331D